Portal melhisedec.ro

Pagina principală · Biblia online · Articole · Cântări · Poezii · Descărcări · Forum de discuţii · Calendar
Conectare
Utilizator

Parolă

Încă nu eşti membru?
Apasă aici pentru înregistrare.

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă aici.

Navigare
Pagina principală
Biblia online
Sărbători
Luni noi
Articole
Cântări
Poezii
Descărcări
Întrebări frecvente
Forum de discuţii
Calendar
Legături pe internet
Categorii știri
Contactaţi-ne
Galerie foto
Căutare

Versetul zilei
"Căci în șase zile a făcut Domnul cerurile, pământul și marea, și tot ce este în ele, iar în ziua a șaptea S-a odihnit: de aceea a binecuvântat Domnul ziua de odihnă și a sfințit-o"
Exodul 20:11

Cugetarea zilei
"Încă de la început, Sabatul a fost conceput pentru a face posibilă comunicarea sfântă dintre Dumnezeu și om."

Dr. Hans LaRondelle

Noi articole
Sarbatoarea Pesah / ...
Nu-i altă dragoste..
Religie launtrica..
Pâine vie...
Străpuns..

Statistici utilizare
Vizitatori online: 1
> Membri conectaţi: 0
Membri înregistraţi: 693
Cel mai nou membru: Ioana Cristina
> Membri banați: 0

Ajutor utilizare
Aici puteti vedea un tutorial al portalului. Daca nu aveti PowerPoint instalat va sugeram PowerPoint Viewer 97.

Vezi discuţia
Portal melhisedec.ro - index forum | Diverse | Chat
Pagina 70 din 95 << < 67 68 69 70 71 72 73 > >>
Deconectat RE: Chat
Lucia
(detalii numai pentru membrii conectaţi)
23282. Postat la 25/04/2013 07:26 - 4425z23h17m
O! daca n-as fi incredintata ca voi vedea bunatatea Domnului pe pamantul celor vii!...Nadajduieste in Domnul! Fii tare, imbarbateaza-ti inima, si nadajduieste in Domnul!(Psal. 27:13-14)

Dedic clipa acestor lucruri, daca reusesc, voi aduce multumiri Domnului. Daca esuez, voi apela la harul Sau.
Lucia
23301. Postat la 25/04/2013 15:34 - 4425z15h10m
Valentina, din cate ai spus, vrei sa discutam in pace, comentariile tale de la subiectul; "CA SI TOATE NEMURILE"nu ar zice asta, adu-mi argumente in favoarea parerii tale, raspunde la intrebari, explica...majoritatea cred ca mine, doar facem parte din aceiasi comunitate...si tu stii asta, ca doar nu esti de doua zile aici.smileysmileysmiley
Majoritatea inseamna, 50+1.smiley
Adevarul pe care il crede fiecare "parte" trebuie discutat civilizat, nu?

Dedic clipa acestor lucruri, daca reusesc, voi aduce multumiri Domnului. Daca esuez, voi apela la harul Sau.
fullban10
23302. Postat la 25/04/2013 15:53 - 4425z14h50m
Din Biblie aflăm că nu întotdeauna majoritatea are dreptate. Si pentru că patima necreștină de-a ne arunca de pe forum îți întunecă înțelepciunea, am să amintesc două cazuri:
-Daniel nu s-a închinat chipului făcut de Nebucadnețar, cu toate că majoritatea o făcea.
-Majoritatea striga , răstigniți-L, răstigniți-L.

Majoritatea, Lucia, nu întotdeauna are dreptate. Nu am spus un cuvânt de tine. Dar pentru ca sa-ți faci lucrarea până la capăt , ai comis și de data aceasta păcatul răstălmacirii. Același obicei ca la topicul Aforisme.
Am răbdare să văd până unde ai să mergi.

Biblia are răspuns la toate intrebările.
Lucia
23303. Postat la 25/04/2013 16:12 - 4425z14h31m
valentina a scris:
Din Biblie aflăm că nu întotdeauna majoritatea are dreptate. Si pentru că patima necreștină de-a ne arunca de pe forum îți întunecă înțelepciunea, am să amintesc două cazuri:
-Daniel nu s-a închinat chipului făcut de Nebucadnețar, cu toate ca majoritatea o făcea.
-Majoritatea striga , răstigniți-L, răstigniți-L."

Valentina, Dumnezeu ma stie, si tu o stii, de cate ori te-am trimis M.P ca sa stai linistita si sa nu fii banata.
Acum vii sa-mi spui; ca imi este intunecata intelepciunea, ce-i cu tine, mai mult, indirect ne faci inchinatori si acuzatori?
Daca eu am spus ca majoritatea de pe acest forum cred ca mine, cu ce am gresit?
Chear, la cine te-ai referit, cand ai spus de majoritatea?

fullban10
23304. Postat la 25/04/2013 16:16 - 4425z14h27m
Dupa cum vezi, eu in mod pacifist iti explic parerea mea.
beyond, daca tu ai venit aici cu scopul de ati impune o parere absoluta, iti spun de pe acumm, ca vei esua...majoritatea cred ca mine, oare de ce?

Nici un cuvânt despre majoritatea de pe forum.

Lucia
23305. Postat la 25/04/2013 16:24 - 4425z14h19m
A, si tu nu ai inteles la ce m-am referit,(forumul este deschis de cei din comunitatea noastra si eu fac parte din ea)eu credeam ca stii, sau m-ai crezut din lume, stranu?
Cuvantul AICI, inseamna acest forum.

Am sa incerc sa ma exprim cat mai simplu, bine?
EXPLICATIA LA CUVANTUL MAJORITATEA, TE-AM DAT-O LA INCEPUTUL DISCUTIEI DE AICI, INTOARCE-TE SI VEZI, CUM POTI SA ZICI CA NU DE FORUM AI VORBIT?

fullban10
23307. Postat la 25/04/2013 18:07 - 4425z12h37m
Degeaba surioara, degeaba . Se vede de la o poștă că-i ciută. Nu o mai ține de coarne.

cautatorul
23328. Postat la 26/04/2013 09:23 - 4424z21h20m
Buna ziua

Natura a inverzit si totul e inflorit . Papadiile au inflorit , ciresii sunt plini de floare ,salcile pletoase te imbata cu mirosul lor , albinele sumzaie . Ce frumusete .......!

La voi cum e ?
beyond
23330. Postat la 26/04/2013 10:06 - 4424z20h37m
Cum e pe la noi...

La noi e speranță,
Că fi-vor în floare
Și-n exuberanță
Pe veci în culoare.

Și Domnul s-arunce
În foc ofilirea
În ziua ce-aduce
Cu ea nemurirea.

Eliberare din... reveríe

Tot cerul întreg
Îmi licăre,-îmi cere
Un gând să-i culeg
Din ramul de stele.

Căci lacrimi de sus
Mă plouă-n durere;
Și-Iubirea nespus
Mă scaldă-n tăcere.

Acum... sunt în vis;
Dar noua natură
Va fi ce-i promis:
REALĂ ȘI PURĂ.
Lucia
23333. Postat la 26/04/2013 10:54 - 4424z19h50m
Buna, cautatorule, si la noi e PRIMAVARA, desi, caldura a venit deodata, facandu-ne sa trecem de la hainele groase la cele lejere...si aici, petale de flori sunt imprastiate de vantul ce adie si poarta cu el caldura si mireasma pomilor infloriti, verdeata este sublimul linistitor al mintii noastre, care ne duce cu mintea la"rascumpararea trupurilor noastre", ne da bucuria renasterii din nou, si face sa tresalte inimile...desi nu mai suntem la varsta adolescentei.
Este totul frumos!
Uitam de criza, uitam de necazuri, uitam de dureri, pentru ca natura inviata, ne renaste linistea in suflet, amintindu-ne ca avem o nadejde vie, o credinta de nestramutat in Domnul nostru Isus Hristos.
Domnul sa renasca in inimile noastre pacea de care avem atata nevoie, sa faca din acest portal o OAZA a linistii si partasiei sfinte!

marcella
23338. Postat la 26/04/2013 11:55 - 4424z18h49m

Draga mama , rabdand , vei simti ca fiecare clipa este pretioasa; iertand, vei simti ca ranile inimii vor fi vindecate; ascultand chiar si pe dusmanul tau, vei simti ca orice om, are in inima ascuns intr-un coltisor durere... si suntem datori sa-l ajutam...Zambind, printre lacrimi, poti oferi iubirea asa cum ne-ai daruit-o si noua de atatea ori, intinzand mana spre cei care te-ar vrea caderea, de fapt iti pastrezi stabilitatea. Aceste sfaturi pe care ni le-ai dat mama (!) , se intorc la tine...te iubim, draga mama, iti suntem alaturi, si suntem mandrii de tine...
COPIII TAI

Cine sunt eu !?
beyond
23339. Postat la 26/04/2013 12:54 - 4424z17h49m
Slova omoară, dar Duhul... respiră!

Dansează-ai slovei robi
În lanțurile firii,
Și nu știu că sunt orbi
La chipul fericirii.

Se-ngâmfă-ntr-o secundă,
Iar de aud vreun vers
Metafora confundă
Și-o tâlcuiesc... advers.
Lavi
23357. Postat la 26/04/2013 16:40 - 4424z14h3m
Nu stiam ca sunt poieti asa de buni printre noi.....ati inflorit ca pomii,primavara... fratilor!smiley
La mine e primavara...am asteptat-o de anul trecut...si atat sunt de frumosi pomii si mirosul florilor....
Sora Vali ...mai prins online data trecuta si eram amandoua pe forum ....ce sa fac daca am ajuns tarziu acasa ....si am mai citit ce s-a mai scris la sbiectul ,,In numele meu veti scoate demoni,,...si din pacate nu am mai reusit sa scriu la Absalom...

Deconectat RE: CHAT
fullban8
23363. Postat la 26/04/2013 18:24 - 4424z12h20m
Batjocura, persecuția sau pedepsele primite de la oameni pentru credința mea nu mă deranjează (chiar mă înalță), pentru că văd și pot înțelege nivelul și capacitatea oamenilor asemănători cu mine, mai mult decât o pot face mulți fără să știe ce fac! ...fiecare OM își va primi plata de la Cel care judecă fără părtinire.
Rog administrația să-mi îndepărteze steaua de sub avatar - mă simt jignit de o asemenea joacă de copii - uite steaua... nu e steaua!
Eu îmi doresc Slava care vine din cer (Ioan 5.44), nu slava care vine de la oameni (Ioan 5.41).

Stimate utilizator ELIAHU777, steaua de sub avatar nu este o joacă de copii, stelele ce sunt afișate în dreptul fiecărui utilizator arată numărul postărilor, iar la un anume număr de postări fiecare este "răsplătit" cu aceste stele pentru a se vedea cam câtă activitate are pe forum. În regulament este precizat că numărului postărilor sau al stelelor nu aduce nici un premiu, deci nu înțeleg de ce vă deranjează acea stea ce o aveți sub avatar.

10. Nu postați mesaje doar ca să vă crească numărul de postări. Nu se acordă premii pentru cei cu cele mai multe postări. Dacă nu aveți nimic concret de zis, lăsați-i pe ceilalți să continue.

Moderator2

<< ADEVĂRUL FĂRĂ DRAGOSTE ESTE O ÎNȘELĂTORIE; DRAGOSTEA FĂRĂ ADEVĂR ESTE O ILUZIE >>
beyond
23366. Postat la 26/04/2013 19:07 - 4424z11h37m
ELIAHU, s-ar putea ca ceea ce numești tu batjocură și pedeapsă la adresa ta, să fie doar un răspuns la batjocura și nedreptatea pe care tu le-o arunci altora, în numele credinței tale pe care ți-o afișezi în stil "Torquemada".

Așa că nu te persecută nimeni pentru credința ta dacă știi să vorbești frumos la adresa altora și să nu-i mai împungi.

Știi că există pe lume și noțiunea de "mania persecuției".
S-ar putea ca mintea ta să-ți joace feste atunci când un duh din tine îți crează iluzia păguboasă cum că cineva te-ar persecuta pentru ceea ce crezi.

Știi că Petru a spus:
Nimeni din voi să nu sufere ca ucigaș, sau ca hoț, sau ca făcător de rele, sau ca unul care se amestecă în treburile altuia. (1 Pet.4.15).

Așa că multă suferință pe care o experimentezi, este conform PRINCIPIALITĂȚII care se desprinde din acest verset. Și anume că, dacă suferim, să nu suferim ca o consecință a propriilor noastre păcate.
Nu te măguli, deci, că tu suferi "din pricina credinței tale".

Domnul ne îndeamnă la pace. Dar dacă tu alegi să fii războinic, atunci vei rămâne cu războiul. Dar să nu zici apoi că ți-era scris mai dinainte destinul pe care tu cu mâna ta ți-l scrii. Și nici că "din pricina credinței tale" vei suferi.

Să fii iubit!
Lucia
23371. Postat la 26/04/2013 20:04 - 4424z10h39m
beyond a scris:

Știi că există pe lume și noțiunea de "mania persecuției".
S-ar putea ca mintea ta să-ți joace feste atunci când un duh din tine îți crează iluzia păguboasă cum că cineva te-ar persecuta pentru ceea ce crezi.

beyond
23377. Postat la 26/04/2013 20:41 - 4424z10h2m
Fiindcă Lucia, tu tot timpul cauți să pui în evidență ce-ți cășună ție la alții, hai atunci să fii și tu pusă în lumina adevărului.

Lucia a scris:

beyond a scris:
"Da, Lucia are PARȚIAL dreptate aici."

Nu PARTIALA, ci TOTALA, ESTE DREPTATEA LUI DUMNEZEU!

Iată, așadar, un exemplu de înălțare de sine!
_______

Lucia a scris:
beyond, acum, pentru ca am o banuiala...smiley ca nu ai fi crestin, sau poate esti cazut de la credinta

Iată, așadar, un exemplu de calomnie bârfitoare!
_______

Lucia a scris:
am sa te URMARESC pas cu pas, tin la portalul asta mai mult decat iti inchipui, si doresc sa ramana CURAT din punct de vedere a invataturii lui Hristos.

Iată, așadar, un exemplu ce înseamnă a-i da pe alții la o parte pentru a-ți asuma tu responsabilitățile lor care nu te privesc, doar pentru a căuta ceartă și a fi tot timpul o ispită!
_______

Lucia a scris:
si nu doar sa te guduri pe langa stapan

Iată, așadar, un exemplu de jignire directă și necreștinească.
_______

Așadar, Domnul a spus foarte bine:

"De ce vezi tu paiul din ochiul fratelui tău, și nu te uiți cu băgare de seamă la bârna din ochiul tău?
Sau, cum poți zice fratelui tău: "Lasă-mă să scot paiul din ochiul tău" și, când colo, tu ai o bârnă într-al tău?...
Fățarnicule, scoate întâi bârna din ochiul tău, și atunci vei vedea deslușit să scoți paiul din ochiul fratelui tău."
(Mat.7.3-5)
Moderator6
23391. Postat la 27/04/2013 07:43 - 4423z23h1m
beyond , Lucia , valentina , (și mai nou, iarăși, parțial și ELIAHU777) ați reușit să faceți un talmeș-balmeș din toate subiectele la care s-a postat în ultimele zile pe forum... cel puțin "Ca și toate Neamurile..." a sărit cu totul de pe linie, a ajuns bineînțeles prin mia de ani, predestinare și apoi jigniri în toate felurile, la toate postările aproape.

Aveți cumva impresia că trebuie să vă îndreptățiți față de ceilalți care citesc ce scrieți? Noi vedem foarte bine ce scrie și unul și altul ! Nu e nevoie să vă tot împroșcați cu noroi, sfinților!

Înjositor din partea voastră!

Moderator
Moderator2
23395. Postat la 27/04/2013 09:17 - 4423z21h27m
Postarea utilizatorului ELIAHU777 a fost ștearsă, deoarece a încălcat regulamentul acestui portal: Secțiunea A: a; 3. Deși unii utilizatori au fost avertizați de Moderator6, se pare că sugestia Moderatorului 6 nu a fost luată în seamă. Vă rugăm să postați la subiect fără a face atingere la adresa unor utilizatori sau la adresa unor confesiuni religioase. Nu vom tolera ca pe acest forum să se jignească unii pe alți că așa le place unora să-și exprime propriile lor idei sau doctrine impunătoare sau să defăimeze alte credințe.

Moderator
marcella
23396. Postat la 27/04/2013 13:38 - 4423z17h6m
Si Domnul Isus a fost bagat intre talhari, si chiar de cei din casa Lui...
Injositor din partea lor!

Cine sunt eu !?
Pagina 70 din 95 << < 67 68 69 70 71 72 73 > >>
Salt la forumul:

Copyright © 2009-2025 / 5769-5785 melhisedec.ro
19404812 vizite unice Powered by PHP-Fusion