Căsătorie REBRA
Postat de lnedelea la 23/06/2017

Dorim să vă aducem la cunoștință bucuria unui eveniment ce a avut loc în data de 18 iunie 2017 / 24 Sivan 5777 în cadrul adunării din Rebra, jud. Bistrița-Năsăud. Anunțul este cu privire la căsătoria a doi tineri...


Ştiri pe larg

Dorim să vă aducem la cunoștință bucuria unui eveniment ce a avut loc în data de 18 iunie 2017 / 24 Sivan 5777 în cadrul adunării din Rebra, jud. Bistrița-Năsăud. Anunțul este cu privire la căsătoria a doi tineri: Mihaela (Ela) Ciocan și Ionel Scurtu.

Așa cum este specific oricărei căsătorii, și cu această ocazie s-au întâlnit rudenii și familii demult ne mai întâlnite, frați și surori de aproape și de departe, din țară și din străinătate. Astfel, căsătoria civilă a avut loc la Primăria Comunei Rebra. A urmat încheierea legământului căsătoriei religioase și rostirea rugăciunii de binecuvântare în cadrul Bisericii Apostolice de Ziua a Șaptea din Rebra prin frații prezbiteri Ovidiu Cosma și Ion Scurtu. Masa și felicitările au continuat la căminul cultural din aceeași localitate.

Familiile Ciocan și Scurtu țin să mulțumească lui Dumnezeu pentru ajutorul și sprijinul acordat, precum și tuturor celor care au participat la căsătoria celor doi atât cu prezența cât și cu implicarea.

Dorim ca Domnul Dumnezeu, prin Domnul Isus Hristos să binecuvânteze această tânăr formată familie!