Portal melhisedec.ro

Pagina principală · Biblia online · Articole · Cântări · Poezii · Descărcări · Forum de discuţii · Calendar
Conectare
Utilizator

Parolă

Încă nu eşti membru?
Apasă aici pentru înregistrare.

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă aici.

Navigare
Pagina principală
Biblia online
Sărbători
Luni noi
Articole
Cântări
Poezii
Descărcări
Întrebări frecvente
Forum de discuţii
Calendar
Legături pe internet
Categorii știri
Contactaţi-ne
Galerie foto
Căutare

Versetul zilei
"Căci în șase zile a făcut Domnul cerurile, pământul și marea, și tot ce este în ele, iar în ziua a șaptea S-a odihnit: de aceea a binecuvântat Domnul ziua de odihnă și a sfințit-o"
Exodul 20:11

Cugetarea zilei
"Încă de la început, Sabatul a fost conceput pentru a face posibilă comunicarea sfântă dintre Dumnezeu și om."

Dr. Hans LaRondelle

Noi articole
Sarbatoarea Pesah / ...
Nu-i altă dragoste..
Religie launtrica..
Pâine vie...
Străpuns..

Statistici utilizare
Vizitatori online: 2
> Membri conectaţi: 0
Membri înregistraţi: 693
Cel mai nou membru: Ioana Cristina
> Membri banați: 0

Ajutor utilizare
Aici puteti vedea un tutorial al portalului. Daca nu aveti PowerPoint instalat va sugeram PowerPoint Viewer 97.

Vezi discuţia
Portal melhisedec.ro - index forum | Comportament, Etică și Practici în cadrul Bisericii | Ținuta femeii creștine căsătorite în societate
Pagina 4 din 4 < 1 2 3 4
Deconectat RE: Pantaloni de damă POCĂIȚI !?
fullban10
(detalii numai pentru membrii conectaţi)
26272. Postat la 04/11/2014 10:32 - 3868z1h55m
Frate Nica , jos palaria. Un raspuns de nota 10 plus.

Ce bine mi-a mai prins mie forumul acesta!smiley

O rezolvare a problemei pantalonilor o gasim azi in cugetarea zilei : "Pasărea este omorâtă cu ușurință cât timp este în ou, dar odată ce a scos ciocul și a învățat să zboare, o putem omorî doar dacă o prindem. La fel,[b] judecându-ne singuri și cercetându-ne adesea[/b] vom putea să stârpim păcatul înainte de a prinde rădăcini în suflet."
George Swinnock

Biblia are răspuns la toate intrebările.
Lucia
26306. Postat la 24/11/2014 18:35 - 3847z17h52m
Bunicutule, spunand atat de direct lucrurilor pe nume, sper ca SURORILE noastre sa inteleaga si sa nu-i mai poarte decat acoperiti...
In primul rand primul beneficiu este al fiecareia dintre noi, vom fi placute Domnului, si ni se va permite sa pasim prin credinta dincolo.

Dedic clipa acestor lucruri, daca reusesc, voi aduce multumiri Domnului. Daca esuez, voi apela la harul Sau.
Lavi
26331. Postat la 12/12/2014 20:59 - 3829z15h28m
Shalom si multa pace sfanta si la acest subiect.
Imi amintesc ca la acest topic mi-am cam varsat sufletul.
Este atat de adevarat ca si noi femeiile avem nevoie de miscare ( eu in timpul liber de exemplu, prin casa, fac gimnastica) de mic copil mi-a placut gimnasitca, alergari, chiar sa joc fotbal ca baietii, tenis de masa...diverse.
Pentru aceasta activitate aleg imbracamintea sport, deoarece, in propria casa, pot sa fac si vreau sa fac gimnastica.
Si pentru ca in casa nu pot alerga-insa pe strada da, asta inseamna ca v-a trebuii sa-mi pun pe mine un sarafan sport( material de bumbac subtire) peste pantalonul de trening, acoperindu-mi formele.
Sportul este sanatos chiar si pentru psihic, de ce sa-l tratam cu indiferenta- cand, de fapt, miscarea este atat de sanatoasa?
Dar sa trec la subiectul acesta atat de sensibil ( daca pot sa spun asa).
De ceva vreme, am inceput sa ies din tara mea si sa vad si o alta tara-Germania de exemplu.
In Germania am avut ocazia sa vad pe strada foarte multe femei musulmance si portul lor vestimentar.
Se deosebesc atat de mult de nemtoaice ( care arata ca niste barbati)-mereu imbracate in pantaloni si jachete, din aceasta cauza, si-au pierdut atat de mult feminitatea.
Musulmancele de exemplu, poarta pantaloni de diferite croiuri ( largi, bufanti-adica mai largi in zona de sus si stramti la glezne, dar intodeauna acoperiti peste zona genunchiului si chiar pana la glezne).
Acest gen de imbracaminte le usureaza mersul.
Vara poarta sarafane mai lungi peste colanti ( iegari cred ca li se mai spune) sau pantaloni largi foarte subtiri nu li se vad picioarele goale sau ciorapii gen licra.
Acest gen de sarafane lungi pana la ghenunchi si chiar mai jos de genunchi in forma unui clopot sunt foarte practice ( sunt preferatele mele).
Cand o femeie poarta un pantalon tipic barbatesc si isi mai pune pe ea si o fusta trapeza cu talie- dupa parerea mea, arata in primul rand ridicol , mai mult decat atat, ii este ori cald ori o incomodeaza.
Tinuta pe care o purtam sa fie in primul rand decenta si sa ne usureze mersul pe strada, nu este deloc confortabil sa ne imbracam cu un sac stramt.
Cat mai decent si practic, atat iarna cat si pe timp de vara, sa nu uitam ca feminitatea noastra conteaza mult in fata barbatilor nostri.
Daca unor fete tinere sau mai invarsta le place sa patineze de exemplu, sa renunte la fusta strampta pe coapse intr-o astfel de imprejurare- nu este deloc o tinuta sport si o poate incomoda, in plus, risca sa fie in vizorul oamenilor ca ''picata de pe o alta planeta''.
La o astfel de activitate sport, ii este de trebuinta o tinuta pe masura- daca vrea cu tot dinadinsul sa patineze, isi poate acoperii formele cu un sarafan sportiv pana in zona genunchilor.
Pererea mea, simpla mea parere.

Pagina 4 din 4 < 1 2 3 4
Salt la forumul:

Copyright © 2009-2025 / 5769-5785 melhisedec.ro
19405380 vizite unice Powered by PHP-Fusion