Portal melhisedec.ro

Pagina principală · Biblia online · Articole · Cântări · Poezii · Descărcări · Forum de discuţii · Calendar
Conectare
Utilizator

Parolă

Încă nu eşti membru?
Apasă aici pentru înregistrare.

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă aici.

Navigare
Pagina principală
Biblia online
Sărbători
Luni noi
Articole
Cântări
Poezii
Descărcări
Întrebări frecvente
Forum de discuţii
Calendar
Legături pe internet
Categorii știri
Contactaţi-ne
Galerie foto
Căutare

Versetul zilei
"Căci în șase zile a făcut Domnul cerurile, pământul și marea, și tot ce este în ele, iar în ziua a șaptea S-a odihnit: de aceea a binecuvântat Domnul ziua de odihnă și a sfințit-o"
Exodul 20:11

Cugetarea zilei
"Încă de la început, Sabatul a fost conceput pentru a face posibilă comunicarea sfântă dintre Dumnezeu și om."

Dr. Hans LaRondelle

Noi articole
Sarbatoarea Pesah / ...
Nu-i altă dragoste..
Religie launtrica..
Pâine vie...
Străpuns..

Statistici utilizare
Vizitatori online: 2
> Membri conectaţi: 0
Membri înregistraţi: 693
Cel mai nou membru: Ioana Cristina
> Membri banați: 0

Ajutor utilizare
Aici puteti vedea un tutorial al portalului. Daca nu aveti PowerPoint instalat va sugeram PowerPoint Viewer 97.

Vezi discuţia
Portal melhisedec.ro - index forum | Diverse | Chat
Deconectat Nu mă ascultă calculatorul!
Lica
(detalii numai pentru membrii conectaţi)
15601. Postat la 16/12/2011 16:06 - 4922z0h20m
Acest subiect este dedicat tuturor celor care utilizează calculatorul, prin care de altfel putem comunica în acest spațiu.

Aici vom pune întrebări referitor la dificultățile pe care le întâlnim în timpul utilizării calculatorului fie ele de natura software (utilizarea programelor) fie ele chiar hardware (referitoare la componentele fizice ale unui calculator)

Un alt lucru pe care Îl putem scrie aici este ceea ce am descoperit sau știm noi și considerăm că ar fi util pentru ceilalți utilizatori.

Exemplu: scurtături din tastatură
- ctrl+c -- copiere
- ctrl+v -- lipire
- ctrl+x -- decupare, tăiere
- alt+tab -- vizualizare o altă fereastră deschisă și aflată pe bara de start
- tasta windows+tab -- vizualizare o altă fereastră deschisă și aflată pe bara de start în efect 3d (funcționează doar la windows 7)
- alt+enter -- după ce ați selectat un fișiet prin combinația de taste dată se deschide fereastra de propirietăți a fișierului respectiv
- alt+esc --iesire din fereastră

Și multe altele pe care le vom mai descoperi

Daca nu ma intelegi, inainte de a ma contrazice asigura-te ca ma asculti.
Deconectat RE: Nu mă ascultă calculculatorul!
gershom
15614. Postat la 16/12/2011 22:01 - 4921z18h25m
Frate Lică,
La începutul rubricii "Nu mă ascultă calculatorul"... ai dat bine startul! smiley. Nu te-a ascultat calculatorul. Probabil că ai apăsat corect pe tastatură pentru cuvantul "calculator" (din titlul subiectului) dar el (calculatorul) a scris calculculatorul smiley...sau ai scris așa intenționat...

Căutați pe Domnul câtă vreme se poate găsi; chemați-L, câtă vreme este aproape - Isaia 55:6
Deconectat RE: Nu mă ascultă calculculatorul!
Lica
15616. Postat la 17/12/2011 07:19 - 4921z9h7m
smiley) ai prins ideea smiley . Ms pentru atenționare acum am "negociat cu calculatorul" și s-a rezolvat.

Deconectat RE: Nu mă ascultă calculatorul!
Nelutu
17560. Postat la 27/03/2012 20:05 - 4819z21h21m
Nelutu a scris:
Pentru a veni in ajutorul celor care au probleme cu astfel de virusi malware..va recomand sa instalati acest program.. Scoate virusii cei puternici si greu de detectat.E verificat de mine si merge foarte bine.Are si limba romana.. si e foarte simplu de folosit. Nu va trebuie foarte multa experienta ci doar "atentie".

Optiunea free download e valabila 30 zile.. dar dupa aceea o puteti dezinstala si iar o aveti gratis.smiley Scoate virusii care sunt foarte greu de detectat...si face curatenie in calculator. Vil recomand. http://www.malwarebytes.org/

Atentie : Nu este un antivirus,deci nu e o problema pentru cei care folositi deja programe antivirus .Nu se suprapun...S-aveti spor si Domnul sa fie cu voi

Sora Valentina am dat informatiile necesare.Spune-am ca trebuie si un pic de atentie. Mai multe nu va pot spune,decat cele deja afirmate..Domnul sa va de-a intelepciune sa puteti sa va descurcati.Eu va recomand sa nu va "aruncati" daca nu stiti multe despre programe...smiley

Pazeste-ma ca lumina ochiului ,ocroteste-ma la umbra aripilor Tale..!
fullban10
17566. Postat la 28/03/2012 06:00 - 4819z11h26m
Mă gândeam că-mi vei spune pe ce să dau clik. Informațiile de-acolo sunt într-o limbă necunoscută mie. Am mai dat clik pe ce nu trebuie de mi-am distrus hardul și parcă n-aș mai repeta greșeala chiar dacă "nenea" m-a asigurat că ce mi-a instalat el mă va feri de necazuri.

Biblia are răspuns la toate intrebările.
Lavi
17603. Postat la 29/03/2012 07:33 - 4818z9h52m
Sora Valentina este foarte bun antivirusul recomandat de fratele Nelutu ,eu l-am testat este ok ...l-am instalat si pe un alt calculator si mi-a gasit o gramada de virusi printre care si mawarebytes...si troian mai multi si am reusit sa-i sterg pe toti si calculatorul merge mai bine .
Atunci cand iti instalezi un antivirus cum ar fii cel de mai sus poti seta limba ,este tradus in multe limbi printre care si romana ...este foarte bun ti-l recomand si daca nu te pricepi sa-l instalezi spune si tu unui tinerel care are info in Calculatoare.
Apropo frate Nelutu si dupa 30 de zile din nou trebuie sa-l instalez ? ca se pare ca timp de 30 de zile este de proba ...astept raspuns,multumesc.

Nelutu
18167. Postat la 26/04/2012 20:03 - 4789z21h23m
Nu trebuie sa-l reinstalezi sora Lavinia1. Iti va cere sa faci Upgrade dupa un anumit timp.si iar merge smiley

Pazeste-ma ca lumina ochiului ,ocroteste-ma la umbra aripilor Tale..!
Lica
21177. Postat la 07/01/2013 17:11 - 4533z23h14m
Astăzi cineva mi-a cerut ajutorul pentru a schimba cât mai eficient literele mari (majuscule) mari în litere mici (minuscule) sau invers. Consider că este util să scriu aici scurtătura din tastatura în office word.

Selectati textul dorit (dacă nu doriti să modificați întreg textul) apoi apăstați combinația de taste Shift + F3

Varianta manuală se poate executa prin următorii pași:
Format / Font - unde in tabela de efecte va trebui să selectați opțiunea "doar majuscule"

fullban10
23184. Postat la 21/04/2013 11:50 - 4430z5h36m
Fratilor, nu stiu ce am facut, dar la anunturi am postat un site care iti ofera posibilitatea sa-ti traduca instantaneu texte din alte limbi, dar e mai mare decat ecranul. Corectati va rog aceasta greseala.

Biblia are răspuns la toate intrebările.
Lica
23186. Postat la 21/04/2013 12:18 - 4430z5h8m
Incercat sa tineti tasta "ctrl"in timp ce rotiti catre dvs. rotita de pe mouse (scrool down)

Salt la forumul:

Copyright © 2009-2025 / 5769-5785 melhisedec.ro
19406409 vizite unice Powered by PHP-Fusion