Portal melhisedec.ro

Pagina principală · Biblia online · Articole · Cântări · Poezii · Descărcări · Forum de discuţii · Calendar
Conectare
Utilizator

Parolă

Încă nu eşti membru?
Apasă aici pentru înregistrare.

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă aici.

Navigare
Pagina principală
Biblia online
Sărbători
Luni noi
Articole
Cântări
Poezii
Descărcări
Întrebări frecvente
Forum de discuţii
Calendar
Legături pe internet
Categorii știri
Contactaţi-ne
Galerie foto
Căutare

Versetul zilei
"Căci în șase zile a făcut Domnul cerurile, pământul și marea, și tot ce este în ele, iar în ziua a șaptea S-a odihnit: de aceea a binecuvântat Domnul ziua de odihnă și a sfințit-o"
Exodul 20:11

Cugetarea zilei
"Încă de la început, Sabatul a fost conceput pentru a face posibilă comunicarea sfântă dintre Dumnezeu și om."

Dr. Hans LaRondelle

Noi articole
Sarbatoarea Pesah / ...
Nu-i altă dragoste..
Religie launtrica..
Pâine vie...
Străpuns..

Statistici utilizare
Vizitatori online: 1
> Membri conectaţi: 0
Membri înregistraţi: 693
Cel mai nou membru: Ioana Cristina
> Membri banați: 0

Ajutor utilizare
Aici puteti vedea un tutorial al portalului. Daca nu aveti PowerPoint instalat va sugeram PowerPoint Viewer 97.

Vezi discuţia
Portal melhisedec.ro - index forum | Comportament, Etică și Practici în cadrul Bisericii | Rugăciunea
Deconectat Rugaciunea de mijlocire
fullban10
(detalii numai pentru membrii conectaţi)
7057. Postat la 18/01/2011 16:44 - 5253z12h29m
Iacov 5;16........rugati-va unii pentru altii.....................
Scriptura raporteaza 105 rugaciuni de mijlocire. Cate cunoastem sa le scriem.

O rugaciune de mijlocire, care pe mine ma incurajeaza este cea din Luca 22; 31,32 : Acolo poate sa fie si numele meu.

Domnul a zis; " Simone, Simone, Satana a cerut sa va cearna ca graul. Dar Eu M-am rugat pentru tine, ca sa nu se piarda credinta ta; si, dupace te vei intoarce la Dumnezeu, sa intaresti pe fratii tai."

Biblia are răspuns la toate intrebările.
Deconectat RE: Rugaciunea de mijlocire
anny
8984. Postat la 05/03/2011 19:09 - 5207z10h4m
,,Va indemn dar, inainte de toate, sa faceti rugaciuni, cereri, mijlociri, multumiri pentru toti oamenii, pentru imparati si pentru toti cei ce sunt inaltati in dregatorii, ca sa putem duce astfel o viata pasnica si linistita, cu toata evlavia si cu toata cinstea.
Lucrul acesta este bun si bine primit inaintea lui Dumnezeu, Mantuitorul nostru." 1 Timotei 2:1,2

Ferice de cei impaciuitori,caci ei vor fi chemati fii ai lui Dumnezeu ! Matei 5:9
Lucy
9033. Postat la 06/03/2011 11:29 - 5206z17h45m
,,Rugaciunea facuta cu credinta va mantui pe cel bolnav, si Domnul il va insanatosa, si daca a facu pacate, ii v-or fi iertate.
Marturisiti-va unii altora pacatele, si rugati-va unii pentru altii, ca sa fiti vindecati1
Mare putere are rugaciunea fierbinte a celui neprihanit! " Iacov 5:15,16
ivan panas
10324. Postat la 14/04/2011 19:52 - 5167z10h22m
pace fratilor rog pe totii fratii care au dorinta sa se roage pentru cumnatul meu ioan din baia mare care practica yoga si vorbeste hule in adresa lui DUMNEZEU si se face deopotriva cu DUMNEZEU rog ca toti care vor sa se roage pentru el ca DUMNEZEU sal lumineze si sa se intorca la adevar multa pace la toata lumea si DUMNEZEU sa ne asculta rugaciunile

IVAN
fullban10
18573. Postat la 01/06/2012 16:18 - 4753z13h55m
Am două citate din Biblie care mă face să vă cer sfatul: cum să nu pățim și noi la fel? Sau cum punem problema rugăciunii de mijlocire vis-a- vis de semenii?

1 Împărați 17; 18 : ......Ai venit la mine doar ca să aduci aminte lui Dumnezeu de nelegiuirea mea, și să-mi omori astfel copilul?

2 Împărați 4; 28 : Am cerut eu oare domnului meu un fiu? N-am zis eu: Nu mă amăgii?

Noi suntem grabnici a spune semenilor că-i vom susține în rugăciune, dar uite că se poate ca rezultatul să fie altul decât cel așteptat. Un exemplu scurt:

Tinerii căsătoriți, se hotărăsc să construiască o casă. După aflarea veștii, părinții, bunicii, încep să spună că nu mai e timp de construit case că vine Domnul, adevărat de altfel. Dar se vor ruga pentru ei. Tinerii se apucă de acte, pun temelia, dar din varii motive , casa nu se definitivează. Unde credeți că este vina? La familie, deoarece prin rugăciunile lor au dărâmat proiectul lor.

Deci cum să fim înțelepți, cum să punem problema, cum promitem că facem rugăciuni de mijlocire, semenilor?

Biblia are răspuns la toate intrebările.
Salt la forumul:

Copyright © 2009-2025 / 5769-5785 melhisedec.ro
19404745 vizite unice Powered by PHP-Fusion