Portal melhisedec.ro

Pagina principală · Biblia online · Articole · Cântări · Poezii · Descărcări · Forum de discuţii · Calendar
Conectare
Utilizator

Parolă

Încă nu eşti membru?
Apasă aici pentru înregistrare.

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă aici.

Navigare
Pagina principală
Biblia online
Sărbători
Luni noi
Articole
Cântări
Poezii
Descărcări
Întrebări frecvente
Forum de discuţii
Calendar
Legături pe internet
Categorii știri
Contactaţi-ne
Galerie foto
Căutare

Versetul zilei
"Căci în șase zile a făcut Domnul cerurile, pământul și marea, și tot ce este în ele, iar în ziua a șaptea S-a odihnit: de aceea a binecuvântat Domnul ziua de odihnă și a sfințit-o"
Exodul 20:11

Cugetarea zilei
"Încă de la început, Sabatul a fost conceput pentru a face posibilă comunicarea sfântă dintre Dumnezeu și om."

Dr. Hans LaRondelle

Noi articole
Sarbatoarea Pesah / ...
Nu-i altă dragoste..
Religie launtrica..
Pâine vie...
Străpuns..

Statistici utilizare
Vizitatori online: 1
> Membri conectaţi: 0
Membri înregistraţi: 693
Cel mai nou membru: Ioana Cristina
> Membri banați: 0

Ajutor utilizare
Aici puteti vedea un tutorial al portalului. Daca nu aveti PowerPoint instalat va sugeram PowerPoint Viewer 97.

Vezi discuţia
Portal melhisedec.ro - index forum | Diverse | Chat
Pagina 16 din 95 << < 13 14 15 16 17 18 19 > >>
Deconectat RE: Chat
geana
(detalii numai pentru membrii conectaţi)
9656. Postat la 23/03/2011 07:35 - 5189z22h16m
Ori cum si cit de tare team facut sa rizi.Sa nu vina o zi cind vei plinge finca nu ai lucrat ca,Yahushua.
Va multumesc.

Shalom Tuturor celor care tin ADEVARUL curat
Aurelc
9657. Postat la 23/03/2011 07:56 - 5189z21h56m
Avram_76 a scris:
Am observat ca numarul limita de mesaje private a crescut de la 40 la 100.Felicitari Administratiei.

Mă bucur și eu fratelo că s-a putut rezolva din punct de vedere tehic această chestiunesmiley

Am învățat că este prea greu să-ți dai seama unde să tragi linie între: a fi amabil, a nu răni oameni și a-ți susține părerile. - O.P.
fullban10
9677. Postat la 23/03/2011 19:38 - 5189z10h13m
Frate Ivan, eu asa stiu. Ca pentru a aduce jertfa, trebuia sa fii insurat. Daca stii ceva mai mult spune-mi.
Oricum nu erau copiiii singuri la parinti si nu erau doar patru oameni pe pamant.

Biblia are răspuns la toate intrebările.
Aurelc
9682. Postat la 23/03/2011 22:42 - 5189z7h9m
Soră Valentina, felicitări pentru poza drăguță de la avatar! să știți că chiar îmi place. smiley

Am învățat că este prea greu să-ți dai seama unde să tragi linie între: a fi amabil, a nu răni oameni și a-ți susține părerile. - O.P.
Nica Schirod
9687. Postat la 24/03/2011 08:47 - 5188z21h4m
Shalom - Pace.

Fratele Marin a scris: A fi politicos Trate Nica nu inseamna a ride de postarea unuia.

Frate Marin, eu am zis că am râs, în sensul frumos al cuvântului, adică m-am bucurat că mi-ai scris frumos, cu alte cuvinte, chiar mi-o fost drag, cum ai zis tu acolo, că eu pot să fug, dar tu tot mă ajungi.

Dacă te-am supărat, te rog, in fața martorilor care citesc și, celor nevăzuți, în numele Lui Yeșua (Isus) iartămă, că îmi eu angajamentul că nu o să te mai supăr, adică îmi voi vedea de lungul nasului.

Eu am crezut că fac bine, am vrut să ne simpțim cu toții bine, așa cum m-am simpțit eu, îți mărurisesc în numele Lui Adonai (Domnului).

Cred că mai ertat, îti mulțumesc, cu respect, moșu Nică.

Șalom.

- Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoși. (Nicolaie Steinhardt)

- Dacă nu putem să fim buni, degeaba încercăm să fim politicoși.- Nica Schirod!
geana
9690. Postat la 24/03/2011 11:23 - 5188z18h29m
SalomFrate Nica cred ca nu te-am suparat.dar am vazut mai multe sis [gafe] facute si eu nu cred ca i se sta unui om Nascut din nou sa faca [Ha Ha]sau [Ris]sau[cu Piticuti}daca sar uita Elohim la postarile noastre sau la vorbirea noastra ce ar zice,{este ca a Lui}
Nu sunt suparat si nici nu pot sa fiu ca de multe ori ma doare sa vad Frati care nu vorbesc si nu acepta pe alti sa vorbeasca Drept.

Aurelc
9691. Postat la 24/03/2011 12:39 - 5188z17h13m
Mda... veșnicele probleme ale comunicării prin scris... unul scrie una, celălalt înțelege cu totul altceva...

Sincer, mă miră faptul că unii vor să pară sau chiar au devenit atât de sobri. Dar, le respect punctul de vedere până la proba contrarie smiley

fullban10
9702. Postat la 24/03/2011 16:51 - 5188z13h0m
Chitibucari. Am observat si eu ca sau inmultit reprosurile referitor la virgule, expresii, liniute si pitici. Pierdere de timp. In loc sa se deschida si sa se sustina un subiect, batem apa-n piua. Unde-o fi dragostea de frati pe care o cere Dumnezeu? Daca nu incapeti unii de altii aici pe pamantul acesta ( forum), cum o sa incapeti in cer, fratilor? Pacea Domnului!.

Lucia
9703. Postat la 24/03/2011 17:10 - 5188z12h41m
Priviti fratilor si sa ne rusinam...pentru ca trebuie sa vina frati din alte confesiuni sa ne arate ca nu avem Dragoste, totusi ma gandesc ca sora Valentina ne va intelege pentru ca si in biserica ei se mai intampla sa nu se vada dragoste...nu-i asa soruta draga?

Dedic clipa acestor lucruri, daca reusesc, voi aduce multumiri Domnului. Daca esuez, voi apela la harul Sau.
fullban10
9725. Postat la 25/03/2011 12:37 - 5187z17h14m
Macar nu de fata cu atatia care cauta pe forum solutii de mantuire. Sunt mesaje private, si nu te vede nimeni ( doar Domnul). Lucia, draga mea, nu-i o scuza ca si altii fac la fel!

Lucia
9746. Postat la 25/03/2011 17:47 - 5187z12h4m
Nu este o scuza...asta este adevarat, insa sunt fratii mei sambatari si ii iubesc chiar si cand gresesc si stii ce face dragostea?Acopera...

Dedic clipa acestor lucruri, daca reusesc, voi aduce multumiri Domnului. Daca esuez, voi apela la harul Sau.
fullban10
9778. Postat la 26/03/2011 19:52 - 5186z9h59m
In fiecare Sabat , slujitorii Domnului ne dau invatatura, dupa invatatura, putin aici putin acolo, doar doar am invata sa mancam bucate tari. si mai zice Pavel :"........... In adevar, cand intre voi sunt zavistii, certuri si desbinari, nu sunteti voi lumesti si nu traiti voi in felul celorlalti oameni? Cand unul zice: eu sunt al lui Pavel! Si altul : eu sunt al lui Apolo; nu sunteti voi oameni de lume? ( 1 Corinteni 2,3). Ce poti sa adaugi, decat sa citesti pana la versetul 9 ?

Lucia
9780. Postat la 26/03/2011 20:08 - 5186z9h44m
Nu pot sa zic nimic...Cuvantul Domnului este Adevarul.

Nica Schirod
9877. Postat la 29/03/2011 19:03 - 5183z11h48m
Shalom - Pace.

Soră Lucia și Aurelia, mulțumesc frumos, mă simpt flatat.

Șalom - Pace.

- Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoși. (Nicolaie Steinhardt)

- Dacă nu putem să fim buni, degeaba încercăm să fim politicoși.- Nica Schirod!
geana
9880. Postat la 29/03/2011 19:27 - 5183z11h24m
Frate Nica sa sti ca cu cit Poporul Evreu era laudat de Proroci mergea foarte rau cu stapinul lor iar cind uni din Proroci avertizau ca vine nenorocirea Israelul de cel mai multe ori nui luau in sama.
De aceia nu fi flatat de cei ce te lauda fi flatat si de ceilanti.

Lucia
9883. Postat la 29/03/2011 19:49 - 5183z11h2m
Frate Geana, ce legatura au proroci aici? De ce sa nu recunoastem ca este un bun povestitor, sau poate ca dragostea ne face sa pretuim perii albi.

geana
9885. Postat la 29/03/2011 19:56 - 5183z10h55m
am scris numai pentru Fratele Nica si el e singurul si sigur ca a inteles postarea nu este pentru Sora Lucia ma scuzati de aceia nu ati inteles.

Lucia
9907. Postat la 30/03/2011 18:32 - 5182z12h20m
Am inteles...insa ce nu inteleg in caracterul dvs., acea izbucnire de moment...atac sau darul de a vedea doar partea rea a lucrurilor, am invatat in viata de crestin ca pretentiile pe care le am, nu sunt pentru cei din jur, ci pentru mine insami.(iata ca a iesit un aforism)

ancuta
9925. Postat la 31/03/2011 11:03 - 5181z19h49m
Test
geana
9928. Postat la 31/03/2011 12:27 - 5181z18h25m
unul este cemat sa vada partea buna a lucrurilor altu partea rea,fiecare cu darul lui cit despre vorbirea mea cu Fratele Nica noi ne cunoastem de cel putin 25 ani El imi stie caracterul meu si eu pe al lui El lucreaza cu manusi Eu nu suntem doua caractere opuse.
Nu trebuie sa te superi pe scrisul dintre noi doi.

Pagina 16 din 95 << < 13 14 15 16 17 18 19 > >>
Salt la forumul:

Copyright © 2009-2025 / 5769-5785 melhisedec.ro
19404826 vizite unice Powered by PHP-Fusion