Urare - Sărbătoarea Paștelor și Azimilor 2018/5778
Postat de Lica la 27/03/2018
Cel ce a greșit fără voie, a avut șansa de a-și scăpa viața din mâna răzbunătorului prin refugierea într-una dintre cetățile de scăpare, unde era în siguranță atâta timp cât rămânea în cetate. Ce era mai dificil de înțeles însă, era de ce asemenea oameni erau liberi după moartea marelui preot.

Acum, toți cei care au înțeles că în moartea lui Isus Mesia...Ştiri pe larg
Cel ce a greșit fără voie, a avut șansa de a-și scăpa viața din mîna răzbunătorului prin refugierea într-una dintre cetățile de scăpare, unde era în siguranță atâta timp cât rămânea în cetate. Ce era mai dificil de înțeles însă, era de ce asemenea oameni erau liberi după moartea marelui preot.

Acum, toți cei care au înțeles că în moartea lui Isus Mesia, Marele nostru Preot, avem șansa din nou la viață, se apropie de sărbătoarea Paștelui și Praznicul Azimilor cu o deosebită reverență.

Vineri, 30 Martie 2018 / 14 Nisan 5778, ne vom aminti de Jertfa Supremă care a fost făcută pentru fiecare om, și cine vrea să Îl primeasca pe Isus ca Domn și Mântuitor va dobândi viața veșnică, alături de Creatorul Univesului.

Sărbătoarea Azimilor continuă imediat după ce se termină Paștele, respectiv: 31 Martie - 6 Aprilie 2018 / 15 - 21 Nisan 5778.

Cu ocazia acestei sărbători minunate și pline de însemnătate spirituală, administrația portalului melhisedec.ro dorește tuturor membrilor puterea unui nou început, un început al păcii, eliberării și al mântuirii!

Lăudat să fie Domnul!