Portal melhisedec.ro

Pagina principală · Biblia online · Articole · Cântări · Poezii · Descărcări · Forum de discuţii · Calendar
Conectare
Utilizator

Parolă

Încă nu eşti membru?
Apasă aici pentru înregistrare.

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă aici.

Navigare
Pagina principală
Biblia online
Sărbători
Luni noi
Articole
Cântări
Poezii
Descărcări
Întrebări frecvente
Forum de discuţii
Calendar
Legături pe internet
Categorii știri
Contactaţi-ne
Galerie foto
Căutare

Versetul zilei
"Căci în șase zile a făcut Domnul cerurile, pământul și marea, și tot ce este în ele, iar în ziua a șaptea S-a odihnit: de aceea a binecuvântat Domnul ziua de odihnă și a sfințit-o"
Exodul 20:11

Cugetarea zilei
"Încă de la început, Sabatul a fost conceput pentru a face posibilă comunicarea sfântă dintre Dumnezeu și om."

Dr. Hans LaRondelle

Noi articole
Sarbatoarea Pesah / ...
Nu-i altă dragoste..
Religie launtrica..
Pâine vie...
Străpuns..

Statistici utilizare
Vizitatori online: 3
> Membri conectaţi: 0
Membri înregistraţi: 693
Cel mai nou membru: Ioana Cristina
> Membri banați: 0

Ajutor utilizare
Aici puteti vedea un tutorial al portalului. Daca nu aveti PowerPoint instalat va sugeram PowerPoint Viewer 97.

Vezi discuţia
Portal melhisedec.ro - index forum | Diverse | Chat
Pagina 74 din 95 << < 71 72 73 74 75 76 77 > >>
Deconectat RE: Chat
Aurelc
(detalii numai pentru membrii conectaţi)
24006. Postat la 10/06/2013 13:47 - 4380z3h50m
Pace vouă!

Ce mai faceți, cei ce interacționați pe melhisedec ?

Mă bucur să vă pot revedea în scurt și să văd că toate-s în liniște și pace pe aici.
Domnul să fie cu voi!

Am învățat că este prea greu să-ți dai seama unde să tragi linie între: a fi amabil, a nu răni oameni și a-ți susține părerile. - O.P.
fullban10
24011. Postat la 11/06/2013 04:40 - 4379z12h57m
Mă bucur să vă pot revedea în scurt și să văd că toate-s în liniște și pace pe aici.

Te inteleg deoarece tu esti doar in trecere, nu te implici, nu simti durerea.
Nu te bucura ca e liniste si pace. Nu vezi lacrimile?

Biblia are răspuns la toate intrebările.
Lavi
24014. Postat la 11/06/2013 06:56 - 4379z10h41m
Yahveh sa te binecuvinteze, frate Ovidiu!
Ma bucur, ca te-ai oprit putin sa stai de vorba cu noi ( cei care mai interactionam pe aici ,unii cu altii).
Dupa cum se vede ,este liniste si pace (deocamdata),sper sa fie si in continuare.
Este foarte liniste pe aici pe portal ( mie imi cam lipseste ,galagia vesela de pe aici in( sensul frumos) ,trebuie sa recunosc smiley.
In rest ,sper sa auzim de lucruri mai bune si constructive printre noi ,cei care spunem ca suntem frati si avem o credinta neprefacuta.
Asa sa ne ajute Yahveh ,Sfantul lui Israel!
Eu va doresc din toata inima mea, multa pace si sanatate la fiecare.

beyond
24018. Postat la 11/06/2013 13:26 - 4379z4h11m
"Liniște și pace" ar părea un bun prilej de bucurie. O trecere către odihna cea veșnică.
De aceea, fie ca toți autosfinții care-și înăbușă zi de zi glasul conștiinței, să-și găsească "liniștea și pacea" pe care o doresc.

Totuși cam cum ar fi mai corect spus: "Liniște și pace"?
Sau invers: "Pace și liniște", ca în 1 Tes.5.3 ??
Aurelc
24019. Postat la 11/06/2013 14:04 - 4379z3h33m
Hm... Oare trebuia să scriu numai liniște? Că văd că pacea nu prea e căutată și nu se prea aleargă după ea smiley Eu aș zice să lăsăm pacea să domnească pentru că Împăratul păcii va împărăți în Sionul ceresc.

Frumoasă meditație au cules colegii pentru ziua de azi
"Cel ce se așteaptă să ajungă în cer, ar trebui să-și facă timp ca să studieze drumul într-acolo."
Teodor Moț

Domnul să vă binecuvânteze și pe voi și autorul meditației !

Am învățat că este prea greu să-ți dai seama unde să tragi linie între: a fi amabil, a nu răni oameni și a-ți susține părerile. - O.P.
costy
24026. Postat la 11/06/2013 21:25 - 4378z20h12m
Pace sfanta si ti-e frate drag ovidiu, ma bucur ca esti bine si sanatos spun dar ca Domnul sa te binecuvinteze, si pe toti cei dragi tie, si frt ovidiu nu baga in seama cuvintele rautacioase unora care vorbesc frumos de dragoste si pace dar nu stiu sa o puna si in aplicare .Domnul sa le de-a putere sa fie oameni mai buni si cu mai multa dragoste pentru cei din jurul lor.

Psalmul 84.11. Căci Domnul Dumnezeu este un soare și un scut, Domnul dă îndurare și slavă, și nu lipsește de nici un bine pe cei ce duc o viață fără prihană.
Doamne al oștirilor, ferice de omul care se încrede în Tine!
Lavi
24028. Postat la 12/06/2013 10:05 - 4378z7h32m
Da....meditatia este foarte interesanta,am scos-o in evidenta si la subiectul 144000.
Astept implicare,am cateva intrebari...dar ,mai astept, pana cand... cate- o sora sau un frate se implica.

cornelya
24045. Postat la 15/06/2013 18:10 - 4374z23h26m
pace voua ,,domnul sa va binecuvinteze.

cornelya
Lavi
24047. Postat la 15/06/2013 21:19 - 4374z20h18m
Fii binecuvantata Cornelia,incantata sa te cunosc.
Sora Lucia...ai probleme cu ,calculatorul?
Nu te mai vad pe aici....nu mai stiu nimic de tine,nu ma lasa in ceata,da un semnal.

Deconectat RE: CHAT
fullban8
24074. Postat la 25/06/2013 13:31 - 4365z4h6m
Frate Nică, ...sora Lucia (și alți câțiva) lângă care doar Cel PreaÎnalt m-a adus în comuniune (și părtășie), ...nu vă pot uita, ...îmi este dor de voi, ...chiar dacă nu mai zic nimic, pentru ca un sărac (ca mine) cu o credință veche și perimată (într-un Singur Creator Mântuitor - Slăvit să fie El) să nu mai supere pe cei bogați în Dumnezei și sfinți... câte trei pentru fiecare doctrină!
...și nici pe cei care iubesc toate doctrinele, toate credințele și tot ecumenismul!
Eu îi iubesc doar pe oameni, scârbind doctrinele și religiile de toate culorile!

Sunt puțin întristat de regretele dumitale frate Nică - nu te supăra pe cel care l-ai dus târâș în adunare!
Ia vezi cum înțelegi Ioan 15.19 (Dacă ați fi din lume, lumea ar iubi ce este al ei; dar, pentru că nu sunteți din lume și pentru că Eu v-am ales din mijlocul lumii, de aceea vă urăște lumea).
Dacă ai ajuns de batjocură în adunarea în care ai fost, bucură-te! ...și slăvește pe Cel care te-a ales din mijlocul adunării care urăște și batjocorește! ...dacă era de Sus, era dragoste: nici nu ura, nici nu batjocorea!

Și ține minte un proverb românesc: ...nu mor caii când vor câinii, nici câinii, când vor stăpânii!
Har și binecuvântări!

<< ADEVĂRUL FĂRĂ DRAGOSTE ESTE O ÎNȘELĂTORIE; DRAGOSTEA FĂRĂ ADEVĂR ESTE O ILUZIE >>
Nica Schirod
24075. Postat la 25/06/2013 21:03 - 4364z20h33m
Mulțumesc foarte frumos frate George pentru îmbărbătare.

- Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoși. (Nicolaie Steinhardt)

- Dacă nu putem să fim buni, degeaba încercăm să fim politicoși.- Nica Schirod!
cautatorul
24103. Postat la 06/07/2013 11:06 - 4354z6h31m
Buna ziua

A venit caldura , a venit furtuna si ne-a imprastiat ,.
A venit si criza ne-a epuizat .
Strig cu gura mare , ce ne-an prastiat ?
Intra in formatie , ce ai terminat ?
Spune-n gura mare ce-a facut Hristos ,
Viata ta e vie , viu e si Hristos
Spune aici pe forum cum mergi cu Hristos .
Experienta vietii ce-ti sopti Hristos .

O zi buna
fullban10
24106. Postat la 06/07/2013 11:59 - 4354z5h37m
La cei care cer sa se miste lucrurile, s-a mai adaugat un frate. Până acum suntem 5: Valentina, beyond, Nica, Eliahu si cautatorul.
Fiecare a folosit metoda lui . Poate poezia sa fie mai puternicasmiley

Lucia
24108. Postat la 06/07/2013 19:49 - 4353z21h48m
A venit CALDURA, dar nu dam-napoi...
Chiar de e FURTUNA, Domnul e cu noi!
CRIZA tot persista, insa n-am murit,
Domnul ne da paine, supravetuim!
Cine-i in "formatie", Cautatorule,
Chiar de nu se vede, sta alaturea...
Eu in rugaciune sunt inca cu voi,
Chiar de nu-s pe punte, stau langa motor...
Si Il rog ferbinte pe CONDUCATOR
Sa nu lase carma de pe-acest VAPOR!

Dedic clipa acestor lucruri, daca reusesc, voi aduce multumiri Domnului. Daca esuez, voi apela la harul Sau.
Lavi
24109. Postat la 06/07/2013 21:13 - 4353z20h24m
Nu suntem decat oameni.....cu gresuri cu slabiciuni dar....in proportie de 100% cu totii avem nevoie de iubire,de nimic altceva ,doar de iubire si de mangaiere si de Cel Sfant care are aceasta iubire!
Am observat si eu lipsa fratilor de pe acest spatiu virtual ,unde , unii dintre noi am legat prietenii sfinte ,unde am descoperit ca ceva ne leaga ca ceva ne uneste.
Binecuvantat fie fratele Eliahu-George!
Binecuvantat fie fratele Nica!
Binecuvantat fie cautatorul-Gita!
Binecuvantata fie sora Valentina!
Binecuvantata fie sora Lucia!
Binecuvantat fie fratele Ovidiu,Costi,beyond!
Binecuvantati fiti cu totii!
Sunt de acord cu cea ce a scris fratele George mai sus si am sa ma folosesc de cuvintele dansului:,,Eu îi iubesc doar pe oameni, scârbind doctrinele și religiile de toate culorile!''
Nu va pot spune decat un simplu -Va iubesc!asa cum si eu imi doresc sa fiu iubita de Cel care ne iubeste neconditionat si ne cunoaste inimile.
Am sa va scriu si eu cateva versuri care imi plac tare mult:
N-am la cine sa ma duc
N-am pe cine sa-l apuc,
In Cuvantul Tau cel bun
Toata-ncrederea mi-o pun.
Sfantul lui Israel ma vede si ma cunoaste, din inima vi-am scris,ramaneti sanatosi!

costy
24110. Postat la 06/07/2013 22:30 - 4353z19h6m
Binecuvintată să fi si tu dragă soră Lavinia de Sfantul Lui Israel , al cărui Nume este Mare si Sfant in Cer si pe Pamant .

Ioan 15. 17 Vă poruncesc aceste lucruri, ca să vă iubiți unii pe alții.

Ioan 13.35 Prin aceasta vor cunoaște toți că sunteți ucenicii Mei, dacă veți avea dragoste unii pentru alții.

Puternicul Lui Iacov sa ne ajute la acesta pe totii . Amin

Psalmul 84.11. Căci Domnul Dumnezeu este un soare și un scut, Domnul dă îndurare și slavă, și nu lipsește de nici un bine pe cei ce duc o viață fără prihană.
Doamne al oștirilor, ferice de omul care se încrede în Tine!
fullban10
24111. Postat la 07/07/2013 04:33 - 4353z13h4m
Ma bucur ca sunteti vii si ne-am intalnit iarasi.

Mi-e frica sa mai scriu , dar cu tot riscul: daca tot ne-am adunat mai multi, in dorinta de-a misca lucrurile, nu vreti sa se cutremure locul si sa se coboare Duhul Sfant?. Sa ne rugam fratilor. Sa ne rugam. Sa ne rugam pentru aceasta oaza, care ne scoate din rutina necesitatilor zilnice.
Si daca sunt partide, acestea sunt tot pentru lamurirea noastra. Si sa nu uitam : Dumnezeu ne atrage. Nu trebuie sa ne temem ca X sau Y, aduce in discutie o problema de doctrina mai noua, mai deosebita. Aceasta nu face rau. Poate noua ne-a scapat un amanunt, poate , liderul spiritual, ne inseala, poate e un proroc mincinos. Atunci ne ducem iar la Scriptura sa cercetam din nou Cuvantul, care este mai puternic decat orice si patrunde pana-n maduva. Aducem argumente si astfel crestem in credinta. Pe cati nu-i ardea la suflet cuvintele lui Pavel? Oare inchisoarea l-a facut sa taca? Ori bataile incasate sau apa care aproape l-a inecat? Nu .

Sa ne imaginam cum este apa care intra in decantoare. Prin ce procese trece pana devine apa care curge la robinete si o bem. O folosim la prepararea hranei, facem baie cu ea , o folosim la toaleta si ne spalam rufele. E aceeasi apa. Aceeasi apa care, prin conducte, se duce iar la decantoare si vine iar la ghiuveta.

cautatorul
24161. Postat la 14/07/2013 19:24 - 4345z22h13m
Buna seara

Amin doamna Lucia .
Lavi
24162. Postat la 14/07/2013 19:27 - 4345z22h10m
Multumesc Moderator 7 pentru aforism:
Lavi a scris:
,,Iata o formulă de succes:
1.ORGANIZEAZĂ-pune omul potrivit la locul potrivit.
2.REPARTIZEAZĂ-dă fiecaruia autoritate suficienta ca să poată indeplini cea ce i-ai dat de făcut.
3.SUPRAVEGHEAZĂ-fii cu ochii pe toti ca să vezi dacă fiecare isi face datoria.''
Maxime.

Cu dedicatie ,daca nu-i cu suparare.

Mulțumim pentru dedicație, dar această maximă încalcă regulamentul, nu este trecut autorul, și totodată această maximă există deja la Aforisme, deci nu vedem rostul ei și la Chat, se pare că moderatorii sunt luați în batjocură.

Lavi
24163. Postat la 14/07/2013 19:34 - 4345z22h3m
Sora Vali...o intrebare ,ai reusit macar sa citesti postarile iainte de stergere?
( stii de unde)....

Pagina 74 din 95 << < 71 72 73 74 75 76 77 > >>
Salt la forumul:

Copyright © 2009-2025 / 5769-5785 melhisedec.ro
19406442 vizite unice Powered by PHP-Fusion