Portal melhisedec.ro

Pagina principală · Biblia online · Articole · Cântări · Poezii · Descărcări · Forum de discuţii · Calendar
Conectare
Utilizator

Parolă

Încă nu eşti membru?
Apasă aici pentru înregistrare.

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă aici.

Navigare
Pagina principală
Biblia online
Sărbători
Luni noi
Articole
Cântări
Poezii
Descărcări
Întrebări frecvente
Forum de discuţii
Calendar
Legături pe internet
Categorii știri
Contactaţi-ne
Galerie foto
Căutare

Versetul zilei
"Căci în șase zile a făcut Domnul cerurile, pământul și marea, și tot ce este în ele, iar în ziua a șaptea S-a odihnit: de aceea a binecuvântat Domnul ziua de odihnă și a sfințit-o"
Exodul 20:11

Cugetarea zilei
"Încă de la început, Sabatul a fost conceput pentru a face posibilă comunicarea sfântă dintre Dumnezeu și om."

Dr. Hans LaRondelle

Noi articole
Sarbatoarea Pesah / ...
Nu-i altă dragoste..
Religie launtrica..
Pâine vie...
Străpuns..

Statistici utilizare
Vizitatori online: 2
> Membri conectaţi: 0
Membri înregistraţi: 693
Cel mai nou membru: Ioana Cristina
> Membri banați: 0

Ajutor utilizare
Aici puteti vedea un tutorial al portalului. Daca nu aveti PowerPoint instalat va sugeram PowerPoint Viewer 97.

Vezi discuţia
Portal melhisedec.ro - index forum | Comportament, Etică și Practici în cadrul Bisericii | Rugăciunea
Deconectat Bună dimineața! DEVOȚIONAL MELHISEDEC.
fullban10
(detalii numai pentru membrii conectaţi)
10843. Postat la 08/05/2011 07:51 - 5144z9h37m
Vreți să începem ziua cu o rugăciune, cu un gând, cu o întrebare, cu bucurie că binecuvăntările Domnului nu s-au terminat și se reînnoiesc în fiecare dimineață?

Sa ne consacrăm lui Dumnezeu în fiecare dimineață, să facem din aceasta prima noastră lucrare. Rugăciunea noastră să fie: O! Doamne, primeste-mă să fiu cu totul al Tău. Așez toate planurile mele la picioarele Tale. Folosește-mă astăzi în serviciul Tău. Rămâi cu mine și lasă ca tot ce fac să fie făcut în puterea Ta! ( Calea către Hristos, pag. 51)

Cum vrei să fii azi?
Două semințe au fost semănate azi.
Una a căzut pe pământ și cealaltă sub brazdă.
Cea care a căzut pe pământ era așa de bucuroasă că vede , aude, e liberă, încât îi era mila și deplângea situația în care se afla sora ei care era la întuneric. O încuraja, o îmbărbăta spunându-i chiar că se va strădui să ajungă la ea ca să o scoată de-acolo. Dar totul s-a terminat când o vrăbiuța a luat-o în cioc și a dus-o la puișorii ei ca hrană. Sămânța din ogor s-a mulțumit cu locul care i-a căzut la sorț și a așteptat în liniște ca lucrarea Celui care a creat-o să fie desăvârșită în ea. Și nu peste mult timp a ieșit la lumină, dar nu mai era una, ci era plină de rod.
În liniște și în pace va fi mântuirea voastră.

Îți mulțumesc Doamne pentru familie și că tu ai dat pace și liniște de jur împrejur, ca eu să pot să cresc în credință. Mi-ai asigurat toate condițiile. Mi-ai dat ochi și picioare, mi-ai dat mâini lucrătoare, mi-ai dat inimă și ințelepciune, ca azi să pot sta în rugăciune. Lăudat să fii în veci de veci. În numele Domnului Isus , Te-am rugat și mulțumit, Amin!

"...................vă rugăm fierbinte, în Numele lui Hristos: împăcați-vă cu Dumnezeu! " 2 Corinteni 5;20.

Dacă nu citeam " noutățile", dimineții, de pe forum îmi scriam meditația mea. Dar se vede că nu era așa de bună ca strigătul de suferința care răzbate din tema Luciei. Unde mai găsești astăzi îngăduința, frățietate, blândețe, împreună simțire? În singurul loc în care e fără plată și din belșug: în brațe la Domnul. Dacă ar fi perfecte toate aici pe pământ, am mai dori careva să aștepte venirea Domnului Isus? Bine aici, bine acolo. De ce să schimbăm adresa?
Ca o completare la frământările tuturor, vin exemplele citite înainte de-a deschide IT-ul. Devoționalul dimineții mele, azi, este scris de-un frate din Bumbești Jiu: sunt surd de 40 de ani și paralizat de aproape 15...............Și continuă: l-am rugat pe Domnul să-mi arate ce mai cere din partea unui ca mine? Răspunsul a fost, 2 Corinteni 5; 20. Iar al doilea exemplu se afla în studiul biblic cu tema: la umbra aripilor Sale. 2 Samuel 11 și 12. David. Păcatul lui începe cu o baie și se sfârșește cu o spălare. Începutul unei inimi curate.

Curățește-mă cu isop, și voi fi curat; spală-mă, și voi fi mai alb decât zăpada.
Fă-mă să aud veselie și bucurie, și oasele pe care le-ai zdrobit Tu, se vor bucura. Psalmul 51;7,8.

Cum deosebim o zi, de alta, dacă toate sunt băgate într-o singură oală? Să renunț?
Aud o șoaptă: mai lasă-l, nu-l tăia încă!

Veniți totuși să ne judecăm, zice Domnul.
Eram deja tristă pentru acest verset, și pentru ceea ce vrea el să ne spună, iar situația de pe teren, că nimeni nu dorește să comunice, mi-a tăiat tot elanul. Încerc totuși să ascult de îndemnul primit, și să vi-l scriu.
( mă găndesc că așa erau și proorocii când erau puși să dea vești neplăcute)
Da, fără doar și poate, vom primi citația de-a ne prezenta în fața Tribunalului Suprem al lui Dumnezeu pentru a răspunde de faptele noastre, de cele mai ascunse gânduri și motivații. A primit-o și David după un an de la fapta comisă. Un an de neliniște, de frământări, de gemete necurmate. În care vlaga și oasele i se uscau încet , încet. Avem experiența lui, sursa noastră de încredere. Pentru mine și pentru tine e scrisă pe paginile Bibliei.
Să nu ne oprim doar la fraza aceasta ci să citim tot versetul din Isaia 1;18: De vor fi păcatele voastre cum e cârmâzul, se vor face albe ca zăpada; de vor fi roșii ca purpura, se vor face ca lâna.
Nu-i așa că acum putem începe ziua mai optimiști?
Mulțumiri fie aduse Domnului Isus Hristos și jertfei Lui, pentru aceasta.
Cât harul este încă deschis, să venim la Isus. E singurul Apărător.
O zi bună, având la dreapta pe Isus și-n inimă Duhul Sfânt. Amin!

Biblia are răspuns la toate intrebările.
Salt la forumul:

Copyright © 2009-2025 / 5769-5785 melhisedec.ro
19406414 vizite unice Powered by PHP-Fusion