Portal melhisedec.ro

Pagina principală · Biblia online · Articole · Cântări · Poezii · Descărcări · Forum de discuţii · Calendar
Conectare
Utilizator

ParolăÎncă nu eşti membru?
Apasă aici pentru înregistrare.

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă aici.

Navigare
Pagina principală
Biblia online
Sărbători
Luni noi
Articole
Cântări
Poezii
Descărcări
Întrebări frecvente
Forum de discuţii
Calendar
Legături pe internet
Categorii știri
Contactaţi-ne
Galerie foto
Căutare

Versetul zilei
"El va rosti vorbe de hulă împotriva Celui Prea Înalt, va asupri pe sfinții Celui Prea Înalt, și se va încumeta să schimbe vremurile și legea; și sfinții vor fi dați în mâinile lui timp... de o vreme, două vremuri, și o jumătate de vreme"
Daniel 7:25

Cugetarea zilei
"Multă carne, mulți viermi; multă bogație, multe griji; multe slujitoare, multă destrăbălare; mulți robi, mulți hoți; multe femei, multe vrăjitoare; mult studiu, multă viață; multă știință, mulți ucenici; multă dreptate, multă pace."

Hilel


Cele mai noi articole
Cunoașterea prin cre...
Sărbătorile în Noul ...
Noi așteptăm cu...
Mai dă-mi Doamne o r...
Cine leagă orice ran...

Statistici utilizatori
Vizitatori conectaţi: 8
> Membri conectaţi: 0
Membri înregistraţi: 656
Cel mai nou membru: marin cornel
> Membri banați: 0

Ajutor utilizare
Aici puteti vedea un tutorial al portalului. Daca nu aveti PowerPoint instalat va sugeram PowerPoint Viewer 97.

Lansare de carte - FEMEIA SCRIPTURALĂ
Știri
Pentru iubitorii de lectură creștină din comunitățile noastre, avem o veste deosebit de îmbucurătoare: În data de 10 Decembrie 2018 / 2 Tevet 5779 a avut loc la Cluj-Napoca lansarea unei cărți cu titlul "Femeia Scripturală"

Din recenzie, aflăm că a apărut la editura Napoca Star, și este recomandată tuturor femeilor, indiferent de vârstă, religie, ocupație sau relația socială în care se găsesc.

Există multe cărți cu teme ce prezintă pașii de urmat pentru a orienta cititorii "pe calea cea spirituală", iar cea de față este o carte a călătoriei spirituale spre Dumnezeu.

Autoarea Ana-Laura Pop, mamă a doi copii, cu experiența unei căsnicii de unsprezece ani, oferă un ghid în care vorbește despre rolurile pe care o femeie le are: independentă, soție, mamă...

"Pornind de la Eva", care este și denumirea primului capitol și făcând referire la femeile remarcabile din timpurile biblice, autoarea detaliază însușirile și potențialul femeilor.

Înzestrată cu înțelepciune, delicatețe, cucernicie și ambiție, femeia poate fi direcționată "pe calea spirituală".

Cartea este structurată pe douăsprezece capitole, ultimul fiind cel care ne dezvăluie frumusețea ce se reflectă din sufletul femeii.

"Noi suntem fiice ale Stăpânului Universului, fapt care ne dă puterea de a reflecta lumina Sa către cei din jurul nostru."

Cartea poate fi procurată în prezent direct de la autoarea Ana-Laura Pop apelând la tel. +40 743 929542 sau prin e-mail: laurys_loris@yahoo.com urmând ca pe viitor să apară și în librăriile creștine care o vor comercializa.

Costul cărții este de 20 RON, sumă care se va transforma în donații către diverse organizații și societăți de întrajutorare a celor nevoiași.

Bunul Dumnezeu să o binecuvânteze pe sora noastră, și pe toți acei care au contribuit la apariția acestei cărți în rândul celor din credința noastră. Deasemenea dorim binecuvântarea Sa și peste toți cititorii, convinși fiind că fiecare material creștin achiziționat și fiecare cunoștință scripturală însușită, ne va apropia mai mult de condiția umană inițială, pe care dorim să o redobândim prin meritele Jertfei supreme a Domnului nostru Isus Christos!

Aurelc la 10/12/2018 0 Comentarii · 173 Vizualizări · Imprimă

Comentarii
Te rog conectează-te pentru a vedea comentariile.

Postează comentariu
Te rog conectează-te pentru a posta un comentariu.

Evaluări
Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog conectează-te sau înregistrează-te pentru a vota.

Nu au fost postate evaluări.

Copyright © 2009-2019 / 5769-5779 melhisedec.ro
7725808 vizite unice Powered by PHP-Fusion