Deconectat |
RE: Ploaia târzie |
geana (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
5894. Postat la 19/12/2010 11:51 - 5260z18h30m |
|
|
imi pare foarte rau sora Lucia ca eu sunt Romin care nu am fost nici la o ancona acolo teai intilnit poate cu un frate de al meu Vasile,eu sunt Marin ai primit botezul in numele Lui Yesua,finca in numele tata,fiu si duh,nu sunt dupa bibliea care a inplinito Petru si Pavel,Pocainta consta in pazirea a Legilor Poruncilor si Sarbatorilor Lui Yhwh Elohim.dupa care vine Botezul in Numele lui Yesua,si numai atunci poti primi Duhul Sfimt asa am gasit scris.
Shalom Tuturor celor care tin ADEVARUL curat |
|
Deconectat |
Lucia (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
5897. Postat la 19/12/2010 12:24 - 5260z17h57m |
|
|
IMI CER SCUZE PENTRU CONFUZIE,FRATE MARIN.Va rog,sa-mi reformulati intrebarea,daca vreti sa stiti cum am facut BOTEZUL IN APA,va trebui sa trecem la subiectul cu aceasta tematica,suntem la PLOAIA TARZIE,Cat priveste BOTEZUL CU DUHUL SFANT,v-am dat exemplu cu BIBLIA,Frate Marin,fiti un Avram,va rog,fiti sincer cu dvs.si cu noi,NU CREDETI IN MANIFESTARILE DUHULUI SFANT,nu-i asa?
Dedic clipa acestor lucruri, daca reusesc, voi aduce multumiri Domnului. Daca esuez, voi apela la harul Sau. |
|
Deconectat |
Dani (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
5900. Postat la 19/12/2010 12:44 - 5260z17h38m |
|
|
Fratele Marin a scris:
Marin ai primit botezul in numele Lui Yesua,finca in numele tata,fiu si duh,nu sunt dupa bibliea care a inplinito Petru si Pavel,Pocainta consta in pazirea a Legilor Poruncilor si Sarbatorilor Lui Yhwh Elohim.dupa care vine Botezul in Numele lui Yesua,si numai atunci poti primi Duhul Sfimt asa am gasit scris.
Aceste versete nu sunt cumva biblice frate Marin?
19. Duceți-vă și faceți ucenici din toate neamurile, botezându-i în Numele Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh.
20. Și învățați-i să păzească tot ce v-am poruncit. Și iată că Eu sunt cu voi în toate zilele, până la sfârșitul veacului. Amin.
21. Mă rog ca toți să fie una, cum Tu, Tată, ești în Mine, și Eu în Tine; ca, și ei să fie una în noi, pentru ca lumea să creadă că Tu M-ai trimis.
22. Eu le-am dat slava, pe care Mi-ai dat-o Tu, pentru ca ei să fie una, cum și noi suntem una, -
Fiți și voi îndelung răbdători, întăriți-vă inimile, căci venirea Domnului este aproape.Iacov 5:7 |
|
Deconectat |
5904. Postat la 19/12/2010 12:56 - 5260z17h25m |
|
|
Frate Dani daca erau biblice eu cred ca Petru si Pavel le inpinea dar nu vad ci din contra calca aceste versete si Tatal trimite peste ei Duhul Lui
|
Deconectat |
Dani (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
5915. Postat la 19/12/2010 13:42 - 5260z16h39m |
|
|
Frate draga versetele ce le-am postat vrei sa zci ca nu sunt scrise in scriptura ?dar nu sunt cuvintele mele eu le-am extras din evanghelia dupa Matei si Ioan.
Dar Petru si Pavel nu le-au calcat asa vezi tu frate si iti respect incredintarea.
Este cumva greaseala in traducere?
Fiți și voi îndelung răbdători, întăriți-vă inimile, căci venirea Domnului este aproape.Iacov 5:7 |
|
Deconectat |
5935. Postat la 19/12/2010 15:14 - 5260z15h7m |
|
|
Eu te intreb le-a inplinit vre-un apostol ca sa stiu daca sa le inplinesc si eu eu vreau sa calc pe urmele Apostolilor cred ca ai inteles amen
|
Deconectat |
Lica (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
5961. Postat la 19/12/2010 18:18 - 5260z12h3m |
|
|
Aici discutăm despre Ploaia Târzie. Despre formula botez se poate discuta la http://www.melhisedec.ro/forum/viewthread.php?forum_id=13&thread_id=48&rowstart=40
Daca nu ma intelegi, inainte de a ma contrazice asigura-te ca ma asculti. |
|
Deconectat |
Pedro V (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
6011. Postat la 20/12/2010 19:46 - 5259z10h35m |
|
|
sa ai Pace fr Geana.
Nu prea pot sta pe net ,deaceea rraspund mai greu,dar ii bine si asa .
Inainte de ati raspunde la mesajul pe care l-ai postat,vreau sa te intreb o intrebare,fiindca vad ca ai darul rastalmacirilor unde nu iti place intreg Adevarul si mai ales la Duhul Sfant.
Ai primit Duhul Sfant? Sau ai Duhul Sfant?
Daca da, cum se manifesta?Asa ca in Faptele Apostolilor adica prin vorbirea in limbi ,si dupa aceea alte daruri in diferite slujbe,lucrari?
Sa ai Pace
Pe Calea Credintei Sfintilor nu mergi ca repetentii si corigentii ci mergi ca Sfintii ,din har in har si din putere in putere!!!!!! |
|
Deconectat |
alin (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
6012. Postat la 20/12/2010 20:00 - 5259z10h22m |
|
|
O scurta predica, despre starea bisericilor cu privire la Duhul Sfant: http://credo.tv/index.php/conventie?pid=159&pid=158
P.S: Cat pentru cei care se poticnesc in faptul ca cel care predica e penticostal, cat si pentru cei care se cred doar ei sfinti, pot sa nu o asculte, nu-i obliga nimieni! |
|
Deconectat |
Aurelc (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
6013. Postat la 20/12/2010 20:11 - 5259z10h11m |
|
|
Eu am impresia că voi vreți cu orice preț să vi se șteargă postările sau cel puțin ceea ce ați scris off topic... Voi știți cumva la ce se referă " Ploaia târzie" ? Chiar dacă se învârte subiectul în jurul Duhului Sfânt, aici nu vorbim nici de botezul cu D.S de la penticostali, nici de vorbire în limbi până nu stabilim ce este ploaia târzie, și care ce înțelege despre ea. Dacă are cineva ceva de scris despre ploaia târzie, să scrie, dacă nu să nu schimbe subiectul deoarece există subiect special dedicat " Duhului Sfânt și Darurilor D.S. Punct.
Am învățat că este prea greu să-ți dai seama unde să tragi linie între: a fi amabil, a nu răni oameni și a-ți susține părerile. - O.P. |
|
Deconectat |
fullban10 (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
6068. Postat la 21/12/2010 19:24 - 5258z10h58m |
|
|
Nu cred ca se stie acest subiect. Sa stii ca nu-i o rusine sa spui ca nu stii, Uite de aceia navigam pe un forum crestin : ca sa invatam. Si eu confund cele doua ploi. Nu am fixata in memorie ce reprezinta fiecare. Am vaga impresie ca ce am scris nu-i chiar corect, de aceia asteptam de la voi o indreptare sau o aprobare. Sunt invataturi pe care e musai sa le stim, deoarece tin de credinta noastra.
Biblia are răspuns la toate intrebările. |
|
Deconectat |
Lucia (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
6076. Postat la 21/12/2010 20:44 - 5258z9h38m |
|
|
Stiu ca este o provocare,dar imi place sa raspund la aceasta.
Dupa cum ai spus la inceput,PLOAIA TARZIE este REVARSAREA DUHULUI SFANT de la Cinzecime.Sunt cu totul de acord,dar cum sa vina PLOAIA TIMPURIE dupa cea TARZIE?Primavara este inaintea toamnei,iar noi traim ZILELE DIN URMA,deci,PLOAIA TARZIE.
In Fapte 2 cu 16,17, Petru spune:
16-ci aceasta (coborarea Duhului Sfant) este ceea ce a fost spus prin prorocul Ioel:
17.In zilele de pe urma,zice Dumnezeu, voi turna din Duhul Meu peste orice faptura....si continua spunand ca manifestarile Duhului vor dainui pana la venirea DOMNULUI ISUS,versetele 18-21 spun acest lucru.
Ceia ce cred ca nu este corect in explicatia ta, este PLOAIA TIMPURIE,care dupa parerea mea... a fost Duhul Sfant,Vechi Testamental,si tu o pasezi VENIRII LUI ISUS.
Dedic clipa acestor lucruri, daca reusesc, voi aduce multumiri Domnului. Daca esuez, voi apela la harul Sau. |
|
Deconectat |
symy (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
6094. Postat la 22/12/2010 11:34 - 5257z18h47m |
|
|
Privind inapoi in Vechiul Testament ne surprinde faputl ca Osea promite ca Dumnezeu va " veni la noi ca ploaia,ca PLOAIA TARZIE si ca PLOAIA TIMPURIE pe pamant"(Osea 6:3).
Dumnezeu va veni ca ploaia tarzie,saturand pamantul.
Venirea lui Dumnezeu si revarsarea Duhului Sau incepand cu ziua Cincizecimii este considerata ca fiind PLOAIA TARZIE.
Prin contrast, venirea Duhului peste oameni din cand in cand,in vremurile Vechiului Testament ar putea fi numita PLOAIA TIMPURIE,lucrarea Duhului in vremurile Vechiului Testement a fost pregatitoare.
Cu toate acestea ,Vechiul Testament ne ofera o mare intelegere despre lucrarea Duhului ca si un fundament solid pentru revarsarea Duhului in Noul Testament.
Ma voi lasa influentata numai de Dumnezeu si . . .voi invata numai de la Hristos! |
|