Portal melhisedec.ro

Pagina principală · Biblia online · Articole · Cântări · Poezii · Descărcări · Forum de discuţii · Calendar
Conectare
Utilizator

Parolă

Încă nu eşti membru?
Apasă aici pentru înregistrare.

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă aici.

Navigare
Pagina principală
Biblia online
Sărbători
Luni noi
Articole
Cântări
Poezii
Descărcări
Întrebări frecvente
Forum de discuţii
Calendar
Legături pe internet
Categorii știri
Contactaţi-ne
Galerie foto
Căutare

Versetul zilei
"Căci în șase zile a făcut Domnul cerurile, pământul și marea, și tot ce este în ele, iar în ziua a șaptea S-a odihnit: de aceea a binecuvântat Domnul ziua de odihnă și a sfințit-o"
Exodul 20:11

Cugetarea zilei
"Încă de la început, Sabatul a fost conceput pentru a face posibilă comunicarea sfântă dintre Dumnezeu și om."

Dr. Hans LaRondelle

Noi articole
Sarbatoarea Pesah / ...
Nu-i altă dragoste..
Religie launtrica..
Pâine vie...
Străpuns..

Statistici utilizare
Vizitatori online: 1
> Membri conectaţi: 0
Membri înregistraţi: 693
Cel mai nou membru: Ioana Cristina
> Membri banați: 0

Ajutor utilizare
Aici puteti vedea un tutorial al portalului. Daca nu aveti PowerPoint instalat va sugeram PowerPoint Viewer 97.

Vezi discuţia
Portal melhisedec.ro - index forum | Diverse | Chat
Pagina 13 din 95 << < 10 11 12 13 14 15 16 > >>
Deconectat RE: Chat
fullban10
(detalii numai pentru membrii conectaţi)
8655. Postat la 22/02/2011 18:42 - 5218z17h8m
Pedro V: touche ( m-ai prins). La asta nu m-am gandit ( adresa de site)
Si totusi. Care din binecuvantarile prezentate sunt ale Satanei? Toate sunt ale lui Dumnezeu . Satana doar le-a pervertit. Ca avem de lucru , nu-i o binecuvantare? Dar Satana ne-a facut ROBI ai serviciului. Ca ne-a fost dat internetul, nu-i o binecunantare? Dar Satana ne-a facut ROBI ai internetului. Ca avem pace si liniste sa ne dezvoltam si intarii credinta, nu-i o binecuvantare? Dar Satana, ne-a dat de lucru ca sa nu avem timp.

Biblia are răspuns la toate intrebările.
geana
8676. Postat la 23/02/2011 08:53 - 5218z2h57m
Sora Valentina Binecuvintarile nu sunt altele decit in Deuteronom 28,sunt binecuvintarile dar si blestemele

Shalom Tuturor celor care tin ADEVARUL curat
Aurelc
8679. Postat la 23/02/2011 11:23 - 5218z0h27m
Of, dar complicată mai e limba română uneori... Frate geana, dacă te deranjează expresia "binecuvântare" din postarea de mai sus a surorii valentia înlocuiește-o cu "un dar de sus de la Părintele Luminilor"... poate așa sună mai acceptabil. Oricum, soră valentina, eu nu am vazut filmarea despre care dialogai cu fr. Pedro V, dar subscriu la textul ce l-ai scris mai sus în postarea 8655.

Am învățat că este prea greu să-ți dai seama unde să tragi linie între: a fi amabil, a nu răni oameni și a-ți susține părerile. - O.P.
fullban10
8689. Postat la 23/02/2011 19:04 - 5217z16h46m
Nu rata. Filmul il gasesti la postarea 8440.

Pedro V
8692. Postat la 24/02/2011 06:52 - 5217z4h58m
Sora Valentina cat participa IsuS Hristos la binecuvantarile acestea din versete?
Cine ajuta la dobandirea lor in felul acesta,mai bine zis hotie pe fata.
Am zis de la inceput depinde de fiecare cum socoteste ceva bunuri pamantesti dobandite.

Vai de cel ce isi zideste casa cu nedreptate, si odaile, cu nelegiuire; care pune pe aproapele sau sa lucreze degeaba, fara sa-i dea plata; (Ier.22:13)
Cine isi inmulteste avutiile prin dobanda si camata le strange pentru cel ce are mila de saraci. - (Prov.28:8)
Vai de cel ce strange castiguri nelegiuite pentru casa lui, ca sa-si aseze apoi cuibul intr-un loc inalt si sa scape din mana nenorocirii! (Hab.2:9)
Nu va fi el de batjocura tuturor acestora, de ras si de pomina? Se va zice: "Vai de cel ce aduna ce nu este al lui! Pana cand se va impovara cu datorii?" (Hab.2:6)
Cine asupreste pe sarac ca sa-si mareasca avutia, va trebui sa dea si el altuia mai bogat si va duce lipsa. - (Prov.22:16)
Mai bine putin, cu frica de Domnul, decat o mare bogatie, cu tulburare! - (Prov.15:16)
Cel rau dobandeste un castig inselator, dar cel ce seamana neprihanirea are o adevarata plata. - (Prov.11:18)

Pe Calea Credintei Sfintilor nu mergi ca repetentii si corigentii ci mergi ca Sfintii ,din har in har si din putere in putere!!!!!!
Nelutu
8740. Postat la 25/02/2011 23:54 - 5215z11h56m
Pace fratilorsmiley

Am observat pe forum ca tot avem versiuni de biblii care sunt ortodoxe sau cu traducatori diferiti....Mi-am adus aminte de cand eram ceva mai mic tata avea o biblie bogata..Ma intrebam daca biblia bogata o avem aici...iar daca da,,sa-mi spuneti sub ce denumire e afisata pe site,iar daca nu ...sa ne dam silinta s-o gasim si s-o punem aici..Imi cer iertare daca postarea nu a fost unde trebuie,,pentru aceasta cerere sau daca vreti dorinta a mea...smiley Fiti binecuvantati si fiti binecuvantare pentru cei din jurul vostru Nelutu.

Pazeste-ma ca lumina ochiului ,ocroteste-ma la umbra aripilor Tale..!
fullban10
8752. Postat la 26/02/2011 18:28 - 5214z17h22m
Voi care aveti posibilitatea de-a citi mai multe versiuni ale Bibliei, spuneti-mi si mie cum graiesc alte traduceri:Exod 13;18 u.p.: " ....................Copiii lui Israel au iesit inarmati din tara Egiptului." Ellen G. White, spune in scrierile ei ca, NU.
Au iesit evreii din Egipt, INARMATI ?

costy
8753. Postat la 26/02/2011 18:40 - 5214z17h10m
18.i au abatut Dumnezeu pre norod de la
calea cea de catra pustie, catra Marea Rosie.
Iara fiii lui Israil a cincea neam au iesit din
pamantul Eghiptului.

Vedem ca nici nu se pomenste de nici un fel de arme(Biblia de la Blaj 1795) la fel si in alte bibli smiley

Psalmul 84.11. Căci Domnul Dumnezeu este un soare și un scut, Domnul dă îndurare și slavă, și nu lipsește de nici un bine pe cei ce duc o viață fără prihană.
Doamne al oștirilor, ferice de omul care se încrede în Tine!
Deconectat RE: Exod 13vers.18
ioan olah
8762. Postat la 27/02/2011 00:52 - 5214z10h58m
valentina a scris:
Voi care aveti posibilitatea de-a citi mai multe versiuni ale Bibliei, spuneti-mi si mie cum graiesc alte traduceri:Exod 13;18 . Au iesit evreii din Egipt INARMATI ?

Pace soră Valentina !

Exod 13.cu vers.18 Biblia Portugheză spune <>Israelitii au iesit din Egipt,ca si cum ar fi o armată.
Biblia Braziliană versiunea 2006 spune<>Israeliții au iesit din Egipt înarmati.
Biblia Braziliană versiunea 1988 spune <> Israeliții au iesit din Egipt înregimentați,deci ca o armată.

De aceea poporul Meu va cunoaște Numele Meu; de aceea va ști in ziua aceea că Eu vorbesc și zic: "Iată-Mă!" (Isa.52:6)
costy
8853. Postat la 01/03/2011 18:51 - 5211z16h59m
Am observat ca tot mai multi utilizatori ai acestui portal au inceput sa a-si posteze o poza cu ei si asta este un lucru minunat smiley eu cel putin as dori ca toti sa avem la profil o poza cu noi ca sa ne cunoastem mai bine cu totii si sa ne fie mai usor pe viitor smiley (decizia este a voastra ) Domnul sa va binecuvinteze

Psalmul 84.11. Căci Domnul Dumnezeu este un soare și un scut, Domnul dă îndurare și slavă, și nu lipsește de nici un bine pe cei ce duc o viață fără prihană.
Doamne al oștirilor, ferice de omul care se încrede în Tine!
ioan olah
8859. Postat la 02/03/2011 00:43 - 5211z11h7m
Bun venit Natalia !

De aceea poporul Meu va cunoaște Numele Meu; de aceea va ști in ziua aceea că Eu vorbesc și zic: "Iată-Mă!" (Isa.52:6)
natalia
8860. Postat la 02/03/2011 02:28 - 5211z9h22m
Daca te referai la mine multumescsmiley

Eu am biblia engleza in ordinea originala care a fost tradusa din ebraica si noul testament din greaca si scrie "Copiii lui Israel au iesit inarmati din tara Egiptului"
fullban10
8882. Postat la 02/03/2011 18:21 - 5210z17h29m
Oare care o fi adevarul, ca nu cred ca egipteni le-au dat arme?. Cred ca e o figura de stil : inarmati cu armatura lui Dumnezeu, cu scutul credintei ( Efeseni 13-16)

Aurelc
8888. Postat la 02/03/2011 19:40 - 5210z16h10m
Eu de mai demult am vrut să propun ca această discuție să fie purtată la forumul Biblia, și deschis un subiect cu numele " Exod 13 " . Credeam că nu se va discuta așa de mult asupra lui, dar dacă vreți să intrați în amănunte, atunci merită făcut un subiect separat din asta. smiley

Am învățat că este prea greu să-ți dai seama unde să tragi linie între: a fi amabil, a nu răni oameni și a-ți susține părerile. - O.P.
ioan olah
8925. Postat la 03/03/2011 23:57 - 5209z11h53m
Pace !

Sa deschis pe Facebook grupul sămbătarilor la adresa asta ,sunteti invitati !

http://www.facebook.com/home.php?sk=group_144603805602798&id=144820815581097&ref=notif¬if_t=like#!/home.php?sk=group_144603805602798&id=144831682246677¬if_t=like

fullban2
8926. Postat la 04/03/2011 00:56 - 5209z10h54m
New International Version (©1984)
So God led the people around by the desert road toward the Red Sea. The Israelites went up out of Egypt armed for battle.( INARMATI PENTRU LUPTA)

New Living Translation (©2007)
So God led them in a roundabout way through the wilderness toward the Red Sea. Thus the Israelites left Egypt like an army ready for battle.
(CA O ARMATA PREGATITA DE LUPTA)

English Standard Version (©2001)
But God led the people around by the way of the wilderness toward the Red Sea. And the people of Israel went up out of the land of Egypt equipped for battle.( ECHIPATI PENTRU LUPTA)

New American Standard Bible (©1995)
Hence God led the people around by the way of the wilderness to the Red Sea; and the sons of Israel went up in martial array from the land of Egypt.
FII LUI YSRAEL AU IESIT ARANJATI MARTIAL)

GOD'S WORD® Translation (©1995)
So God led the people around the other way, on the road through the desert toward the Red Sea. The Israelites were ready for battle when they left Egypt.(PREGATITI PENTRU LUPTA)

King James Bible
But God led the people about, [through] the way of the wilderness of the Red sea: and the children of Israel went up harnessed out of the land of Egypt.(AU IESIT CU MULTA PUTERE)

American King James Version
But God led the people about, through the way of the wilderness of the Red sea: and the children of Israel went up harnessed out of the land of Egypt
( AU IESIT INPUTERNICITI)

American Standard Version
but God led the people about, by the way of the wilderness by the Red Sea: and the children of Israel went up armed out of the land of Egypt.
( AU IESIT INARMATI )

Bible in Basic English
But God took the people round by the waste land near the Red Sea: and the children of Israel went up in fighting order out of the land of Egypt.
( AU IESIT IN ORDINE DE LUPTA)

Douay-Rheims Bible
But he led them about by the way of the desert, which is by the Red Sea: and the children of Israel went up armed out of the land of Egypt.
( AU IESIT INARMATI )

Darby Bible Translation
And God led the people about, the way of the wilderness of the Red Sea; and the children of Israel went arrayed out of the land of Egypt.
(AU IESIT PREGATITI)

English Revised Version
but God led the people about, by the way of the wilderness by the Red Sea: and the children of Israel went up armed out of the land of Egypt
AU IESIT INARMATI.

Webster's Bible Translation
But God led the people about, through the way of the wilderness of the Red Sea: and the children of Israel went up harnassed from the land of Egypt
(AU IESIT INPUTERNICITI).

World English Bible
but God led the people around by the way of the wilderness by the Red Sea; and the children of Israel went up armed out of the land of Egypt.
( AU IESIT INARMATI )
Young's Literal Translation
and God turneth round the people the way of the wilderness of the Red Sea, and by fifties have the sons of Israel gone up from the land of Egypt.
(AU IESIT CU CINZECIMILE LOR)

Poate Valentina va fi multumita

fullban10
8932. Postat la 04/03/2011 07:09 - 5209z4h41m
Multumesc! E "arhisuficient de mult" ( gramatica bato vina) tot ce-ai scris.

Ioan Olah. Buna incercarea aceasta de-a va face cunoscuti si pe facebook, dar.........................atentie la fotografiile pe care cei care vi se alatura le posteaza. Nu cred ca-i totuna sa fii sambatar cu un asa portofoliu impresionant, si sa te trezesti cu "prieteni" mai putin imbracati si in ipostaze si pozitii indecente. Poate sunt oameni de calitate, dar ai posibilitatea sa le ceri sa o arate?.
- Ne rezervam dreptul de-a selectiona clientii- scrie pe usa unor restaurante de prestigiu.
Va e indiferent cine va trece pragul ?

Aurelc
8935. Postat la 04/03/2011 09:08 - 5209z2h41m
Arhisuficient de mult smiley Sunteți simpatică soră Valentina smiley

Avram_76
8997. Postat la 05/03/2011 20:59 - 5207z14h51m
Wow, anny, ce activitate in forta, Domnul sa binecuvinteze intentiile tale bune.smiley

Sa luptam pentru credinta care a fost data sfintilor odata pentru totdeauna!!!!!
ioan olah
9133. Postat la 08/03/2011 00:10 - 5205z11h40m
"Grupul sambatarilor - iudeo-crestini. Nu suntem nimic altceva, decat oameni, ca toti oamenii, doar ca am dobandit niste cunostine Biblice deosebite, fata de alti "oameni". Nu suntem, o miscare, nici o secta, nici un cult, suntem oameni, care dorim sa ne integram in poporul lui Dumnzeu! Datorita faptului caci cautam Adevarul, il cunoastem intr-o anume masura, si il implinim, la fel, alti oameni ne numesc sambatari, altii ne spun iudeo-crestini, dar noi, suntem, dintre penticostali, dintre baptisti, chiar si dintre crestini dupa Evanghelie, si chiar dintre adventisti. Pentru ca pe langa botezul in apa, la maturitate, credinta in Duhul Sfant, ca lucreaza si astazi ca Mangaietor, si ne vorbeste prin prooroci, sau prin vedenii, pe langa actul cinei, spalarea picioarelor, si a mainilor, pe langa credinta in Domnul Isus, si in Dumnezeu Tatal, noi credem ca trebuie respectate toate poruncile, nu doar unele, credem ca trebuie sa ne bucuram inaintea Domnului la timpul si vremea hotarata de El, la sarbatorile Sale, si pentru toate astea oamenii asa ne numesc: "sambatari" Si sambatarii - sunt oameni, dar oameni pentru Dumnezeu!"

http://www.facebook.com/home.php?sk=group_144603805602798&id=144820815581097&ref=notif¬if_t=like#!/home.php?sk=group_144603805602798&id=144831682246677¬if_t=like

Pagina 13 din 95 << < 10 11 12 13 14 15 16 > >>
Salt la forumul:

Copyright © 2009-2025 / 5769-5785 melhisedec.ro
19405313 vizite unice Powered by PHP-Fusion