Portal melhisedec.ro

Pagina principală · Biblia online · Articole · Cântări · Poezii · Descărcări · Forum de discuţii · Calendar
Conectare
Utilizator

Parolă

Încă nu eşti membru?
Apasă aici pentru înregistrare.

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă aici.

Navigare
Pagina principală
Biblia online
Sărbători
Luni noi
Articole
Cântări
Poezii
Descărcări
Întrebări frecvente
Forum de discuţii
Calendar
Legături pe internet
Categorii știri
Contactaţi-ne
Galerie foto
Căutare

Versetul zilei
"Căci în șase zile a făcut Domnul cerurile, pământul și marea, și tot ce este în ele, iar în ziua a șaptea S-a odihnit: de aceea a binecuvântat Domnul ziua de odihnă și a sfințit-o"
Exodul 20:11

Cugetarea zilei
"Încă de la început, Sabatul a fost conceput pentru a face posibilă comunicarea sfântă dintre Dumnezeu și om."

Dr. Hans LaRondelle

Noi articole
Sarbatoarea Pesah / ...
Nu-i altă dragoste..
Religie launtrica..
Pâine vie...
Străpuns..

Statistici utilizare
Vizitatori online: 2
> Membri conectaţi: 0
Membri înregistraţi: 693
Cel mai nou membru: Ioana Cristina
> Membri banați: 0

Ajutor utilizare
Aici puteti vedea un tutorial al portalului. Daca nu aveti PowerPoint instalat va sugeram PowerPoint Viewer 97.

Vezi discuţia
Portal melhisedec.ro - index forum | Diverse | Chat
Pagina 25 din 95 << < 22 23 24 25 26 27 28 > >>
Deconectat RE: Chat
Dani
(detalii numai pentru membrii conectaţi)
12183. Postat la 22/06/2011 21:25 - 5098z20h8m
Da frate Căutătorul există o secțiune cu adresele bisericile noastre, dar din păcate sunt puține adrese din câte am observat.

http://www.melhisedec.ro/forum/viewthread.php?forum_id=49&thread_id=35

Fiți și voi îndelung răbdători, întăriți-vă inimile, căci venirea Domnului este aproape.Iacov 5:7
fullban10
12274. Postat la 27/06/2011 08:21 - 5094z9h11m
Binecuvântate să vă fie inimile, familiile și viața, că în momentele de prăbușire, ați ridicat pe fratele vostru. Dureroasă e viața celui ce nu-și cere iertare. L-am înțeles atât de bine pe David ( Ps. 32): câtâ vreme am tăcut, mi se topeau oasele de gemetele mele necurmate, căci zi și noapte mâna Ta apăsa asupra mea; mi se usca vlaga cum se usucă pământul de seceta verii. Când am mărturisit păcatul meu lui Dumnezeu, apoi vouă public, ce înviorătoare a fost ploaia iertării. Să vă bucure Dumnezeu inima cum mi-ați bucurat-o voi pe-a mea. Și celor care ați scris, pe forum și pe mesaj privat, și celor care doar m-ați amintit în rugăciunile voastre. Vă mulțumesc!.
Drumul slavei trece și pe la cruce.
Credincioșii știu în genunchi să-l urce!

Biblia are răspuns la toate intrebările.
cautatorul
12467. Postat la 04/07/2011 09:09 - 5087z8h23m
Multumesc frate Dani.
cautatorul
12489. Postat la 05/07/2011 11:35 - 5086z5h58m
Buna ziua
I-mi cer scuze ca m-am indepartat putin de subiect la subiectul despre Duhul omului .
Doamna Valentina va rog spuneti dvs cum intelegeti 1 Corinteni 5.5 . Nu va inteleg intrebarea pt ca mirare nu e . Nu i-mi pot permite sa va inteleg eronat , nu ca nu as putea .
Cu respect si astept opinia dvs multumesc .
Aurelc
12491. Postat la 05/07/2011 11:53 - 5086z5h40m
Uite, dacă vreți, propun să deschidem la secțiunea Studiu Biblic / Biblia un subiect care să înceapă cu acest pasaj. Deci, căutătorule, cu mare plăcere poți să preiei din ce ai postat la Duhul omului și să deschizi un subiect la Biblia cu numele 1 Corinteni 5 smiley Spun asta pentru că se vor găsi cu siguranță mai mulți care vor dori să discute pasajul și e păcat să nu fie deschis un subiect la locul lui decât să scriem la Chat, nu ?

Am învățat că este prea greu să-ți dai seama unde să tragi linie între: a fi amabil, a nu răni oameni și a-ți susține părerile. - O.P.
cautatorul
12492. Postat la 05/07/2011 12:05 - 5086z5h27m
Multumesc pt. indrumare.
fullban10
12495. Postat la 05/07/2011 17:44 - 5085z23h48m
E bine la- Metode de studiu biblic?
Am așezat subiectul acolo, și după aceia întreb. Of!,iar, iar, și iar, iau hotărâri peste rând. Voi aveți cum să-l scoateți de-acolo, și știți si cum.

Biblia are răspuns la toate intrebările.
gershom
12616. Postat la 13/07/2011 18:40 - 5077z22h53m
Pe când mă bucuram de lecțiile de româna la subiectul "Limba Româna", am observat căci activitatea a cam încetat și nu am mai vazut-o pe Elina72 pe aici smiley

Dragă Elina, dacă noi (forumiștii ) te-am supărat cu ceva, te rog fă-ți loc în inima ta și iartă-ne. Aș dori să revii printre noi si să continuăm a împărtăși folosirea corectă a limbii noastre dulci.
Cu mult respect.

Căutați pe Domnul câtă vreme se poate găsi; chemați-L, câtă vreme este aproape - Isaia 55:6
Aurelc
12617. Postat la 13/07/2011 19:22 - 5077z22h11m
La propunerea asta a lui gershom, subscriu cu toată bucuria ! smiley
Deci Elina72 te așteptăm cu mare drag să revii printre noi cu activitate. smiley

Am învățat că este prea greu să-ți dai seama unde să tragi linie între: a fi amabil, a nu răni oameni și a-ți susține părerile. - O.P.
Lucia
12619. Postat la 13/07/2011 19:36 - 5077z21h57m
Si eu imi doresc ca Elina72 sa revina...avem nevoie sa invatam limba romana corect din toate punctele de vedere.

Dedic clipa acestor lucruri, daca reusesc, voi aduce multumiri Domnului. Daca esuez, voi apela la harul Sau.
Dani
12621. Postat la 13/07/2011 20:50 - 5077z20h43m
Subscriu și eu ca Elina72 să revină în sprijinul celor care doresc să cunoască corect limba română, sunt convins că Elina72 va reveni printre noi.

Fiți și voi îndelung răbdători, întăriți-vă inimile, căci venirea Domnului este aproape.Iacov 5:7
costy
12731. Postat la 18/07/2011 13:31 - 5073z4h2m
O rugaminte as avea la sectiunea foto am gasit doua categori de poze un botez cu trei tineri si o binecuvintare , ce spuneti credeti ca s-ar supara cei din poza daca am veni fiecare cu o incurajare, sau o vorba de intarire si imbarbatare eu zic ca nu, haide-ti va rog sa simntim uni pentru alti si sa nu lasa-m Dragostea si afectiunea de fratele nostru sa piara , va multumesc . Domnul sa va binecuvinteze .

Romani 15:5 Dumnezeul răbdării și al mângâierii să vă facă să aveți aceleași simțăminte unii față de alții, după pilda lui Hristos Isus

Psalmul 84.11. Căci Domnul Dumnezeu este un soare și un scut, Domnul dă îndurare și slavă, și nu lipsește de nici un bine pe cei ce duc o viață fără prihană.
Doamne al oștirilor, ferice de omul care se încrede în Tine!
Aurelc
12775. Postat la 22/07/2011 10:14 - 5069z7h19m
Dragilor, deoarece tocmai sunt pe punctul de a pleca pentru 2 săpt în concediu și probabil că nu voi mai putea ajunge în această perioadă de timp decât ocazional pe portal, vă doresc multe binecuvântări și discuții constructive tuturor.

Pe curând!

costy
12778. Postat la 22/07/2011 12:52 - 5069z4h41m
Concediu placut ati doresc frt. ovidiu si Domnul sa te aibe in paza pe oriunde vei merge si sa ne auzim cu bine la intoarcere smiley

Psalmul 84.11. Căci Domnul Dumnezeu este un soare și un scut, Domnul dă îndurare și slavă, și nu lipsește de nici un bine pe cei ce duc o viață fără prihană.
Lavi
12796. Postat la 24/07/2011 12:18 - 5067z5h15m
Multa Pace si si bucurie să aveti in inimi ,vă doresc la toti fratii si surorile,desii intru mai rar pe aici ,asta nu inseamnă că nu mă gandesc la voi smiley
fiti binecuvantati !si să lucrati pe aici cu mult spor ,multă putere in credintă si tot ce faceti sa faceti spre zidirea multor oameni care caută adevarul.

ciprus
12810. Postat la 24/07/2011 22:39 - 5066z18h54m
O revenire sau o debutare a lui anita in forta din cate am vazut . Mult spor la postat tuturor.!

Universul fata de Pamanat este ca Pamantul fata de un atom !!!
Tata cat de mare esti !!!
Avram_76
12869. Postat la 28/07/2011 17:32 - 5063z0h0m
Frate Liviu, sterge mesajele ce au devenit inutile in casuta ta de mesaje deoarece nu mai poti sa primesti un alt mesaj si vreau sa comunic cu tine lucruri importante.
Multumesc pentru intelegere.

Sa luptam pentru credinta care a fost data sfintilor odata pentru totdeauna!!!!!
costy
12950. Postat la 01/08/2011 22:12 - 5058z19h21m
Ce oare sa intamplat cu acest,, dinutu '' de a fost sanctionat smiley

ciprus
12956. Postat la 02/08/2011 04:17 - 5058z13h16m
Si pe mine ma surprins cazul sau dosarul dinutu.

Universul fata de Pamanat este ca Pamantul fata de un atom !!!
Tata cat de mare esti !!!
Lica
12966. Postat la 02/08/2011 19:27 - 5057z22h6m
Contul "dinutu" a fost sters deoarece cel declarat ca fiind proprietarul a confirmat administratiei ca nu el si-a creeat contul.

Daca nu ma intelegi, inainte de a ma contrazice asigura-te ca ma asculti.
Pagina 25 din 95 << < 22 23 24 25 26 27 28 > >>
Salt la forumul:

Copyright © 2009-2025 / 5769-5785 melhisedec.ro
19406430 vizite unice Powered by PHP-Fusion