Urare cu ocazia Sărbătorilor DOMNULUI din luna a șaptea
Postat de Aurelc la 18/09/2017
Pentru că ne aflăm în prag de început al lunii a șaptea biblice, care este bogată în evenimente duhovnicești, dorim să folosim prilejul și să vă binecuvântăm în Numele DOMNULUI.

A șaptea lună a calendarului biblic debutează încă din prima zi, cu Sărbătoarea DOMNULUI numită ...
Ştiri pe larg
Pentru că ne aflăm în prag de început al lunii a șaptea biblice, care este bogată în evenimente duhovnicești, dorim să folosim prilejul și să vă binecuvântăm în Numele DOMNULUI.

A șaptea lună a calendarului biblic debutează încă din prima zi, cu Sărbătoarea DOMNULUI numită "a răsunetului de trâmbiță", eveniment care marchează cu precizie în cadrul planului de mântuire divin, ziua în care însuși Domnul Isus Christos, marele nostru preot va suna din trâmbița cerească. Toți cei care vor auzi acest sunet, fie că sunt în viață sau vor fi fost între timp adormiți în Christos, sunt schimbați într-o clipă, respectiv învie la o viață nouă, nesfârșită, lângă dragul lor Mântuitor.

Ziua a zecea a lunii, marchează următoarea sărbătoare deosebit de importantă, numită "Ziua Ispășirii". Toate păcatele celor deja înviați, împreună cu ale tuturor celor ce vor ajunge mântuiți după judecata finală vor fi transferate asupra lui satan, diavolul care va fi condamnat și aruncat în "iazul de foc" împreună cu slujitorii lui.

În ziua a cincisprezecea, Dumnezeu prin "Sărbătoarea Corturilor" dorește să ne amintim că va începe o nuntă minunată pentru Fiul Său, alături de mireasa Sa. O perioadă minunată de binecuvântare și pace pretutindeni, lipsită de prezența ispitelor și a ispititorului care va fi legat în adânc pentru o mie de ani. Și așa precum am purtat chipul primului om creat (Adam), și am trăit în trupuri muritoare și slabe, vom purta și chipul celui din urmă Adam (Isus Christos) în slavă și putere. Sărbătoarea aceasta culminează cu condamnarea și pedepsirea răului, nimicirea morții pentru totdeauna și începerea veșniciei în armonie cu Creatorul și Tatăl nostru ceresc. Aceasta este în principal semnificația zilei celei mari, de pe urmă a Praznicului Corturilor.

Ne rugăm ca Părintele ceresc să binecuvânteze toți cititorii acestor rânduri cu mântuire prin jertfa Fiului Său, și să ajungă să mănânce din pomul vieții, din raiul lui Dumnezeu! Fie ca acest mesaj să vă aducă pace în suflete și sărbători pline de binecuvântări cerești și pământești!