Deconectat |
RE: Chat |
Lucia (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
11644. Postat la 31/05/2011 22:35 - 5120z19h5m |
|
|
Multumesc sora Lavinia, si frate Ovidiu, interventia chirurgicala s-a amanat pe data 06|06-luni, oare cum va fi sarbatoarea Cincizecimi la noi la Roma?Totusi voi canta pentru Domnul, ma voi bucura pentru Medicul suprem care va lucra cum va voi El...(oare voi avea aceasta tarie?)
Dedic clipa acestor lucruri, daca reusesc, voi aduce multumiri Domnului. Daca esuez, voi apela la harul Sau. |
|
Deconectat |
11649. Postat la 01/06/2011 06:50 - 5120z10h50m |
|
|
Frate Nica, va rog sa ma iertati ca v-am trecut cu vederea, aseara am venit tarziu de la spital si am rasfoit in fuga pagina, apoi vad ca a scris si Simona, va multumesc si dvs. ca imi sunteti alaturi, Domnul sa va binecuvinteze!
Dedic clipa acestor lucruri, daca reusesc, voi aduce multumiri Domnului. Daca esuez, voi apela la harul Sau. |
|
Deconectat |
Nikky (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
11680. Postat la 02/06/2011 09:34 - 5119z8h7m |
|
|
Vreau sa va spun tuturor urmatorul lucru:
-nu stiu de ce am ajuns pe acest site. probabil este lucrarea Domnului si cine sunt eu sa ma impotrivesc ?
-ceea ce scriu e ceea ce gandesc, ceea ce-am trait si traiesc . cautati pe net cuvintele mele , daca am luat din alt ulei , din alta candela.
-am avut dezamagirea sa gasesc o explicatie laborioasa la un subiect , am apreciat persoana si " vederea spirituala" , ca sa gasesc, din greseala, ca scrie in sfanta traditie ortodoxa .
-Scriptura se talmaceste singura. Noi nu avem lumina spirituala de a intelege daca nu ne este descoperit de Marele nostru Invatator.
-eu am responsabilitatea , ca si copil, ca din Painea (Hristos, Cuvantul ) care mananc sa dau si la altii, deci, ce-mi descopera mie Domnul , sa dau o imbucatura si altora.
-deci, am zis ca noi construim, punem lego pe lego si intregim jucaria. vin eu, vine fratele avodah, altul si totul ia o oarecare forma.
-nu-mi place si nu ma pot uita in alta parte ca se pun intrebari din Cuvant , ca o joaca. eu stau cu bucatica intinsa si cand cel flamand deschide gura , trag mana si el ramane flamand. daca credem ca stim ceva, sa fim siguri ca noi nu stim nimic, stim cat ni se descopera de sus, sau ...de pe net.
-Petru spune :" aur n-am sa-ti dau..." , Petru nu avea Cuvantul in buzunar, dar ce avea , avea de la Domnul, in Numele Lui.
Pace sa aveti ! |
|
Deconectat |
costy (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
11787. Postat la 07/06/2011 18:17 - 5113z23h23m |
|
|
O Sarbatoare a CINZECIMII Binecuvintata va doresc dragii fratii si surorii, si Domnul sa ne uneasca pe toti intr-un gand si un cuget impreuna , ca sa ne bucuram de aceasta Mare Sarbatoare inaintea Domnului . Domnul sa va binecuvinteze
Psalmul 84.11. Căci Domnul Dumnezeu este un soare și un scut, Domnul dă îndurare și slavă, și nu lipsește de nici un bine pe cei ce duc o viață fără prihană.
Doamne al oștirilor, ferice de omul care se încrede în Tine! |
|
Deconectat |
11794. Postat la 07/06/2011 19:29 - 5113z22h11m |
|
|
Va doresc o sarbatoare plina de bucurii!
|
Deconectat |
Lica (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
11816. Postat la 09/06/2011 16:54 - 5112z0h46m |
|
|
Aurelia a scris Doar fratii sambatari !!!!!!!!!!surorile sunt in plus......cam asa se intelege frate Vasile ????!!!
Daca am scris "doar frati" atunci...nu vreau sa spun CE AM SCRIS AM SCRIS ci fac o mica adaugare si spun:
Toti fratii si surorile din comunitatea noastra sunt asteptati sambata seara la conferinta pe yahoo messenger unde va trebui ca fiecare sa spuna ce a retinut din predica de miercuri si sambata!
Daca nu ma intelegi, inainte de a ma contrazice asigura-te ca ma asculti. |
|
Deconectat |
emanolake (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
11827. Postat la 09/06/2011 22:40 - 5111z19h1m |
|
|
Fratele meu pai daca ma pun sa spun numai eu ce am inteles din predica de miercuri si sambata ami ia vreo 2 ore de spus apoi cati or fi ar trebui sa se inceapa mai din timp ca sa apucam cu toti sa spunem  |
|
Deconectat |
11831. Postat la 10/06/2011 11:08 - 5111z6h33m |
|
|
Ora 21 este fixata deoarece este aproape de apusul soarelui pentru majoritatea! Iar referitor la cele 2 ore exista o zicala care spune ca "daca nu poti sa explici simplu inseamna ca nu ai inteles suficient de bine" ...oricum eu nu imi fac griji ca se va vorbi prea mult....ci din contra experienta din conferintele trecute arata prea putini tineri activi pe conferinta...subiectul este special aleas pentru ca tinerii sa se obisnuiasca sa foloseasca microfonul. Daca nu ne incadram in timp...putem sa mai facem conferinte...ca nu ne opreste nimeni!
|
Deconectat |
11846. Postat la 10/06/2011 21:30 - 5110z20h11m |
|
|
Frate Lica, imi place zicala.
Am sa te rog sa-mi spui cum as putea deveni membru la,, Grup de rugaciune"?
|
Deconectat |
11847. Postat la 10/06/2011 21:36 - 5110z20h4m |
|
|
Trebuie sa imi spuneti...banuiesc ca de aceea ati intrebat si v-am adaugat deja in grup 
|
Deconectat |
11850. Postat la 11/06/2011 17:44 - 5109z23h56m |
|
|
Ai inteles bine si iti multumesc frumos, frate Lica.
|
Deconectat |
11856. Postat la 12/06/2011 11:08 - 5109z6h33m |
|
|
Acest PORTAL are 375 de membri, uneori intru si vad si cate 7-8 vizitatori deodata, mai mult...avem atati FRATI care ar putea sa isi expuna parerile, insa cu parere de rau , nu mai scrie decat cateva persoane.
Dragii mei, trebuie ca cineva sa ne provoace la certuri de cuvinte ca sa sarim si sa postam?
Avem destul potential printre noi, probabil ca am fost invatati doar sa citim si de frica ca gresim mai degraba stam pe margine si privim.
Unde sunteti, unde v-ati ascuns?
Eu spre exemplu vreau sa mai scriu la duhul omului, dar daca nu mai intra nimeni, nu pot posta una dupa alta.Nu?
|
Deconectat |
Dani (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
11857. Postat la 12/06/2011 11:38 - 5109z6h2m |
|
|
Soră Lucia este adevărat că avem un număr de membri, dar nu toți postează este ceva normal să înțelegem pe uni din ei, dacă nu vor nu putem obliga pe nimeni, iar din cei ce ar putea probabil uni sunt ocupați cu munca, alții nu îndrăznesc, trebuie să ne mulțumim cu ce avem.
Lucia a scris: Dragii mei, trebuie ca cineva să ne provoace la certuri de cuvinte ca să sărim și să postăm?
Nu sunt de-acord cu această idee, regulamentul forumului nu permite acest lucru de a stârni certuri pe forumul nostru, mai degrabă putem discuta cu duhul blândeți unele teme religioase în vederea zidirii noastre spirituale, provocările și certurile le evităm cu desăvârșire.
Fiți și voi îndelung răbdători, întăriți-vă inimile, căci venirea Domnului este aproape.Iacov 5:7 |
|
Deconectat |
11859. Postat la 12/06/2011 12:05 - 5109z5h36m |
|
|
Fratilor și surorilor nu ne povestiți cum a fost la Sărbătoare?
|
Deconectat |
11862. Postat la 12/06/2011 13:17 - 5109z4h23m |
|
|
Frate Daniel, stii foarte bine la ce m-am referit cand am spus de PROVOCARI, nici eu nu sunt de acord cu acestea, sunteti foarte dragut pentru ca ati gasit aceste scuze si ca va multumiti cu atat.
Ideea mea... a fost ca uneori ma simt penibil sa postez tot eu, pentru ca de fapt avem destui frati care cunosc Cuvantul si de ce nu si multe surori.
Frate Lica,
La noi la Roma, SARBATOAREA a fost un prilej de bucurie si de lauda la adresa Domnului.A fost foarte frumos, Duhul Sfant si-a facut prezenta in cantare si rugaciune...si as mai continua, dar las si pe altii!
|
Deconectat |
11863. Postat la 12/06/2011 13:49 - 5109z3h51m |
|
|
Soră Lucia ceea ce discutați cu Daniel privește întreaga administrație de aceea îmi permit să intervin prin a confirma observația dvs. referitor la reținerea unor utilizatori de a posta și vă rog să ne scrieți câteva propuneri realiste și practicabile pentru a aduce mai mulți utilizatori activi pe forum!
|
Deconectat |
11869. Postat la 12/06/2011 16:40 - 5109z1h0m |
|
|
Frate Lica, cateva propuneri am trimis pe MP administratiei, aici am sa fac un apel tuturor fratilor si surorilor care citesc , daca gasiti greseli in ceea ce se scrie, va rog din toata inima, nu radeti, cei ce scriu, scriu cu dorinta de a invata, cu mici exceptii,insa cei mai multi sunt sinceri , si daca nu stim ,invatam, pentru acest lucru s-a deschis Forumul de discutii.Am primit mesaje cu suflete intristate care au gresit, si li s-a spus: mai bine nu scrieai.Daca nu scrii, asta nu inseamna ca ai dreptul sa judeci pe cei ce gresesc!Putem invata si din greseli, decat sa dormim somnul nepasarii ,mai bine ne trzim sa cercetam Adevarul lui Dumnezeu.Cei ce nu scrieti, macar lasati pe cei care au dorinta sincera sa scrie!Va multumesc!Scrieti si voi, decat spectatori mai bine dati o mana de ajutor.
|
Deconectat |
fullban10 (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
11874. Postat la 12/06/2011 18:37 - 5108z23h3m |
|
|
OF! OF! OF! Greu tare greu!
Am să-l citez pe Elihu : 32; 16-22 ( că am citit Iov în pauză)
- Am așteptat până s-a sfârșit termenul ..........Vreau să răspund și eu la rândul meu, vreau să răspund și eu ce gândesc. Căci sunt plin de cuvinte, îmi dă ghes duhul înlăuntrul meu: lăuntrul meu este ca un vin care n-are pe unde să iasă, ca niște burdufuri noi, gata să plesnească. Voi vorbi deci, ca să răsuflu în voie, îmi voi deschide buzele și voi răspunde. Nu voi căuta la înfățișare, nu voi linguși pe nimeni; căci nu știu să lingușesc: altfel, într-o clipeală m-ar lua Ziditorul meu.
și aștept următoarea pauză "publicitară"
Biblia are răspuns la toate intrebările. |
|
Deconectat |
costy (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
11880. Postat la 12/06/2011 19:07 - 5108z22h34m |
|
|
Ati urez un bun venit Iuly printre noi 
Psalmul 84.11. Căci Domnul Dumnezeu este un soare și un scut, Domnul dă îndurare și slavă, și nu lipsește de nici un bine pe cei ce duc o viață fără prihană.
Doamne al oștirilor, ferice de omul care se încrede în Tine! |
|
Deconectat |
Aurelc (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
11888. Postat la 12/06/2011 20:05 - 5108z21h36m |
|
|
Lucia a scris:
Frate Lica, cateva propuneri am trimis pe MP administratiei, aici am sa fac un apel tuturor fratilor si surorilor care citesc , daca gasiti greseli in ceea ce se scrie, va rog din toata inima, nu radeti, cei ce scriu, scriu cu dorinta de a invata, cu mici exceptii,insa cei mai multi sunt sinceri , si daca nu stim ,invatam, pentru acest lucru s-a deschis Forumul de discutii.Am primit mesaje cu suflete intristate care au gresit, si li s-a spus: mai bine nu scrieai.Daca nu scrii, asta nu inseamna ca ai dreptul sa judeci pe cei ce gresesc!Putem invata si din greseli, decat sa dormim somnul nepasarii ,mai bine ne trzim sa cercetam Adevarul lui Dumnezeu.Cei ce nu scrieti, macar lasati pe cei care au dorinta sincera sa scrie!Va multumesc!Scrieti si voi, decat spectatori mai bine dati o mana de ajutor.
Soră Lucia sincer, am urmărit de când ați scris prima sesizare legată de posibile motive pentru care nu postează unii utilizatori și sincer nu am prea observat asemenea cazuri. Eventual s-au mai făcut unele remarci către cei care au scris așa de rău încât nu se înțelegea ce voiau să zică. Îmi cer scuze în numele administrației dar dacă cineva se simte jignit că i se face observație pentru că greșește înseamnă că încă mai trebuie să ne pocăim până și la mărunțișuri dinastea... În regulament este stipulat că utilizarea corectă a limbii române este importantă tocmai pentru a se înțelege corect ceea ce se dorește să se comunice prin postări. Personal m-aș bucura dacă mi-ați trimite mai multe informații despre această problemă ca să mă pot consulta cu colegii și să vedem ce este de făcut. Vă asigur că nu știți în totalitate munca pe care o fac moderatorii ca unele postări de pe forum să fie cât de cât inteligibile. Se editează postări "la greu"...
Plus de asta, pe forum sunt conturi de moderatori și de administratori la care se pot sesiza anumite nereguli. Nu că m-ar deranja pe mine sau echipa administrativă pt faptul că cineva vi se plânge personal prin MP dar problema noastră este că nouă ne bateți doar niște aproppos-uri și trebuie să deducem care ar putea fi problema.
Am verificat în contul meu, în celălalt de Administrator, și am vorbit cu doi frați moderatori și nici unul nu știe de vreun MP de la dumneavoastră în acest sens. Vă rugăm să ne trimiteți unuia dintre noi încă odată acel mesaj că poate a intervenit ceva și mesajul nu a ajuns la destinație. ( dacă se poate nu trimiteți mesaje private către contul "Administrator" deoarece acela este accesat mai rar).
Sper că nu veți înțelege greșit această postare, pentru că nu încerc deloc să vă cert sau să ripostez, ci doresc să pot fi cu ceva de folos acestui portal și atunci din moment ce unele sesizări s-au făcut public la adresa administrației, este corect ca și răspunsul să fie public, chiar dacă restul discuției ar cam trebui purtat prin MP.
Multă pace și binecuvântare vă doresc
Am învățat că este prea greu să-ți dai seama unde să tragi linie între: a fi amabil, a nu răni oameni și a-ți susține părerile. - O.P. |
|