Portal melhisedec.ro

Pagina principală · Biblia online · Articole · Cântări · Poezii · Descărcări · Forum de discuţii · Calendar
Conectare
Utilizator

Parolă

Încă nu eşti membru?
Apasă aici pentru înregistrare.

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă aici.

Navigare
Pagina principală
Biblia online
Sărbători
Luni noi
Articole
Cântări
Poezii
Descărcări
Întrebări frecvente
Forum de discuţii
Calendar
Legături pe internet
Categorii știri
Contactaţi-ne
Galerie foto
Căutare

Versetul zilei
"Căci în șase zile a făcut Domnul cerurile, pământul și marea, și tot ce este în ele, iar în ziua a șaptea S-a odihnit: de aceea a binecuvântat Domnul ziua de odihnă și a sfințit-o"
Exodul 20:11

Cugetarea zilei
"Încă de la început, Sabatul a fost conceput pentru a face posibilă comunicarea sfântă dintre Dumnezeu și om."

Dr. Hans LaRondelle

Noi articole
Sarbatoarea Pesah / ...
Nu-i altă dragoste..
Religie launtrica..
Pâine vie...
Străpuns..

Statistici utilizare
Vizitatori online: 2
> Membri conectaţi: 0
Membri înregistraţi: 693
Cel mai nou membru: Ioana Cristina
> Membri banați: 0

Ajutor utilizare
Aici puteti vedea un tutorial al portalului. Daca nu aveti PowerPoint instalat va sugeram PowerPoint Viewer 97.

Vezi discuţia
Portal melhisedec.ro - index forum | Studiu Biblic - Discuții pe teme religioase | Demonologie
Pagina 4 din 4 < 1 2 3 4
Deconectat RE: In numele meu veti scoate demoni!
Lavi
(detalii numai pentru membrii conectaţi)
23417. Postat la 27/04/2013 19:40 - 4423z17h25m
Chiar in Sabatul ce a trecut, am invatat din acest text:Maleahi 4:6 El va întoarce inima părinților spre copii, și inima copiilor spre părinții lor, ca nu cumva, la venirea Mea, să lovesc țara cu blestem!
Si aceasta profetire este cu privire la Israel,dar este valabila si pentru noi cei care binecuvantam si ne rugama pentru Israel.
Daca,tu ...esti credincios ..nu te rogi pentru tatal tau ,mama ta ..fratii tai de trup?
Daca ,nu te rogi pentru cei pe care-i vezi,ii atingi,le cunosti necazurile,bolile...te vei putea ruga pentru cei pe care nu-i vezi ,cunosti?
Daca te rogi pentru cei din casa ta ,cu siguranta tot asa, te vei ruga si pentru fratii,surorile din adunare ,dar si pentru strainii care vin in adunarea ta..nu?
Si daca acel ,,strain'' (de legamintele sfinte ) poate fi mama ta,tatal tau ,un frate si o sora de trup,care nu sunt la credinta ta ( in adunarea ta )...cum ii vei primii?
Nu ,cu aceasi dragoste si iubire care o ai si fata de cei care fac voia Tatalui Ceresc?
Adica ,ii castigi pe proprii tai parinti (care ti-au data viata)pe proprii frati pentru Imaparătia Cerurilor ,nu?
Din nou cu multumire tinere ,beyond.
Si aici intra si porunca :Sa cistesti pe tatal tau si pe mama ta...ca sa ti se lungeasca zilele in tara pe care ti-o va da Cel Vesnic!Si pe aproapele tau ca pe tine insuti....
..........
Si cu spernta, ca nu o sa se supere fratii moderatori,voi trece mai departe ,deoarece face parte din subiect cu duhurile rele.
In Luca 13 cu versetele;31. În aceeași zi, au venit câțiva Farisei, și I-au zis: "Pleacă, și du-Te de aici, căci Irod vrea să Te omoare."
32. "Duceți-vă", le-a răspuns El, "și spuneți vulpii aceleia: ,Iată că scot dracii, și săvârșesc vindecări astăzi și mâine, iar a treia zi voi isprăvi.
33. Dar trebuie să umblu astăzi, mâine și poimâine, fiindcă nu se poate ca un prooroc să piară afară din Ierusalim.
34. Ierusalime, Ierusalime, care omori pe prooroci și ucizi cu pietre pe cei trimiși la tine; de câte ori am vrut să strâng pe fiii tăi, cum își strânge găina puii sub aripi, și n-ați vrut!
35. Iată că vi se va lăsa casa pustie; dar vă spun că nu Mă veți mai vedea, până veți zice: ,Binecuvântat este Cel ce vine în Numele Yahveh!"
La care Casa se refera aici ?
In timpul(celui care era Imparatului Iudeilor) -Yașua, ( asa era scris pe lemn cu privire la el)-au fost impreuna cele doua case ..?
Si anume, Casa lui Iuda si Casa lui Israel?
Cum a fost in timpul domniei ,imparatului David?
Pentru ca David inspirat de Duhul Sfant a spus asta:Psalmii 133:1 Iată, ce plăcut și ce dulce este să locuiască frații împreună! Care frati?Nu cumva unirea celor zece triburi ale lui Israel cu cele doua triburi ale lui Iuda?
Care din aceste doua case ,se va lasa pustie ?
Si ce se intampla cand o casa ramane pustie...sa vedem ,acum pareri.

Moderator2
23450. Postat la 28/04/2013 10:19 - 4423z2h46m
Off topic, deși ați fost atenționați să postați la subiect în mod special Valentina, Lavi și Beyond, se pare că mesajul transmis nu a avut efect, nu permitem să fim ignorați la nesfârșit, se pare că răbdarea moderatorilor a fost prea mare, deoarece au ceva de lucru să analizeze mai multe subiecte ce sau discutat și nu s-a posta la subiect.

Vrem să menționăm că respectarea subiectelor deschise ușurează atât munca moderatorilor dar este și în avantajul utilizatorilor de a nu fi induși în eroare asupra unui subiect deschis.

Moderator
Lavi
23462. Postat la 28/04/2013 15:46 - 4422z21h19m
Imi pare rau ,frati moderatori,chiar imi pare rau ...din partea mea nu o sa mai aveti probleme,cu siguranta.
Multumesc.

Lavi
23531. Postat la 02/05/2013 21:30 - 4418z15h35m
Nici o parere ,fratilor?
Cheia este in aceasta ,carte:Cartea 1 Imp.cap11:4. 3. A avut de neveste șapte sute de crăiese împărătești și trei sute de țiitoare; și nevestele i-au abătut inima.

4. Cînd a îmbătrînit Solomon, nevestele i-au plecat inima spre dumnezei; și inimanu i-a fost în totul a lui
יהוה (Yahveh) Eylohim al său, cum fusese inimatatălui său, David.
5. Solomon s-a dus după Astarteea*, zeița sidonienilor, și după Milcom, urîciunea amoniților.
6. Și Solomon a făcut ce este rău înaintea lui יהוה (Yahveh) și n-a urmat în totul pe יהוה (Yahveh), ca tatăl său David.

7. Atunci Solomon a zidit pe muntele din fața Ierusalimului un loc înalt pentru Chemoș, urîciunea
Moabului, pentru Moloc, urîciunea fiilor lui Amon.
8. Așa a făcut pentru toate nevestele lui străine, care aduceau tămîie și jertfe dumnezeilor.
יהוה . 9 (Yahveh) S-a mîniat pe Solomon, pentru că își abătuse inima de la יהוה (Yahveh) Eylohim al lui Israel
care i Se arătase de două ori.
10. În privința aceasta îi spusese să nu meargă după dumnezei; dar Solomon n-a păzit Poruncile lui יהוה
(Yahveh).
11. Și יהוה (Yahveh) a zis lui Solomon: ,,Fiindcă ai făcut așa și n-ai păzit Legămîntul Meu și Legile Mele pe care ți le-am dat,voi rupe împărăți a de la tine și o voi da slujitorului tău.
12. Numai, nu voi face lucrul acesta în timpul vieții tale, pentru tatăl tău, David. Ci din mîna fiului tău o voi rupe.

13. Nu voi rupe însă toată împărăția; voi lăsa o seminție fiului tău, din pricina robului Meu David și din pricina Ierusalimului, pe care l-am ales.''
..........
Deci,eu am intrebat daca ,cele doua case ale lui Israel erau impreuna ,pe timpul lui Yashua,dar ...se pare ca nu erau,pentru ca el a a fost trimis la oile reatacite ale lui Israel....Matei 15:24 Drept răspuns, El a zis: "Eu nu sunt trimis decât la oile pierdute ale casei lui Israel."
Acum ,eu... am mai intrebat,care casa ( din cele doua case ) va ramane pustie,( a ramas pustie)?
A lui Iuda sau a lui Israel?
Si ce se intampla cand o casa ramane pustie...?Sa vedem ,acum pareri....
Si pauza,nici o parere.

beyond
23533. Postat la 02/05/2013 21:33 - 4418z15h32m
Lavi, eu, personal, cred că problema ridicată de tine este cumva off-topic.

Toate cele bune!
Lavi
23534. Postat la 02/05/2013 21:48 - 4418z15h17m
Sincer ,nu prea cred beyond, ca este of topic,pentru ca este vorba despre ce se intampla cu o casa care ramane pustie si scrie aceasta in scriptura in matei 12 cu :43. Duhul necurat, când a ieșit dintr-un om, umblă prin locuri fără apă, căutând odihnă, și n-o găsește.( Daca as putea.... m-as duce cu gandul la casa ( cort) corp omenesc...nu?)
44. Atunci zice: "Mă voi întoarce în casa mea, de unde am ieșit. Și, când vine în ea, o găsește goală, măturată și împodobită.
45. Atunci se duce și ia cu el alte șapte duhuri mai rele decât el: intră în casă, locuiesc acolo, și starea din urmă a omului acestuia ajunge mai rea decât cea dintâi. Tocmai așa se va întâmpla și cu acest neam viclean."
Aici ,face referire la un om si la un neam ,deopotriva si vorbeste despre 7 duhuri mai rele.
Tot asa este si cu CASA lasata pustie ...de acea am intrebat care casa ,dintre cele doua de mai sus.
Nu poate fi of topic ,pentru ca nu am unde sa ridic aceste intrebari si implicit discuta despre aceste lucruri,cu stima moderatorilor ,dar cer un ajutor....se poate?Sa se discute aici?
Multumesc.

Deconectat RE: În Numele Meu veți scoate demoni!
Lavi
26686. Postat la 17/01/2015 11:18 - 3794z0h47m
Shalom.
Am scris la acest subiect despre Doctorul chirurg Javier Palasios.
Pentru cei care intelegeti limba spaniola si engleza, am sa va pun linkul cu acest Roe ( Pastor) Mesianic.
Acest Pastor, nu tagaduieste Numele Sfant-conform descoperii din Revelatia( Apocalipsa):Apocalipsa 3:8 "Știu faptele tale: iată ți-am pus înainte o ușă deschisă, pe care nimeni n-o poate închide, căci ai puțină putere, și ai păzit Cuvântul Meu, și n-ai tăgăduit Numele Meu. (Apocalipsa 3:8)
Tăgaduit=Care poate fi pus la îndoială, contestat,ascunde, masca, refuza, respinge, tăinui.
https://www.youtube.com/watch?v=z713cqTe-ws

Deconectat RE: În Numele Meu veți scoate demoni!
Netzari
26732. Postat la 19/01/2015 16:10 - 3791z19h55m
Fiind vorba de un pastor mesianic, mi-am facut timp si am urmarit
predica de la un capat la altul. Spune bine, nimic de zis, dar oare
cati primesc un asfel de mesaj? Mai intai atrage atentia ca este
obligatoriu sa fim in credinta adevarata. Spune ca
ORICINE RESPINGE TORA ESTE SUB STAPANIRE DEMONICA.
Toate sectele crestine si necrestine care resping Tora sunt conduse
de cel rau. Ar fi bine sa ne gandim la asta.
Spune, de asemenea, ca duhurile se pot mosteni de la parinti
pacatosi, fara ca omul in cauza sa aiba vre-o vina. Si asta este
interesant, eu n-am stiut pana acum. Atrage atentia ca trebuie sa ne
iertam pe noi si pe oricine ne-a gresit. Spune multe lucruri bune, dar nu
atinge problema scoaterii demonilor din persoane care nu cunosc
pe Hristos. Oricum, multumim Domnului ca exista informatii, astazi
numai cine nu vrea sa afle, nu afla ce-l intereseaza.
Sa avem pace si binecuvantari.

A sluji lui Dumnezeu cum vrea omul, si nu cum cere Dumnezeu, este idolatrie.
Pagina 4 din 4 < 1 2 3 4
Salt la forumul:

Copyright © 2009-2025 / 5769-5785 melhisedec.ro
19405340 vizite unice Powered by PHP-Fusion