Portal melhisedec.ro

Pagina principală · Biblia online · Articole · Cântări · Poezii · Descărcări · Forum de discuţii · Calendar
Conectare
Utilizator

Parolă

Încă nu eşti membru?
Apasă aici pentru înregistrare.

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă aici.

Navigare
Pagina principală
Biblia online
Sărbători
Luni noi
Articole
Cântări
Poezii
Descărcări
Întrebări frecvente
Forum de discuţii
Calendar
Legături pe internet
Categorii știri
Contactaţi-ne
Galerie foto
Căutare

Versetul zilei
"Căci în șase zile a făcut Domnul cerurile, pământul și marea, și tot ce este în ele, iar în ziua a șaptea S-a odihnit: de aceea a binecuvântat Domnul ziua de odihnă și a sfințit-o"
Exodul 20:11

Cugetarea zilei
"Încă de la început, Sabatul a fost conceput pentru a face posibilă comunicarea sfântă dintre Dumnezeu și om."

Dr. Hans LaRondelle

Noi articole
Sarbatoarea Pesah / ...
Nu-i altă dragoste..
Religie launtrica..
Pâine vie...
Străpuns..

Statistici utilizare
Vizitatori online: 1
> Membri conectaţi: 0
Membri înregistraţi: 693
Cel mai nou membru: Ioana Cristina
> Membri banați: 0

Ajutor utilizare
Aici puteti vedea un tutorial al portalului. Daca nu aveti PowerPoint instalat va sugeram PowerPoint Viewer 97.

Vezi discuţia
Portal melhisedec.ro - index forum | Comportament, Etică și Practici în cadrul Bisericii | Duhul Sfânt- Roadele și Darurile Sale
Pagina 2 din 3 < 1 2 3 >
Deconectat RE: Roada Duhului Sfânt
cautatorul
(detalii numai pentru membrii conectaţi)
9662. Postat la 23/03/2011 12:40 - 5189z23h37m
Buna ziua .geana pounca in Ioan 15 e sa ramanem in vita . Roada e urmarea ca suntem in Hristos
Eu sunt vița cea adevărată
și Tatăl Meu este viticultorul. Pe
orice* mlădiță în Mine care nu
aduce rod, o îndepărtează; și pe
oricare aduce rod, o curăță, ca să
aducă mai mult rod. Deja voi*
sunteți curați, datorită Cuvântului

-cele care sunt in Hristos si aduc rod ,urca ,cresc in Hristos aducand roade in Luca 8.15 ni se spune ca aduc rod in rabdare, dar aceste mladite care sunt in Hristos sunt curatate ca sa aduca mai multa roda , cresc. Procesul de crestere de sfintire continua prin curatarea mladitelor (credinciosilor) de catre Maestrul Viticultor( Dumnezeu) . Cum ?
In romani ni se spune 5.1-5 ca incercarile sunt mijlocul prin care Dumnezeu ne curteste (incercarile ,necazurile, stramtorarile va trebui sa deschidem un subiect si sa discutam despre ele ce rol au).Ni se spune ca ,prin credinta am intrat in aceasta stare de har, care ? al neprihaniti, neprihanirea = cu mintuirea, si ne bucuram la aratarea venire Domnului .Ba mai mult ne bucuram in necazuri,necatul aduce rabdarea, rabdarea aduce nadejdea, insa nadejdea aceasta nu inseala.

-cele care aduc multa roada procesul de crestere continua Efeseni 5.9 roadele lumini vom avea o cunoastere a lui Dumnezeu personala si experimentata de noi. Vom fi plini de roada neprihaniri . Evrei 12.11 Roada datatoare de pace a neprihaniri. 13.15 jertfa de lauda,rodul buzelor . Iacov 3.17 intelepciunea si rodurile ei. Galateni 5 Roada Duhului.

Acest proces de crestere in sfintire e coordonat de Dumnezeu si El curata mladitele cum doreste.
Atentie crestini in acest proces de crestere vom mai putea pacatui san nu va treaca prin minte ca sunteti parasiti de Dumnezeu , cu nici un chip.Dumnezeu urmareste curatire nu caderea stiti cine vorbeste de cutare ca a pacatuit noi oameni. Sa nu ganditi ca nu sunteti nascuti din nou ca ati pacatuit , si sa nu cautati dumneavoastra roade la voi prin fapte exterioare nu , dovada ca sunteti nascuti din nou este ca aveti motivatii noi, scopuri noi , acea lupta a Duhului cu firea

Cu respect
geana
9669. Postat la 23/03/2011 17:46 - 5189z18h30m
Frate acest proces de crestere este pentru mladita care nu aduce rod,sau pentru cea care aduce rod.

Shalom Tuturor celor care tin ADEVARUL curat
cautatorul
9823. Postat la 28/03/2011 09:46 - 5185z3h30m
Buna ziua
D-ul Geana acest proces de crestere este valabil pt. toate mladitele . Cresterea noastra in Hristos va dura toata viata Nimeni niciodata nu va putea zice ca a ajuns la finalul desavarsiri crestine.
Urmareste ceva in Ioan 15 Domnul Isus foloseste cuvantul "daca" daca acest cuvant ne arata ca Domnul lasa puterea de decizie in alegerea noastra , noi putem decide daca dorim sa ramanem in Hristos sau sa nu raminem .Si Domnul respecta alegerea deciziei noastre.
Alegerea este puterea de decizie in fiinta noastra care ne duce spre ascultare sau neascultare de Dumnezeu .
Isus e vita, vita are viata in sine insisi ,Isus are viata in sine ,El are puterea sa-si dea viata, si are puterea so ia pt ca El este Nemuriror ,din vesnicie Dumnezeu adevarat si viata vesnica.
Noi suntem mladitele,noi nu avem viata in noi insine nu suntam nemuritori. Ca mladita sa aiva viata trebuie sa ramana legata de Vita ( de Isus) ca seva vitei sa curga prin mladita . Aceasta seva nu se vede cum curge prin mladite dar se vad efectele frunze rod ,crestere. Seva de vita simbolizeaza Duhul Sfint care creaza crestere si dezvoltare in viata noastra si rod. Acolo unde e viata e si crestere.
Cum sa ramanem in vita( in Isus )ca doar asa crestem si putem aduce rod ?
În același fel cum L-ai primit la început. "... După cum ați primit pe Hristos Isus, Domnul, așa să și umblați în El." "Și cel neprihănit va trăi prin credință" (Coloseni 2,6; Evrei 10,38). Tu te-ai predat cu totul lui Dumnezeu ca să fii cu totul al Lui, să-I slujești și să-L asculți și, în acest scop, ai primit pe Hristos ca Mântuitor al tău personal. Tu n-ai putea nici să faci ispășire pentru păcatele tale și nici să-ți schimbi inima; dar predându-te lui Dumnezeu, crezi că El, din dragoste pentru Domnul Hristos, a făcut toate acestea pentru tine. Prin credință, ai ajuns să fii al lui Hristos și, prin credință, trebuie să crești până la plinătatea măsurii Lui : dând și primind. Trebuie să dai totul : inima, voința, slujirea ta : să te dai pe tine însuți în ascultare deplină de cerințele Lui și să primești totul : pe Domnul Hristos, plinătatea binecuvântărilor Sale, ca El să domnească în inima ta, să fie tăria ta, neprihănirea ta, ajutorul tău veșnic, ca să-ți dea puterea să asculți.

Cu respect
fullban10
9828. Postat la 28/03/2011 11:04 - 5185z2h12m
Amin! Domnul sa te binecuvanteze cu intelepciune, ca sa duci Evanghelia aceasta la cei insetati.

Biblia are răspuns la toate intrebările.
Lucia
15472. Postat la 06/12/2011 21:15 - 4931z15h2m
Una dintre roadele Duhului Sfant este blandetea, imi doresc foarte mult sa vorbim despre ea, astfel incat sa intelegem cum putem sa o punem in practica mai ales atunci cand suntem din fire mai repeziti...daca se poate spune asa.

Dedic clipa acestor lucruri, daca reusesc, voi aduce multumiri Domnului. Daca esuez, voi apela la harul Sau.
Nica Schirod
15475. Postat la 07/12/2011 14:40 - 4930z21h37m
Pace.

După ce am citit în postarea de mai sus, a sorei Lucia, am primit un îndemn, de a face o discuție despre acestă roadă a Duhului Sfânt "Blândețea".
Iată ce-a zis sora Lucia: Una dintre roadele Duhului Sfant este blandetea, imi doresc foarte mult sa vorbim despre ea, astfel incat sa intelegem cum putem sa o punem in practica mai ales atunci cand suntem din fire mai repeziti...daca se poate spune asa.

Pentru a înțelege mai bine, efectele care urmează în urma așa zisei repeziți, voi extrage din Sfânta Carte, două împrejurări, unde un repezit care era sigur că face bine, ce concluzii a trebuit să tragă la urmă, poate vom învăța și noi din concluzia lui, pentru că prin aceia-și prismă se cântăresc lucrurile, cum a lui, cum a noastră.

Luca 22; 49. Cei ce erau cu Isus, au văzut ce avea să se întâmple, și au zis: "Doamne, să lovim cu sabia?"
50. Și unul din ei a lovit pe robul marelui preot, și i-a tăiat urechea dreaptă.
51. Dar Isus a luat cuvântul, și a zis: "Lăsați-i! Până aici!" Și S-a atins de urechea omului aceluia, și l-a vindecat.

Uitațivă, cu câtă hotrărâre zice Domnul Isus. "Până ici!" Adică ați mers prea mult, ne permis de mult. Petru ar fi putut să zică: Doamne am vrut să te apăr!
Și noi de câteori crezând că apărăm Adevărul, se lasă cu răni, cu lacrimi, și poate cu moarte spirituală, pentru că dacă lucrează Duhul Sfânt, lucrează cu blândețe, iar dacă nouă ne lipsește blândețea și lucrăm cu pripirea care ne caracterizează, o să ni se spună și nouă cam așa:

Matei 16:23. Dar Isus S-a întors, și a zis lui Petru: "Înapoia Mea, Satano: tu ești o piatră de poticnire pentru Mine! Căci gândurile tale nu sunt gândurile lui Dumnezeu, ci gânduri de ale oamenilor."

Merită să cântărim, să analizăm, să ne uităm și în urmă, ce a rămas, răni sau înbărbătare, apoi cei ce avem din cele ce nu sunt gândurile Domnului, să mai reglăm, să mai punem la punct, pocăința, a noastră, eu zic Domnul să ne ajute!

Dar cu multă Pace.

- Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoși. (Nicolaie Steinhardt)

- Dacă nu putem să fim buni, degeaba încercăm să fim politicoși.- Nica Schirod!
emylas
15507. Postat la 10/12/2011 06:58 - 4928z5h18m
Adevarul este,ca,daca nu ne va caracteriza,blandetea,in orice aspect,nesemnificativ in ochii,nostrii,cu nici un chip nu putem fi urmasii Blandului Isus.Ceea ce a facut Petru,nu e de laudat.Noi nu facem razboi cu cei ce vor sa ne ia cu sila,pentru a ne acuza de lucruri de care nu suntem vinovati.Dar,haideti sa analizam,cazul lui Petru.Vrem sa scoatem in evidenta,de ce,avea mare nevoie Petru,in situatia lui.Haideti sa reluam scena,sa analizam pasii,circumstantele date,si tot asa mai departe.Daca vom intelege cazul lui Petru,vom reusi sa facem alegeri corecte si in cazul nostru.Pentru ca cazul lui Petru,ne reprinta,atat de fidel,ca placa fotografului.

Crede,roaga-te si lucreaza!
Lavi
15520. Postat la 12/12/2011 12:29 - 4925z23h48m
Lucia a scris:
Una dintre roadele Duhului Sfant este blandetea, imi doresc foarte mult sa vorbim despre ea, astfel incat sa intelegem cum putem sa o punem in practica mai ales atunci cand suntem din fire mai repeziti...daca se poate spune asa.

Fi binecuvantată sora mea dragă scriptura spune intr-un loc astfel:,, Femeia înțeleaptă își zidește casa.....''
O casă poate fi zidită pe temelia Celui Preainalt doar cu multă pricepere si blandețe,fară blandete nu putem face nimic de la noi insine oricat de iscusiti am fii, cu totii avem nevoie de acest mare dar si (rod) eu il socotesc un rod al intelepciunii mai precis o ramură care vine din darul Duhului Sfant .
A fi un om blând este un castig poti atrage pe multi dintre cei mai repeziti din fire in bunatatea si iscusinta acestui mare si bun rod Blandetea.
Mesia Lui Israel mantuitorul nostru iubit vorbeste ucenicilor Lui ......Matei 10:16 ..... Fiți dar înțelepți ca șerpii, și fără răutate ca porumbeii.

Ca să ajungă cineva să devină un om bland el trebuie să inteleaga ce se intampla in jurul lui ,printre cei care din firea lor sunt recalcintranți ,iuți la mânie,repeziți,supărăcioși ...etc.
Un astfel de om evită ciocnirile de vorbe,nu caută să demonstreze că doar el are dreptate ci el dinpotrivă aduce intodeauna la cunostinta Celui Preainalt cererile lui impreună cu multumirile lui, astfel isi primeste răspunsul rugaciunilor lui facute la vremea potrivită.
Un om bland stie sa tacă, invață acest lucru in inima lui... stie sa asculte stie sa sfatuiască in multe privințe si pe cei tineri si pe cei batrani si pe vecini daca este nevoie si pe colegii de serviciu ,deci este un om potrivit oriunde s-ar afla.
Cred că un astfel de om isi scoate lauda de la Marele Domn al Pacii,blandul Păstor al oilor.

Nica Schirod
15588. Postat la 16/12/2011 07:29 - 4922z4h48m
Galaeni 5: 22. Roada Duhului, dimpotrivă, este: dragostea, bucuria, pacea, îndelunga răbdare, bunătatea, facerea de bine, credincioșia,
23. blândețea, înfrânarea poftelor. Împotriva acestor lucruri nu este lege.

Majoritatea dintre noi, știm pe de rost aceste două versete și ne folosim de ele; în discuții, în predici, în tudii Biblice și iată că și noi acum.
Ridic la rang de discuție credincioșia, și întreb; ce este credincioșia? Nu este credința!, că prin credință se primește darul Duhului Sfânt, și dacă ne lăsăm călăuziți de Duhul Sfânt, aducem printe celelalte roade și pe acesta, vă rog, disecați-o, ca să înțelegem cu toții, pentru că eu cred că sunt destui de mulți, care pomenesc acestă roadă, (trec peste ea) fără să o poată descrie, în adevăratul sens al cuvântului.

Vă rog, după ce veți lectura acest conținut, trageți aier adânc in piept, și începeți să scrieți prin roada credincioșiei, că dacă cumva suntem coregienți la capitolul acesta, să putem să ne dăm coregiența în minutele pe care le mai avem la dispoziție.
Cu mult respect, moșu vă pupă pe toți.

- Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoși. (Nicolaie Steinhardt)

Estera1
15593. Postat la 16/12/2011 14:16 - 4921z22h1m
Credinta si credinciosia desi sunt strict legate intre ele, nu sunt unul si acelasi lucru. Credinta este un dar de la Dumnezeu, credinciosia este o manifestare exterioara a credintei interioare. Credinciosia este legata de comportamentul nostru iar credinciosia lui Dumnezeu este de necuprins.Psalm.36.v.5.
Credinciosia arata prezenta Domnului in viata credinciosului, inseamna loialitate, fidelitate ,sa fii demn de incredere in vorbe si fapte. Credinciosia nu se schimba cum bate vantul, este sensibila, este responsabila, nu este impulsiva, nu este usoara, nu oboseste pe cale, nu este lenesa.
Credinciosia are speranta, are nadejde si are ratiune.
Credinciosia spune: Pot totul in Cristos care ma intareste. Filip.c4.v 13.
Domnul sa ne binecuvinteze cu o inima plina de credinciosie.

Multa pace de la CEL ce poate da pacea.
Lucia
15597. Postat la 16/12/2011 14:55 - 4921z21h21m
Estera1 , frumoasa expunere , eu as incadrauo ca pe o definitie a CREDINCEOSIEI.

Dedic clipa acestor lucruri, daca reusesc, voi aduce multumiri Domnului. Daca esuez, voi apela la harul Sau.
Nica Schirod
15655. Postat la 18/12/2011 08:54 - 4920z3h22m
Subscriu la tot ce a expus ESTERA 1, am lecturat cu sete și am trăit câteva clipe în Biserica Lui Dumnezeu, pentru că așa cum a expus Estera, și eu vreau să merg mai departe; dacă în vre-o adunare nu este credincioșia, așa cum a disecat-o Estera, înseamnă că lipsește un lucru vital în care sălăsluiește Duhul Domnului, și dacă: Duhul Domnului nu e, nimic nu e.

Și încă un lucru; dacă credincioșia lipesește din inima mea, atunci nu este nici în caracterul meu, atunci mie sau ție, ni se potrivește foarte bine conținutul acesta:

Apocalipsa 3:15. "Știu faptele tale: că nu ești nici rece, nici în clocot. O, dacă ai fi rece sau în clocot!
16 Dar, fiindcă ești căldicel, nici rece, nici în clocot, am să te vărs din gura Mea.

Mai departe a-ș dori să discutăm despre bunătate.
Cum ar trebui să arate ea bunătatea în caracterul meu, prin vorbele mele, prin faptele mele, și nu în cele din urmă în adunarea mea și între frații mei în Domnul?

Lucia
15660. Postat la 18/12/2011 10:11 - 4920z2h5m
CREDINTA + FAPTE= CREDINCEOSIE

Ca la matematica, adunate la un loc ne da un rezultat bun, nota 10!

Estera1
15668. Postat la 18/12/2011 14:35 - 4919z21h42m
BUNATATEA este opusul rautatii.
Bunatatea este o floare,este o esenta a vietii morale un semn ca suntem dintr-o lume nepamanteana.
Izvorul bunatatii vine de la DUMNEZEU Ps.145 v.8
Bunatatea este linistea,pacea din care daruiesti intruna neconditionat este dragoste,toleranta,darnicie si intelegere.
Bunatatea spune lucrurilor pe nume,dojeneste uneori cu blandete.
Dar uneori avem tendinta sa socotim ca nu mai trebuie sa fim atenti cu cei apropiati,cu fratii si surorile noastre de credinta chear cu cei din jurul nostru.Uneori suntem ironici si acri in cazul acesta bunatatea noastra devine o masca pe care ne-o punem atunci cand suntem in casa DOMNULUI.
BUNATATEA este dragostea care se manifesta in lucrurile mici si aparent neinsemnate,este respectul fata de simtamintele si personalitatea altuia,
este spiritul constructiv care toarna balsamul linistii peste situatii care ar deveni explozive.
Bunatatea rodeste binecuvantare si fericire acolo unde inimile sunt atacate de amaraciune si rautate.
Fiind o roada a DUHULUI ,bunatatea infloreste in noi doar in masura care ne lasam prelucratI de DUMNEZEU.

Multa pace de la CEL ce poare da pacea.

Lucia
15670. Postat la 18/12/2011 14:58 - 4919z21h19m
Estera, imi place foarte mult cum prezinti fiecare ,,Roada"a Duhului Sfant, le dai culoare si mireasma si mai mult, vad ca le cunosti gustul si savoarea si stii sa te hranesti cu ele ca sa devii un om plin de ,,sanatate spirituala", eu as incheia prin a spune ca bunatatea creste pe copacul lepadarii de sine, aceasta roada formeaza jertfa fara cusur al carui miros placut ajunge pana la Tronul de marire.

Nica Schirod
15677. Postat la 19/12/2011 08:30 - 4919z3h47m
Estera 1, ești printre puținii care pui suflet în cea-ce zici aici și observ că singurul motiv pentru care scrii, este să lucrezi în ogorul Evangheliei cu respect și responsabilitate, dar și cu multă înțelepciune, pe care eu doresc ca; Dumezeul lui Avraam, Isac și Israel să te binecuvinteze în tot ce faci.

Văd că până aici, Marele Dumnezeu lucrează, și desfășoară atât de pe înțelesul fiecăruia, în ce constă fiecare roadă a Duhului Sfânt, care de și este distinctă și totuși nu poate să fie aplicată decât în colaborare cu celelalte roade care și ele sunt legate ca un lanț sfânt și curat în care nu se poate să fie amestecate cu alte roade firești.

Și pentru că o avem ca o binecuvântare pe Estera 1, din nou printe noi, dar nu numai ea ci și voi care puteți să vorbiți tot prin roada Duhului Sfânt și prin vorbirea voastră să aduceți reparații spărturilor care se afă prin adunările noastre în ce privește aceste roade, că pe teren se vede par-că reversul acestor roade.
Propun spre dezbatere sinceră, nu de formă, numai ca să scriem de dragul scrisului, încă o roadă; "ÎNDELUNGA RĂBDARE".

Lucia
15689. Postat la 19/12/2011 14:23 - 4918z21h53m
De data aceasta as vrea sa fac cu ajutorul Domnului o frumoasa incursiune in Cuvantul Lui si sa vedem ce putem invata despre aceasta frumoasa ,,roada a Duhului Sfant".

,,Rabdarea trebuie sa-si faca desavarsita lucrarea pentru ca sa fiti desavarsiti intregi si sa nu duceti lipsa de nimic"(Iacov1:4)
Dar cum?
,,Intelepciunea face pe om rabdator"(Prov.19:11)
Asadar...
,,Fiti rabdatori in necaz"(Rom.12:12)
Pentru ca...
,,dragostea este indelung rabdatoare"(1Cor.13:5)
Deci...
,,sufar pana acolo ca sunt legat ca un facator de rele,...rabd totul pentru cei alesi"(2Tim.2:9-10)
Aceasta este...
,,rabdarea sfintilor"(Apoc.13:10)
Si...
,,cine va rabda pana la sfarsit va fi mantuit"(Matei10:22)

Experienta vietii ma face sa cred ca nici o virtute nu face atata cinste caracterului nostru crestin ca indelunga rabdare, ea este uneori amara, insa dupa ce o digeri este mai dulce ca mierea.
Inchei cu versetele:
,,Fiti si voi indelung rabdatori...caci venirea Domnului este aproape"(Iacov:1:12)
,,Caci aveti nevoie de rabdare, ca dupa ce ati implinit voia Lui sa puteti capata ce v-a fost fagaduit"(Evrei 10.36)
Adica...
,,cel ce rabda ispita va primi cununa vietii"(Iacov1:12)

Estera1
15704. Postat la 19/12/2011 20:19 - 4918z15h58m
Imi place nespus de mult cartea lui IOV un exemplu extraordinar de Indelunga rabdare.Si tu daca doresti sa-l urmezi pe Domnul trebuie sa intelegi ca vei avea de infruntat,primejdi si prigoane si vei gusta din amaraciune uneori.
Indelunga rabdare din iubire merge la pas,nu o ia inainte si nici nu impinge din urma. Cind tu te oprest obosit; disperat si te simti infrant indelunga rabdare se aseaza langa tine.Indelunga rabdare este una din culorile curcubeului iubirii,poate acea culoarere regasita in sangele rabdarii iubirii pe Golgota.
Rabdarea,din iubire intelege,pune umarul,face carare,incurajeaza zambind,se se bucura de fiecare pas facut pe calea mantuirii,de fiecare treapta urcata spre cer.
Rabdarea reuseste sa calmeze sentimentele de suparare si revolta ce izbucnesc in inima,linisteste durerile si suferintele grele.
Rabdarea e samanta ce are ca rod NADEJDEA
Suferinta se alina in rabdare.
Rabdarea adanceste experienta iar aceasta din urma lasa loc sperantei.Iar speranta nu este niciodata inselata.
Uneori ne pierdem prea repede cu firea,jignim pe aproapele nostru,uni spun vorbe grele pe care le regreta la urma.Dar daca ne pastram calmul vom putea depasi ori ce moment pe care viata ni-l ofera.
RABDAREA este o coroana de pret pe care numai cei intelepti stiu sa o poarte.

Multa pace de la CEL ce poate da pacea.
Nica Schirod
15706. Postat la 19/12/2011 21:15 - 4918z15h1m
Nu știu cine ești cel/ce-a care postezi sub contul acesta de Estera 1, dar te rog, dacă mai poți să zici ceva despre îndelunga răbdare, te rooooog, pentru că am plâns când am citit cum ai sortat și ornamentat postarea de mai sus, pentru că viața mea este compusă din durere, fie fizică sau sufletescă, și ca să supravețuiesc spiritual, a trebuit să îmbrățișez foarte strâns acestă roadă; răbdarea și îndelunga răbdare, până am ajuns bolnav de inimă, dar așa ai pus acolo lucrurile că am prins din nou speranțe.
Să ști că nu mint asta este viața mea, și dacă mai găsești ceva despre îndelunga răbdare, mai oferămi te rog.
Cu mult respect; moșu Nică.

Lavi
15719. Postat la 20/12/2011 09:58 - 4918z2h18m
Soră Estera nu mă satur să citesc cuvintele tale ,cuvintele sorei mele mai mari Lucia ,frate Nică acum un an nici nu am stiut ce surori minunate am ,Cel Sfant să mi le binecuvinteze din plin cu aceasta intelepciune sfantă...soră Estera esti ca o Doică,mamă și o învățătoare a Legii Duhului de viață pentru mine.
Tot cei al tău să fie binecuvântat .Te astept aici cu dor.

Pagina 2 din 3 < 1 2 3 >
Salt la forumul:

Copyright © 2009-2025 / 5769-5785 melhisedec.ro
19405364 vizite unice Powered by PHP-Fusion