Rugăciune pentru familiile DACIAN și BELBE
Postat de Aurelc la 14/10/2018
Dorim să vă aducem la cunoștință un motiv profund de rugăciune. Am fost anunțați că în noaptea din 14 spre 15 Octombrie 2018 / 5-6 Heșvan 5779 a avut loc un tragic accident, în care a fost implicată familia Dacian Andrei, Liliana și copilașii lor...Ştiri pe larg
Dorim să vă aducem la cunoștință un motiv profund de rugăciune. Am fost anunțați că în noaptea din 14 spre 15 Octombrie 2018 / 5-6 Heșvan 5779 a avut loc un tragic accident, în care a fost implicată familia Dacian Andrei, Liliana și copilașii lor. După informațiile primite de noi, datorită impactului frontal pe care l-au suferit, Andrei, și bebelușul lor Samuel ( de aproape 3 luni de zile) și-au pierdut viața, fetița lor a suferit o fractură la picior iar Liliana și-a fracturat mâna.
Suntem convinși că nu putem înțelege pe deplin durerea prin care trec familiile Dacian și Belbe, și toți cei apropiați, dar nădăjduim că Tatăl nostru din ceruri le va aduce mângâiere și alinare în aceste clipe îndurerate.
Dorim să vă invităm să susținem aceste familii în rugăciune înaintea DOMNULUI, și fie ca El să se îndure de ei în modul cel mai cald și profund!