Deconectat |
RE: Chat |
Lavi (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
17612. Postat la 29/03/2012 12:49 - 4817z17h53m |
|
|
Sau, sora Lucia se mai spune prin popor ...cine nare batran sa-si cumpere...ce zici?
|
|
Deconectat |
Lucia (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
17614. Postat la 29/03/2012 14:46 - 4817z15h56m |
|
|
Asa se zice Lavi, insa bunicutul meu este de mare pret, de aceea eu cred ca nu avem noi bani sa-l putem cumpara...
Si ca sa nu fiu "egoista" o sa-i spun bunicutul nostru, ca doar suntem surori, nu?
Dedic clipa acestor lucruri, daca reusesc, voi aduce multumiri Domnului. Daca esuez, voi apela la harul Sau. |
|
Deconectat |
17623. Postat la 29/03/2012 19:05 - 4817z11h36m |
|
|
Sigur ca da sora Lucia ,este bunicutul nostru ! Sa ne traiasca , sa ne sfatuiasca ,cat mai mult din cuvant ,Cel Sfant sa-l binecuvinteze pe fratele Nica ,eu il cunosc si stiu ca este un om deosebit si ma bucur ca il vad in adunare ,am avut doar de invatat de la bunicutul acesta deosebit si inca mai am deaceia zic sa ne traiasca! .
|
|
Deconectat |
Nica Schirod (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
17666. Postat la 01/04/2012 08:08 - 4814z22h33m |
|
|
S O S; Gheață la mal!!!
AJUTOR, faceți cumva ca postarea cu numărul care urmează să postez în continuare, plătesc cât costa stimați moderatori, să puneți în locul ultimului 6 pe 7, numi place deloc acest număr și nu vreau să postez sub acest număr, ce ziceți să mă opresc aici, sau mă ajutați cumva vă rog foarte frumos fie-vă milă de mine.
Aștept o speranță de la voi? Se va contura speranța mea? Aștept să văd dacă simțiți cu mine și vă implicați în rezolvarea marelui meu necaz, pentru că am auzit că se zice că prietenul bun la nevoie se cunoaște, acuma voi vedea dacă am prieteni buni, sau așa numai cu numele.
- Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoși. (Nicolaie Steinhardt)
- Dacă nu putem să fim buni, degeaba încercăm să fim politicoși.- Nica Schirod! |
|
Deconectat |
costy (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
17667. Postat la 01/04/2012 08:16 - 4814z22h25m |
|
|
Da frate nica greu moment  , desi este doar o superstitie .
Psalmul 84.11. Căci Domnul Dumnezeu este un soare și un scut, Domnul dă îndurare și slavă, și nu lipsește de nici un bine pe cei ce duc o viață fără prihană.
Doamne al oștirilor, ferice de omul care se încrede în Tine! |
|
Deconectat |
17670. Postat la 01/04/2012 09:53 - 4814z20h49m |
|
|
Paseste usor bunicutule, numarul asta nu te va atinge, cum multe valuri si furtuni ale vietii nu te-au afectat.
Scrii doua postari una dupa alta si respiri usurat!
Dedic clipa acestor lucruri, daca reusesc, voi aduce multumiri Domnului. Daca esuez, voi apela la harul Sau. |
|
Deconectat |
17673. Postat la 01/04/2012 10:42 - 4814z20h0m |
|
|
Frati Moderatori dati o mana de ajutor fratelui nostru Nica ,eu simt cu bunicutul si il sustin ,eu stiu ca nu va scrie sub cifra 666 dar se poate face ca urmatoarea postare sa fie 667?
Daca da !atunci intelegeti-l ,eu il inteleg.
|
|
Deconectat |
Moderator1 (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
17678. Postat la 01/04/2012 11:13 - 4814z19h29m |
|
|
Frate Nica la cererea dumneavoastră și a utilizatorilor am rezolvat această problemă , ați scăpat de aceasta povară , spor la postat în continuare.
Moderator |
|
Deconectat |
Nica Schirod (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
17679. Postat la 01/04/2012 12:17 - 4814z18h25m |
|
|
Scumpii moșului: redacție, moderatori și utilizatori, vă mulțumesc la toți cei ce ați mușcat din momeala pe care v-am aruncat-o, să nu credeți că chiar mi-a fost atât de frică de acest număr, dar am avut ocazia să încerc dacă sunteți frați cu moșul și simțiți cu el.
Mă gândeam că vor sări unii cu gura, alții cu miștocăreala, dar am văzut ce a văzut și recunoscut Saul, când a strigat către David, "fiule David ești mai bun decât mine", așa trebuie să zic și eu: "Pruncilor sunteți mult mai buni decât m-am închipuit eu!"
Încă odată vă mulțumesc din suflet, pentru că ați crezut și pot spune că am curajul să mă reazim pe ajutorul și sinceritatea voastră.
Dumnezeu să binecuvinteze bunătatea voastră și să o crească și mai mult.
Da, cam așa văd eu ca ar trebui să insemne pocăință.
Am zis către cineva că la acest număr voi face o poantă și vă voi încerca.
Aveți nota 10 + și iară + și iară + ........!!!
Să știți că nu am notă mai mare, dar Dumnezeu are și sigur nu va sta nepăsător față de gestul vostru plin de milă.
Dumnezeu să vă binecuvinteze pe toți!
- Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoși. (Nicolaie Steinhardt)
- Dacă nu putem să fim buni, degeaba încercăm să fim politicoși.- Nica Schirod! |
|
Deconectat |
ioan olah (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
17683. Postat la 01/04/2012 21:19 - 4814z9h23m |
|
|
Pacea Domnului Isus Hristos !
Frate Nica acest numar 666 mai apare in afara de Apocalipsa,inca in 3 locuri din Biblie :
Greutatea aurului care venea lui Solomon, pe fiecare an, era de sase sute saizeci si sase de talanti de aur, (1Reg.10:14)
Greutatea aurului care venea pe fiecare an lui Solomon era de sase sute saizeci si sase de talanti de aur, (2Cron.9:13)
1. Iata oamenii din tara care s-au intors din robie, si anume aceia pe care ii luase Nebucadnetar, imparatul Babilonului, robi la Babilon si care s-au intors la Ierusalim si in Iuda, fiecare in cetatea lui.
13. fiii lui Adonicam, sase sute saizeci si sase; (Ezra.2:13)
Aici e intelepciunea. Cine are pricepere sa socoteasca numarul fiarei. Caci este un numar de om. Si numarul ei este sase sute saizeci si sase. (Apoc.13:18)
Pace Voua !!!!
De aceea poporul Meu va cunoaște Numele Meu; de aceea va ști in ziua aceea că Eu vorbesc și zic: "Iată-Mă!" (Isa.52:6) |
|
Deconectat |
fullban10 (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
17761. Postat la 04/04/2012 15:24 - 4811z15h18m |
|
|
Da, abdon, atâta sunt și eu ,.......... activă.
Lucia, citesc și eu Biblia , dar împreună e mai bine.
Biblia are răspuns la toate intrebările. |
|
Deconectat |
17763. Postat la 04/04/2012 15:59 - 4811z14h43m |
|
|
Ma bucur ca aici te simti bine si doresti impreuna sa cercetam Biblia, Domnul sa ne ajute!
|
Deconectat |
17770. Postat la 04/04/2012 19:25 - 4811z11h16m |
|
|
ELIAHU777, o mie de ani , o altă nebuloasă. Mă gândesc că după ce termini cu Sabatul, calendarul și Paștele, poate ai timp și de acest topic.
Cine mai învie în mia de ani, că doar Satana și îngerii lui mai aleargă turbați , de la un capăt la altul al pământului, că nu mai au pe cine înșela?
Se poate, fraților, ca în topicul Paște, începând de vineri 6 aprilie, să scrieți , zilnic, pe scurt, cum se desfășoară sărbătoarea voastră? Adică ce faceți zilnic, pe 6, pe 7, pe 8 pe 9 și așa mai departe?.
|
Deconectat |
fullban5 (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
17771. Postat la 04/04/2012 20:22 - 4811z10h20m |
|
|
Doamna cine tia spus ca in Mi DE ANI SATANA E DELEGAT si inbla pe pamint APOCALIPSAcap20 v2 si cine teo invatat ca pamintul e gol in mia de ani? v3L-a aruncat in Adinc, si l-a inchs acolo si a pecetluit intrarea desupra lui, ca sa nu mai isele Neamurile, pina se vor inplini cei o mie de ani.Dupa acei,trebue sa fie deslegat pentru putina vreme.
Mesia sa fie in inimile noastre |
|
Deconectat |
gershom (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
17776. Postat la 05/04/2012 04:52 - 4811z1h50m |
|
|
Extraordinar!!
Nu știu cum se face fraților, căci chiar cu puțin înainte de sărbătoarea Paștelui, când trebuie să medităm și să ne pregătim pentru această sărbătoare importantă, s-au găsit câțiva să vină pe Forum, într-un unison și să stârnească o asemeanea discuție, cum că Paștele nu e bine ținut acum, așa cum îl cunoaștem, după calendarul evreiesc.
Să fie o coincidență, timpul acestei discuții sau...intenționat, menit să tulbure?
Hai, m-aș fi așteptat la argumente, discuții, riposte, sau chiar atacuri din partea celor care nu au cunostință de Sărbătorile Domnului, sau nu vreau să audă de ele...dar chiar de la cei care au cunostință de Sărbătorile Domnului, să vorbească împotriva celor care le sărbătoresc? Nu sună bine de loc.
Unde sunt considerentele? Unde este dragostea?
Nu v-ați găsit tot timpului anului să aduceți această discuție, ci numai acum? A-ți hibernat până acum, iar acum v-ați trezit? 
În fine...voi comenta mai mult după ce trece Sărbătoarea, căci acum nu e timp de așa ceva.
Vine sărbătoarea Paștelui !! Să aveți o sărbătoare binecuvântă, plină de Pace și de aminitirea Jertfei Mântuitorului nostru, Isus Hristos/Ieșua Ha Mașia, binecuvântat să fie El în veci de veci.
Căutați pe Domnul câtă vreme se poate găsi; chemați-L, câtă vreme este aproape - Isaia 55:6 |
|
Deconectat |
17784. Postat la 05/04/2012 15:02 - 4810z15h39m |
|
|
Invataturi au fost si or sa mai fie gershom , depinde cat de tari suntem in credinta sa stam pe Baricade pana la capat sa nu ne pierdem rasplata din partea Domnului .
Psalmul 84.11. Căci Domnul Dumnezeu este un soare și un scut, Domnul dă îndurare și slavă, și nu lipsește de nici un bine pe cei ce duc o viață fără prihană.
|
Deconectat |
17788. Postat la 05/04/2012 18:04 - 4810z12h37m |
|
|
Dragi fratii si surorii in Domnul ISUS va doresc ca Sarbatoarea Pastelui care ne sta inainte, Domnul sa va Binecuvinteze pe toti cu multa Dragoste si Iubire, sa ne Bucuram in prezenta Domnului in casa de rugaciune Laudand si Binecuvintand pe Domnul care si-a dat viata pentru noi si intreaga Omenire a Lui Sa-i Fie Slava Cinstea si Inchinarea in veci de veci . AMIN
|
Deconectat |
17802. Postat la 06/04/2012 05:56 - 4810z0h45m |
|
|
Știu cum e să fi, banat, ELIAHU, și acest timp lucrează în cel atenționat ca un balsam. Nu te descuraja, dar peste tot sunt reguli. Vrei să fi Ioan Botezătorul?
Da, 2012, e un an deosebit, poate e anul mult dorit de sfinții lui Dumnezeu, dar asta nu înseamnă să intrăm cu buldozerul în oameni!
ELIAHU, ELIAHU, pentru multe lucruri te îngrijorezi și te frămânți tu, dar un singur lucru trebuiește...................
|
Deconectat |
17811. Postat la 08/04/2012 18:59 - 4807z11h42m |
|
|
Am primit numarul 2 al revistei ,,Sunetul Trambitei " vreau sa va felicit pe totii frati si surorile care va-ti adus straduinta la alcatuirea acestui al doilea numar , am descoperit subiecte frumoase care m-au delectat si am ramas placut impresionat , vreau sa va multumesc tuturor si Domnul sa va Binecuvinteze si sa va de-a multa putere sa scoateti cat mai multe numere .
|
Deconectat |
abdon (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
17813. Postat la 08/04/2012 19:14 - 4807z11h27m |
|
|
La fel zic si eu, alaturi de tine frate Costel, ma bucur ca pentru a doua oara fratele Avram a venit in adunarea noastra pentru a a duce revista, Domnul sa il binecuvinteze!
Domnul este tăria mea și temeiul cântărilor mele de laudă: El m-a scăpat. El este Dumnezeul meu, pe El Îl voi lăuda; El este Dumnezeul tatălui meu, pe El Îl voi preamări. Exodul 15:2
|
|