Deconectat |
RE: Chat |
fullban10 (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
14797. Postat la 13/10/2011 17:36 - 4985z19h19m |
|
|
8 zile de bucurii și pace.
Biblia are răspuns la toate intrebările. |
|
Deconectat |
Aurelc (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
14799. Postat la 14/10/2011 07:08 - 4985z5h47m |
|
|
O mie de ani de bucurie și pace va fi și mai bine 
Noi asta așteptăm.
Am învățat că este prea greu să-ți dai seama unde să tragi linie între: a fi amabil, a nu răni oameni și a-ți susține părerile. - O.P. |
|
Deconectat |
costy (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
14800. Postat la 14/10/2011 11:58 - 4985z0h56m |
|
|
O vesnicie sa sarbatorim Sarbatorile Domnului , caci EL ne-a creat si ai Lui suntem si cu bucurie in inimii le implinim si venim Inaintea LUI , ajuta-ne Doamne o vesnicie sa fim langa Tine si sa implinim Cuvantul Tau. AMIN
Psalmul 84.11. Căci Domnul Dumnezeu este un soare și un scut, Domnul dă îndurare și slavă, și nu lipsește de nici un bine pe cei ce duc o viață fără prihană.
Doamne al oștirilor, ferice de omul care se încrede în Tine! |
|
Deconectat |
14802. Postat la 14/10/2011 12:31 - 4985z0h23m |
|
|
Și voi!. Urarea e pentru azi.
|
Deconectat |
14805. Postat la 14/10/2011 14:26 - 4984z22h29m |
|
|
Costy, am impresia că sora Valentina crede că eu sau poate și tu am scris în ciuda ei. Dar eu pe bune am scris că în timpul acestei sărbători pomenim adesea de împărăția de 1000 de ani și clar că la sfârșitul celor 7 zile, ce-a de-a 8-a zi simbolizează veșnicia.
Deci soră Valentina, nu te stressa că nu am scris în ciuda dumitale, ci am scris pentru că explicația se lega de sărbătoarea în curs. 
Am învățat că este prea greu să-ți dai seama unde să tragi linie între: a fi amabil, a nu răni oameni și a-ți susține părerile. - O.P. |
|
Deconectat |
14807. Postat la 14/10/2011 14:45 - 4984z22h10m |
|
|
Nu-i potrivit cuvântul ciudă. Pur și simplu am bănuit că-mi atrageți atenția că nu am făcut urarea cum trebuie.
|
Deconectat |
14808. Postat la 14/10/2011 15:04 - 4984z21h50m |
|
|
Oricum urările din cele 2 postări de mai sus ce le-ați scris lasă să se înțeleagă tot felul de lucruri, dar cum spuneam, nu m-am referit la ele ci la relația dintre sărbătoare și mileniu.
|
Deconectat |
14812. Postat la 14/10/2011 18:33 - 4984z18h21m |
|
|
De data aceasta diagnosticul a fost greșit.
|
Deconectat |
14815. Postat la 14/10/2011 22:33 - 4984z14h22m |
|
|
Poate va fi altfel data viitoare.
|
Deconectat |
Nica Schirod (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
14857. Postat la 04/11/2011 16:16 - 4963z19h38m |
|
|
Pace foarte multă.
Dumnezeu să binecuvinteze pe cei ce or făcut din nou posibil acest portal, că mie cel puțin îmi lipsea, parcă ceva nu era în regulă în casă.
Poate că acum vom ști să respectăm mai mult pe cei ce contribuie atât cu materie cenușie, cât și financiar, ca noi să ne cunoaștem și să împărtășim între noi lucruri pe care ni le-a descoperit Domnul.
Dim partea mea, multe mulțumiri la toți chiar și celor ce nu îi cunosc la propriu, care ați pus suflet ca să fim din nou împreună.
Și pacea să rămână teste tot și toți.
- Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoși. (Nicolaie Steinhardt)
- Dacă nu putem să fim buni, degeaba încercăm să fim politicoși.- Nica Schirod! |
|
Deconectat |
Dani (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
14858. Postat la 04/11/2011 16:58 - 4963z18h57m |
|
|
Da așa-i frate Nică, mulțumim Domnului că putem din nou să interacționăm prin intermediul acestui portal, cu siguranță că este nevoie de rugăciune în orice lucrare, unii din noi am simțit lipsa acestui portal, chiar am suferit când am văzut că durează atât de mult această defecțiune tehnică ce a fos produsă la găzduitorul la care suntem cu acest portal, dar bine că în final sau rezolvat aceste defecțiuni.
Fiți și voi îndelung răbdători, întăriți-vă inimile, căci venirea Domnului este aproape.Iacov 5:7 |
|
Deconectat |
cautatorul (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
14860. Postat la 04/11/2011 17:08 - 4963z18h46m |
|
|
Buna seara
Da nu stiti cat vam cautat eu , am intrebat pe unde am putut sa vad ce se intampla si nu am aflat nimic . Cat de mahnit am fost , imi lipsea oameni de aici si discutiile cu frati ,o ma bucur nespus ca ati revenit . Tot nu stiu ce sa putut intampla . Bine te-am regasit melhisedec si bine va-m regasit pe toti frati si surori .
Cu bucurie |
|
Deconectat |
Dani (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
14861. Postat la 04/11/2011 17:21 - 4963z18h33m |
|
|
Frate căutătorul, problemele au apărut la găzduitorul ce ne administrează portalul, din informațiile ce le-am primit de la administrație, ar fi vorba de o defecțiune la serverul găzduitorului, înlocuirea unui server necesită timp și multă muncă, de aceia a durat atât de mult punerea lui în funcțiune, mulțumim Domnului ca totul s-a terminat cu bine.
Fiți și voi îndelung răbdători, întăriți-vă inimile, căci venirea Domnului este aproape.Iacov 5:7 |
|
Deconectat |
cautatorul (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
14862. Postat la 04/11/2011 18:02 - 4963z17h52m |
|
|
Buna seara
Multumesc , da intradevar e foarte , foarte mult de lucru . Nu am stiut absolut nimic de sa intamplat . |
|
Deconectat |
14863. Postat la 04/11/2011 18:34 - 4963z17h20m |
|
|
Ne pare rău că nu am putut anunța pe toată lumea despre situația creată. Pe de-o parte noi mai aveam un site de rezervă care se găsea pe un domeniu gratuit. Culmea a fost că atunci când am vrut să intrăm pe acel site și să facem un anunț către toți cei ce ne cunosc doar din cadrul portalului, ni s-a spus că nu mai suntem găzduiți nici acolo decât contra cost și deoarece nu am știut exact dinainte cât va dura această pană am considerat că e inutil să începem să facem noi demersuri pentru o zi-două... Între timp a durat mai mult decât am crezut inițial, dar mulțumim Domnului pentru că ne iubește și că iată, ne revedem în cadrul bine-cunoscut.
Vă salut și eu încă odată și bine v-am regăsit pe toți! Mi-a fost tare dor de voi, mai ales de unii cu care nu am interacționat numai prin portal.
|
Deconectat |
Lucia (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
14864. Postat la 04/11/2011 18:39 - 4963z17h15m |
|
|
Ma bucur pentru ca sa remediat serverul si putem sa navigam din nou pe acest plai virtual...sincer, la noi nu a functionat internetul cu ceva timp inainte de a descoperi ca pe portal nu se mai poate intra, dar slavit sa fie Domnul ca toate au revenit la normal!
Asa ca va salut pe toti cu: Pacea sa fie in inimile noastre si sa ne iubim pana la a Sa venire,amin.
Dedic clipa acestor lucruri, daca reusesc, voi aduce multumiri Domnului. Daca esuez, voi apela la harul Sau. |
|
Deconectat |
abdon (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
14865. Postat la 04/11/2011 18:54 - 4963z17h0m |
|
|
Ce fain, ca s-a deschis inainte de Sabat. Salut intreaga comunitate mehisedec cu Pacea Domnului!
Domnul este tăria mea și temeiul cântărilor mele de laudă: El m-a scăpat. El este Dumnezeul meu, pe El Îl voi lăuda; El este Dumnezeul tatălui meu, pe El Îl voi preamări. Exodul 15:2
|
|
Deconectat |
gershom (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
14867. Postat la 04/11/2011 19:14 - 4963z16h40m |
|
|
Și eu mă bucur mult de revenirea portalului.
Ca și în alte situații - nu știm să apreciem ce avem, până când nu-l mai avem. Așa și în cazul acesta - sânt sigur că la mulți le-au lipsit părtășia și hrana duhovnicească de aici. Poate o să-l apreciem mai mult de acum încolo și vom lucra mai mult la zidirea și suportul lui.
Mulțumim tuturor care s-au ocupat de remedierea defecțiunilor tehnice. Bunul Dumnezeu să vă binecuvinteze.
Multă pace
Căutați pe Domnul câtă vreme se poate găsi; chemați-L, câtă vreme este aproape - Isaia 55:6 |
|
Deconectat |
Lavi (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
14869. Postat la 04/11/2011 20:14 - 4963z15h41m |
|
|
Fiti binecuvantati toti fratii mei ,mă bucur să va stiu ca sunteti bine si sănatosi ,soră Lucia de tine mi-a fost tare,tare ,tare dor.Eu initial am crezut ca am o problemă la calculator de nu puteam accesa siteul .....dar de fapt a fost altceva. Fratilor dacă acest portal a intampinat dificultati ...există sanse să mai intampine pe viitor ? Tocmai ca acest portal să rămână in picioare este nevoie ca noi să perseveram in cunostintă ,cu multă atentie cu rabdare si pricepere ca acest lucru sa fie spre zidirea si venirea multor oameni la adevarul biblic prin studiu.Tocmai pentru acest lucru trebuie să rămană portalul acesta.
|
|
Deconectat |
Avram_76 (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
14871. Postat la 05/11/2011 16:46 - 4962z19h8m |
|
|
Multa pace tuturor!Ma bucur ca Portalul Melhisedec este din nou printre noi, personal i-am simtit lipsa .Domnul sa fie slavit.
Sa luptam pentru credinta care a fost data sfintilor odata pentru totdeauna!!!!! |
|