Portal melhisedec.ro

Pagina principală · Biblia online · Articole · Cântări · Poezii · Descărcări · Forum de discuţii · Calendar
Conectare
Utilizator

ParolăÎncă nu eşti membru?
Apasă aici pentru înregistrare.

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă aici.

Navigare
Pagina principală
Biblia online
Sărbători
Luni noi
Articole
Cântări
Poezii
Descărcări
Întrebări frecvente
Forum de discuţii
Calendar
Legături pe internet
Categorii știri
Contactaţi-ne
Galerie foto
Căutare

Versetul zilei
"Domnul, Dumnezeul tău, te va umple de bunătăți, făcând să propășească tot lucrul mâinilor tale, rodul trupului tău, rodul turmelor tale și rodul pământului tău; căci Domnul se va bucura din nou de fericirea ta..."
Deuteronomul 30:9

Cugetarea zilei
"Evanghelia nu este ceea ce auzim mergând la biserică, ci ceea ce spunem altora după ce plecăm de la biserică. Predică Evanghelia tot timpul. Dacă este necesar, folosește cuvintele."

Francisc d'Assisi


Cele mai noi articole
Noi așteptăm cu...
Mai dă-mi Doamne o r...
Cine leagă orice ran...
Tu ești Iubire...
Apleacă-ți urechea, ...

Statistici utilizatori
Vizitatori conectaţi: 1
> Membri conectaţi: 0
Membri înregistraţi: 639
Cel mai nou membru: Larisa Voie
> Membri banați: 0

Ajutor utilizare
Aici puteti vedea un tutorial al portalului. Daca nu aveti PowerPoint instalat va sugeram PowerPoint Viewer 97.

Vezi discuţia
Portal melhisedec.ro - index forum | Diverse | Chat
Deconectat Chat II
Aurelc
(detalii numai pentru membrii conectaţi)
27607. Postat la 29/06/2016 12:17 - 568z21h48m
Deoarece Subiectul Chat a însumat un număr considerabil de postări, am convenit împreună cu conducerea portalului ca din motive practice acel subiect să fie închis și să deschidem subiectul "Chat II" cu aceeași configurație ca să împlinească aceleași nevoi.

Discuții constructive să avem!


Am învățat că este prea greu să-ți dai seama unde să tragi linie între: a fi amabil, a nu răni oameni și a-ți susține părerile. - O.P.
Deconectat RE: Chat II
abdon
(detalii numai pentru membrii conectaţi)
27633. Postat la 25/10/2016 18:18 - 450z15h47m
Fr Ovidiu, astept textele de studiu, pentru restul lunilor din an!


 
Domnul este tăria mea și temeiul cântărilor mele de laudă: El m-a scăpat. El este Dumnezeul meu, pe El Îl voi lăuda; El este Dumnezeul tatălui meu, pe El Îl voi preamări. Exodul 15:2

Deconectat RE: Chat II
Aurelc
(detalii numai pentru membrii conectaţi)
27634. Postat la 26/10/2016 10:07 - 449z23h58m
Multă pace!

Îmi cer mii de scuze pentru întârziere. Nădăjduiesc ca astă seară să le pot finaliza și încărca pe portal pentru a putea fi descărcate.

Binecuvântări vă doresc!


Am învățat că este prea greu să-ți dai seama unde să tragi linie între: a fi amabil, a nu răni oameni și a-ți susține părerile. - O.P.
Deconectat RE: Chat II
Ionica
(detalii numai pentru membrii conectaţi)
27693. Postat la 14/05/2017 19:46 - 249z14h19m
Shalom,
Va recomand un articol interesant:
https://semneletimpului.ro/religie/teologie/viata-dupa-moarte/este-iadu-real.html


"Niciunul dintre cei rai nu va intelege" Daniel 12:10
Deconectat RE: Chat II
Ionica
(detalii numai pentru membrii conectaţi)
27694. Postat la 15/05/2017 18:49 - 248z15h16m
Aici sunt doua citate interesante despre Iad, cum vi se par?

"Când vine vorba de un aspect al gândirii și proclamării creștine care a vătămat creștinismul în cel mai înalt grad și care, pe bună dreptate, s-ar putea numi automutilare, atunci acesta este conceptul de Iad. El a produs mai mulți atei decât comunismul, materialismul și păgânismul la un loc."
"Dacă ar fi fost promovat de dictatori monstruoși sau de Diavolul însuși, conceptul chinuirii veșnice în Iad ar fi fost de înțeles. Ce a intenționat însă biserica prin vehicularea unui astfel de concept rămâne subiectul uimirii și dezbaterii. Să fi încercat biserica să îi înspăimânte pe oameni și astfel să îi facă să se întoarcă la Dumnezeu?"
Nicu Butoi
https://semneletimpului.ro/religie/teologie/viata-dupa-moarte/este-iadu-real.html


"Niciunul dintre cei rai nu va intelege" Daniel 12:10
Deconectat RE: Chat II
Aurelc
(detalii numai pentru membrii conectaţi)
27695. Postat la 19/05/2017 09:27 - 245z0h38m
Mie unul mi se par subiective, populiste și înafara Scripturii. Cu alte cuvinte, afirmații ieftine ca să țină la oamenii superficiali și neatenți la întreg Adevărul din Scripturi. Și spun aceasta pentru că citind aceste afirmații nu găsesc nici o referință în baza Cuvântului ci analizând idei promovate de genul "iadul descris de Dante" și alte gogomănii teologice.
Avem pe portal subiect deschis despre pilda bogatului și a lui Lazăr la întrebări și răspunsuri biblice.


Am învățat că este prea greu să-ți dai seama unde să tragi linie între: a fi amabil, a nu răni oameni și a-ți susține părerile. - O.P.
Deconectat RE: Chat II
Ionica
(detalii numai pentru membrii conectaţi)
27701. Postat la 08/06/2017 15:11 - 224z18h54m
Adevăruri ascunse prin traducători neatenți, înșelați de Diavol
Dumnezeu iubește pe cei care iubesc adevărul și le descoperă păcatele făcute de scribi sau traducători față de textul tradus și implicit față de Dumnezeu și semeni (Deuteronom 29:29).
Uneori, scribii sau traducătorii au modificat pe alocuri textul biblic.
Iată câteva exemple:
Luca 23:43 r0;Adevărat îți spun că astăzi vei fi cu mine în rai.r1; Datorită acestei redări defectuoase a textului, mulți oameni cred că în seara în care au murit, Domnul Iesus și tâlharul pocăit s-au dus în rai (paradis). În această formulare a rostirii Domnului Iesus, această frază nu poate fi adevărată din două motive:
1. El și-a dat sufletul la moarte, conform cu textul ebraic (Isaia 53:10,12), deci era mort deabinelea, și trup și suflet și în acele trei zile și trei nopți cât a stat inconștient în mormântul de piatră, nu putea călători. Atât trupul lui cât și sufletul lui erau în așteptarea învierii. Din nefericire pentru publicul neștiutor de ebraică, traducătorii care își permit asta nu redau fidel textul, ascunzând din text cuvântul r0;sufletr1; (nefeș). Adevărata redare a textului este: r0;pentru că și-a dat sufletul (nefeș) la moarter1; Isaia 53:12
2. În dimineața învierii însuși Domnul nostru Iesus spunea Mariei că n-a fost încă în raiul ceresc al Tatălui său, alt rai nefiind nicăieri în acel timp (Ioan 20:17).
Atunci se contrazice Biblia? Da, însă doar în formularea traducătorilor neatenți. În unele texte biblice foarte vechi, textul din Luca 23:43 sună așa: r0;Adevărat îți spun astăzi, vei fi cu mine în rair1; Codex Vaticanus 1209, r0;Adevărat îți spun astăzi, că vei fi cu mine în grădina Edenr1; Codex Curetonianus.
Așadar, unde punem virgula în Luca 23:43: după cuvântul r0;astăzir1; sau înainte de acest cuvânt?
Pentru locului virgulei în Luca 23:43, trei posibilități au fost propuse:
1. Pentru a pune o virgulă înainte de cuvântul "astăzi", ca și când Domnul Isus și tâlharul pocăit ar fi fost deja în acea seara în Paradis; aceștia propun un lucru imposibil, având în vedere că încă nu exista un paradis pe pământ, iar în paradisul ceresc Domnul Iesus încă nu s-a dus în acea seară (Ioan 20:17)
2. Pentru a pune o virgulă după cuvântul "astăzi", arătând o promisiune solemnă făcută în acea zi memorabilă
3. Pentru a pune o virgulă atât înainte, cât și după "astăzi", lăsând cititorului opțiunea interpretării
A se vedea "Understanding and Translating 'Today' in Luke 23.43" (Înțelegerea și traducerea cuvântului "astăzi" în Luca 23:43), de J. Hong, publicat în "The Bible Translatorr1;, Vol. 46, 1995, pp. 408-417.
Retrospectivă istorico-literară
Manuscrisele grecești timpurii nu au avut semne de punctuație, însă cu timpul au început să apară, cum este cazul în manuscrisul Vaticanus 1209 unde Luca 23.43 are un punct inferior (hypostigme) după cuvântul r0;semeronr1; (astăzi). Manuscrisul Vaticanus 1209 (B) a fost redactat în prima parte a secolului IV și este cea mai veche Biblie completă aflată în custodia Bisericii Romano-Catolice, a doua ca vechime, după Biblia Codex Sinaiticus.
În ceea ce privește punctuația utilizată de către autorii acestui manuscris, s-a constatat că, în general, manuscrisul Vaticanus 1209 (B) are punctul de sus pentru oprire (punct), iar punctul de jos pentru o scurtă pauză (virgulă). (A. T. Robertson, "A Grammar of the Greek New Testament," Nashville, 1934, p. 242)
Cerneala literelor unciale din Codexul Vaticanus 1209 (B) a fost de culoare maro decolorat, iar un secol mai târziu un scrib a trasat peste multe dintre literele și semnele de punctuație. Cu toate acestea, în Luca 23:43, cerneala din punctul inferior este aceeași ca și literele textului autograf, arătând că din fericire nu s-a operat o modificare ulterioară în acest caz.
Un alt manuscris biblic (evangheliar) scris în secolul IV sau V e.n. numit Manuscrisul Curetonian Siriac (de limbă siriacă) redă Luca 23:43 astfel: r0;Adevărat îți spun astăzi, că vei fi cu mine în grădina Edenr1;
-- F.C. Burkitt, "The Curetonian Version of the Four Gospels", Vol. I, Cambridge, 1904.
Mărturii din diferite scrieri eclesiastice (bisericești) din antichitate:
"Într-adevăr unii citesc astfel: r16;Adevărat îți spun astăzi,r17; și au pus o virgulă, apoi au adăugat: 'vei fi cu mine în Paradis'.r1; -- Hesychius din Ierusalim, un scriitor eclesiastic, care a murit aproximativ în anul 434 e.n. Text grecesc găsit în Patrologia Graeca, Vol. 93, coloanele 432, 1433.
"Dar alții pun semnul de punctuație după "astăzi", așa că s-ar putea spune astfel: 'Adevărat îți spun astăzi,' iar apoi adaugă expresia : 'vei fi cu mine in Paradis'.r1; -- Theophylact, un scriitor eclesiastic care a murit în jurul anului 1112 E.n. Editia: Patrologia Graeca, Vol. 123, coloana 1104.
"Alții iau în considerare ceea ce se spune; aceșitia spun că trebuie să fie citit prin punerea virgulei astfel: 'Adevărat îți spun astăzi,' și apoi adaugă expresia în felul următor: 'vei fi cu mine' etc." -- Scholia 237, 239, 254. Text gasit în Novum Testamentum Graece, editio octavia critica maior, de C. Tischendorf, Vol. I, Leipzig, 1869, după Luca 23:43.
Așadar, au fost cititori în antichitate care au înțeles textul din Luca 23:43 ca "Adevărat îți spun astăzi, vei fi cu mine în Paradis". În acea zi în care a murit Domnul Isus, el a fost în mormânt, nu în Paradis (Psalmul 16:8-11; Faptele Apostolilor 2:22-32). El a fost mort, a stat în mormânt până a treia zi și a fost înviat ca "pârgă" a învierii. (Faptele Apostolilor 10:40; 1 Corinteni 15:20; Coloseni 1:18). Prin urmare, cuvântul "astăzi" din Luca 23:43 nu ne spune că în acea zi tâlharul pocăit a fost cu Domnul nostru Iesus în Paradis.
Apostolul Pavel susține că Domnul Iesus r0;a înviat dintre cei morțir1;, nu că ar fi coborât după trei zile și trei nopți din raiul ceresc (1Corinteni 15:12), alt rai nefiind la acea oră.
Tâlharul care s-a pocăit pe cruce, nu poate fi în rai încă, deoarece morții pot ajunge în rai doar prin înviere și învierea încă nu a avut loc (Daniel 12:2, Ioan 5:28,29). Haideți să nu fim creduli, ci credincioși.


"Niciunul dintre cei rai nu va intelege" Daniel 12:10
Deconectat RE: Chat II
Nica Schirod
(detalii numai pentru membrii conectaţi)
27702. Postat la 12/06/2017 20:49 - 220z13h15m
OFERTĂ SPECIALĂ.
Se caută o familie fără locuință, dar să fie credincioși ADEVĂRULUI, să respecte LEGILE , PORUNCILE și RÂNDUIELILE LUI ADONAI ELOHIM YHWH al lui Israel (Domnul Dumnezeu), adică să respecte Levetic 23.
Dacă se găsește o astfel de familie, primește o locuință la țară, cu toate cele necesare și pe deasupra un MOȘ de peste 70 de ani, care trebuie avut grijă de el, ca de un copil al vostru. Oferta este foarte serioasă. Shalom , cu mult respect: Moșul Nică.


- Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoși. (Nicolaie Steinhardt)

- Dacă nu putem să fim buni, degeaba încercăm să fim politicoși.- Nica Schirod!
Deconectat RE: Chat II
Aurelc
(detalii numai pentru membrii conectaţi)
27703. Postat la 20/06/2017 13:16 - 212z20h49m
Citatul zilei de astăzi:
"Defectul inerent al capitalismului este o inegală împărțire a binecuvântărilor, în timp ce defectul inerent al comunismului este o distribuire egală a mizeriei."
Wiston Churchill


Ce mare adevăr spune Churchill ăsta!
Nu e de mirare că Dumnezeu a instaurat teocrația. Dar oamenii au vrut să le încerce pe toate...


Am învățat că este prea greu să-ți dai seama unde să tragi linie între: a fi amabil, a nu răni oameni și a-ți susține părerile. - O.P.
Deconectat RE: Chat II
Ionica
(detalii numai pentru membrii conectaţi)
27704. Postat la 20/06/2017 14:46 - 212z19h18m
Aurelc a scris:
Citatul zilei de astăzi:
"Defectul inerent al capitalismului este o inegală împărțire a binecuvântărilor, în timp ce defectul inerent al comunismului este o distribuire egală a mizeriei."
Wiston Churchill


Ce mare adevăr spune Churchill ăsta!
Nu e de mirare că Dumnezeu a instaurat teocrația. Dar oamenii au vrut să le încerce pe toate...


Bine punctat! Si acum ce mai urmeaza? Dictatura minoritatilor sexuale, libertinajul institutionalizat, protejat si promovat pe toate caile posibile.


"Niciunul dintre cei rai nu va intelege" Daniel 12:10
Deconectat RE: Chat II
Aurelc
(detalii numai pentru membrii conectaţi)
27705. Postat la 21/06/2017 06:38 - 212z3h26m
Da, necazul e că atunci când omenirea a ajuns să promoveze la extremă păcatele sexuale, s-a ajuns la potop pe vremea lui Noe, nimicire prin foc a Sodomei, Gomorei și cetăților din împrejurimi pe vremea lui Lot sau nimicirea celor din seminția lui Beniamin de pe vremea judecătorilor.

Culmea este că deși Domnul Isus anunța că la venirea Sa va fi ca pe vremea lui Noe, și a lui Lot, totuși pare că nu ne prea interesează ca creștini vremurile pe care le trăim, și în loc să ne apropiem unii de alții și împreună de Dumnezeu, mai degrabă ne depărtăm.


Am învățat că este prea greu să-ți dai seama unde să tragi linie între: a fi amabil, a nu răni oameni și a-ți susține părerile. - O.P.
Deconectat RE: Chat II
Ionica
(detalii numai pentru membrii conectaţi)
27706. Postat la 22/06/2017 15:04 - 210z19h1m
Rugaminte: Daca stie cineva bine franceza sau are pe cineva, il rog frumos sa ma ajute la aceasta traducere:
Encyclopédie de Diderot (1765)
THNETOPSYCHITES
S. m. pl. (Histoire ecclésiastique) anciens hérétiques, croyant que l'âme humaine était parfaitement semblable à celle des bêtes, et qu'elle mourait avec le corps. Voyez AME.

Ce mot est composé du grec , mortel, et , âme.

On ne trouve nulle part ces hérétiques que dans S. Jean Damascène, héres. xc. à-moins qu'ils ne soient les mêmes que ceux dont parle Eusebe, hist. ecclésiast. liv. IX. c. xxxviij. où il est dit que du temps d'Origène il y avait en Arabie des hérétiques, croyant que l'âme humaine mourait avec le corps, mais qu'elle ressusciterait avec le corps à la fin du monde. Eusebe ajoute qu'Origène réfuta ces hérétiques dans un concile nombreux, et qu'il les fit revenir de leurs erreurs. S. Augustin et Isidore les appellent hérétiques arabes.

Marshal, dans ses tables, a défiguré ce mot faute de l'entendre, car il l'écrit thenopsychites, au-lieu de thnetopsychites : il les place aussi dans le sixième siècle, mais on ne peut deviner sur quel fondement il l'a fait."
"Niciunul dintre cei rai nu va intelege" Daniel 12:10
Deconectat RE: Chat II
Ionica
(detalii numai pentru membrii conectaţi)
27707. Postat la 23/06/2017 16:51 - 209z17h14m
S-a tradus. Daca stie cineva cine a fost acel "Marshall"?

Encyclopédie de Diderot (1765)
THNETOPSYCHITES
THNETOPSYCHITES - (Istoria bisericeasca)
Vechi eretici, crezand ca sufletul uman este perfect asemanator cu cel al animalelor si ca el murea odata cu corpul-vezi SUFLETUL
Acest cuvant este compus din grecescul muritor si suflet
Nu am gasit niciunde referiri la acesti eretici decat la Sfantul Ioan Damaschinul in anul 900, cu exceptia cazului in care ei nu sunt aceiasi despre care vorbeste Eusebiu care zice ca inca din timpurile lui Origene existau in Arabia eretici care credeau ca sufletul uman murea odata cu corpul dar va reinvia odata cu corpul la sfarsitul lumii. Eusebiu adauga ca Origene a respins acesti eretici intr-un numeros conciliu si le-a corectat erorile. Sfantul Augustin si Isidor le spuneau eretici arabi.
Marshall in tabelele lui a denaturat intelesul din cauza ca a inteles gresit si in loc sa scrie r0; thnetopshychitesr1; a scris r0; thenopsychitesr1;. De asemenea el i-a plasat in secolul 6 dar nu putem sa ne dam seama pe ce baza a facut-o."Niciunul dintre cei rai nu va intelege" Daniel 12:10
Deconectat RE: Chat II
Ionica
(detalii numai pentru membrii conectaţi)
27709. Postat la 28/06/2017 15:30 - 204z18h35m
Viața lui Ellen White
de D.M. Canright
1919
https://www.nonegw.org/rom/egw16.htm


"Niciunul dintre cei rai nu va intelege" Daniel 12:10
Deconectat RE: Chat II
Ionica
(detalii numai pentru membrii conectaţi)
27718. Postat la 04/09/2017 09:58 - 137z0h7m
Salutare!

Dumnezeu ne iubește (Ioan 3:16), și dorește să fim salvați (2 Petru 3: 9). Dumnezeu ne-a avertizat, de asemenea, de evenimentele care vin!

Evenimente viitoare:

Razboaiele si atacurile teroriste vor face ca pacea si securitatea sa primeze: 1Tesaloniceni 5:3
Aparitia statelor continentale (sapte la numar)

Apocalipsa 13:1
https://en.wikipedia.org/wiki/Continental_union
In curand Statele Unite Ale Europei
https://www.agerpres.ro/politica/2017/08/14/presedintele-parlamentului-ungariei-in-europa-s-a-declansat-un-atac-la-adresa-statelor-nationale-21-40-14
Romana
https://ro.wikipedia.org/wiki/Statele_Unite_ale_Europei
Maghiară
https://hu.wikipedia.org/wiki/Eur%C3%B3pai_Egyes%C3%BClt_%C3%81llamok
Engleza
https://en.wikipedia.org/wiki/United_States_of_Europe

Ridicarea lui Antichrist (lider politic mondial)
Schimbarea legilor etico-morale antice si instalarea dictaturii anarhiei morale

Daniel 7:25 El (Antichristul) va rosti vorbe de hulă împotriva Celui Preaînalt, va asupri pe sfinții Celui Preaînalt și se va încumeta să schimbe vremurile și legea;

Marea Apostazie

2 Tesaloniceni 2:3. Nimeni să nu vă amăgească în vreun chip; căci nu va veni înainte ca să fi venit lepădarea de credință și de a se descoperi omul fărădelegii, fiul pierzării,

Marea Prigoana (Asuprirea sfintilor)

Daniel 7:25. El (Antichristul) va rosti vorbe de hulă împotriva Celui Preaînalt, va asupri pe sfinții Celui Preaînalt și se va încumeta să schimbe vremurile și legea; și sfinții vor fi dați în mâinile lui timp de o vreme, două vremuri și o jumătate de vreme.

2 Tesaloniceni 2
1. Cât privește venirea Domnului nostru Isus Hristos și strângerea noastră laolaltă cu El, vă rugăm, fraților,
2. să nu vă lăsați clătinați așa de repede în mintea voastră și să nu vă tulburați de vreun duh, nici de vreo vorbă, nici de vreo epistolă, ca venind de la noi, ca și cum ziua Domnului ar fi și venit chiar.
3. Nimeni să nu vă amăgească în vreun chip; căci nu va veni înainte ca să fi venit lepădarea de credință și de a se descoperi omul fărădelegii, fiul pierzării,
4. potrivnicul care se înalță mai presus de tot ce se numește "Dumnezeu" sau de ce este vrednic de închinare. Așa că se va așeza în Templul lui Dumnezeu, dându-se drept Dumnezeu.
5. Nu vă aduceți aminte cum vă spuneam lucrurile acestea, când eram încă la voi?
6. Și acum știți bine ce-l oprește ca să nu se descopere decât la vremea lui.
7. Căci taina fărădelegii a și început să lucreze; trebuie numai ca cel ce o oprește acum să fie luat din drumul ei.
8. Și atunci se va arăta acel nelegiuit pe care Domnul Isus îl va nimici cu suflarea gurii Sale și-l va prăpădi cu arătarea venirii Sale.
9. Arătarea lui se va face prin puterea Satanei, cu tot felul de minuni, de semne și puteri mincinoase
10. și cu toate amăgirile nelegiuirii, pentru cei ce sunt pe calea pierzării, pentru că n-au primit dragostea adevărului ca să fie mântuiți.
11. Din această pricină, Dumnezeu le trimite o lucrare de rătăcire, ca să creadă o minciună,
12. pentru ca toți cei ce n-au crezut adevărul, ci au găsit plăcere în nelegiuire, să fie osândiți.

Ultima avertizare
Matei 24:14

Microcipul (Buletinul viitorului)

Apocalipsa 13: 16-18
Romană
https://www.youtube.com/watch?v=e81JNypWHo0&t=9s
Engleză
https://www.youtube.com/watch?v=8kezwbUnsao
Maghiară
https://www.youtube.com/watch?v=xjXNSdYNC94

Plagi continentale
Un munte de foc din cer

Apocalipsa 8: 8-11
https://ro.wikipedia.org/wiki/Apophis_(asteroid)

https://www.youtube.com/watch?v=BBIKj2TnFr0&t=67s

A doua venire a Domnului nostru Isus Christos

Matei 24:
37. Cum s-a întâmplat în zilele lui Noe, aidoma se va întâmpla și la venirea Fiului omului.
38. În adevăr, cum era în zilele dinainte de potop, când mâncau și beau, se însurau și se măritau, până în ziua când a intrat Noe în corabie,
39. și n-au știut nimic, până când a venit potopul și i-a luat pe toți, tot așa va fi și la venirea Fiului omului.

Mesaj important: Pocăiți-vă si credeti in Evanghelie Marcu 1:15. Romani 7. Efeseni 4: 17-32. Romani 3: 9-27.


"Niciunul dintre cei rai nu va intelege" Daniel 12:10
Salt la forumul:

Copyright © 2009-2017 / 5769-5777 melhisedec.ro
6188127 vizite unice Powered by PHP-Fusion