Portal melhisedec.ro

Pagina principală · Biblia online · Articole · Cântări · Poezii · Descărcări · Forum de discuţii · Calendar
Conectare
Utilizator

ParolăÎncă nu eşti membru?
Apasă aici pentru înregistrare.

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă aici.

Navigare
Pagina principală
Biblia online
Sărbători
Luni noi
Articole
Cântări
Poezii
Descărcări
Întrebări frecvente
Forum de discuţii
Calendar
Legături pe internet
Categorii știri
Contactaţi-ne
Galerie foto
Căutare

Versetul zilei
"Domnul, Dumnezeul tău, te va umple de bunătăți, făcând să propășească tot lucrul mâinilor tale, rodul trupului tău, rodul turmelor tale și rodul pământului tău; căci Domnul se va bucura din nou de fericirea ta..."
Deuteronomul 30:9

Cugetarea zilei
"Evanghelia nu este ceea ce auzim mergând la biserică, ci ceea ce spunem altora după ce plecăm de la biserică. Predică Evanghelia tot timpul. Dacă este necesar, folosește cuvintele."

Francisc d'Assisi


Cele mai noi articole
Noi așteptăm cu...
Mai dă-mi Doamne o r...
Cine leagă orice ran...
Tu ești Iubire...
Apleacă-ți urechea, ...

Statistici utilizatori
Vizitatori conectaţi: 2
> Membri conectaţi: 0
Membri înregistraţi: 639
Cel mai nou membru: Larisa Voie
> Membri banați: 0

Ajutor utilizare
Aici puteti vedea un tutorial al portalului. Daca nu aveti PowerPoint instalat va sugeram PowerPoint Viewer 97.

Urare cu ocazia Sărbătorilor DOMNULUI din luna a șaptea
UrăriPentru că ne aflăm în prag de început al lunii a șaptea biblice, care este bogată în evenimente duhovnicești, dorim să folosim prilejul și să vă binecuvântăm în Numele DOMNULUI.

A șaptea lună a calendarului biblic debutează încă din prima zi, cu Sărbătoarea DOMNULUI numită "a răsunetului de trâmbiță", eveniment care marchează cu precizie în cadrul planului de mântuire divin, ziua în care însuși Domnul Isus Christos, marele nostru preot va suna din trâmbița cerească. Toți cei care vor auzi acest sunet, fie că sunt în viață sau vor fi fost între timp adormiți în Christos, sunt schimbați într-o clipă, respectiv învie la o viață nouă, nesfârșită, lângă dragul lor Mântuitor.

Ziua a zecea a lunii, marchează următoarea sărbătoare deosebit de importantă, numită "Ziua Ispășirii". Toate păcatele celor deja înviați, împreună cu ale tuturor celor ce vor ajunge mântuiți după judecata finală vor fi transferate asupra lui satan, diavolul care va fi condamnat și aruncat în "iazul de foc" împreună cu slujitorii lui.

În ziua a cincisprezecea, Dumnezeu prin "Sărbătoarea Corturilor" dorește să ne amintim că va începe o nuntă minunată pentru Fiul Său, alături de mireasa Sa. O perioadă minunată de binecuvântare și pace pretutindeni, lipsită de prezența ispitelor și a ispititorului care va fi legat în adânc pentru o mie de ani. Și așa precum am purtat chipul primului om creat (Adam), și am trăit în trupuri muritoare și slabe, vom purta și chipul celui din urmă Adam (Isus Christos) în slavă și putere. Sărbătoarea aceasta culminează cu condamnarea și pedepsirea răului, nimicirea morții pentru totdeauna și începerea veșniciei în armonie cu Creatorul și Tatăl nostru ceresc. Aceasta este în principal semnificația zilei celei mari, de pe urmă a Praznicului Corturilor.

Ne rugăm ca Părintele ceresc să binecuvânteze toți cititorii acestor rânduri cu mântuire prin jertfa Fiului Său, și să ajungă să mănânce din pomul vieții, din raiul lui Dumnezeu! Fie ca acest mesaj să vă aducă pace în suflete și sărbători pline de binecuvântări cerești și pământești!


Aurelc la 18/09/2017 1 Comentarii · 101 Vizualizări · Imprimă

Comentarii
Te rog conectează-te pentru a vedea comentariile.

Postează comentariu
Te rog conectează-te pentru a posta un comentariu.

Evaluări
Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog conectează-te sau înregistrează-te pentru a vota.

Nemaipomenit! Nemaipomenit! 0% [Nu există voturi]
Foarte bine Foarte bine 100% [1 Vot]
Bine Bine 0% [Nu există voturi]
Mediu Mediu 0% [Nu există voturi]
Slab Slab 0% [Nu există voturi]

Copyright © 2009-2017 / 5769-5777 melhisedec.ro
6188125 vizite unice Powered by PHP-Fusion