Portal melhisedec.ro

Pagina principală · Biblia online · Articole · Cântări · Poezii · Descărcări · Forum de discuţii · Calendar
Conectare
Utilizator

Parolă

Încă nu eşti membru?
Apasă aici pentru înregistrare.

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă aici.

Navigare
Pagina principală
Biblia online
Sărbători
Luni noi
Articole
Cântări
Poezii
Descărcări
Întrebări frecvente
Forum de discuţii
Calendar
Legături pe internet
Categorii știri
Contactaţi-ne
Galerie foto
Căutare

Versetul zilei
"Căci în șase zile a făcut Domnul cerurile, pământul și marea, și tot ce este în ele, iar în ziua a șaptea S-a odihnit: de aceea a binecuvântat Domnul ziua de odihnă și a sfințit-o"
Exodul 20:11

Cugetarea zilei
"Încă de la început, Sabatul a fost conceput pentru a face posibilă comunicarea sfântă dintre Dumnezeu și om."

Dr. Hans LaRondelle

Noi articole
Sarbatoarea Pesah / ...
Nu-i altă dragoste..
Religie launtrica..
Pâine vie...
Străpuns..

Statistici utilizare
Vizitatori online: 1
> Membri conectaţi: 0
Membri înregistraţi: 693
Cel mai nou membru: Ioana Cristina
> Membri banați: 0

Ajutor utilizare
Aici puteti vedea un tutorial al portalului. Daca nu aveti PowerPoint instalat va sugeram PowerPoint Viewer 97.

Vezi discuţia
Portal melhisedec.ro - index forum | Comportament, Etică și Practici în cadrul Bisericii | Despre necurății
Pagina 4 din 10 < 1 2 3 4 5 6 7 > >>
Deconectat RE: Necurăția femeii
avodah
(detalii numai pentru membrii conectaţi)
1225. Postat la 30/10/2009 21:47 - 5698z13h58m
Petrisor:
Trebuie sa facem o distinctie intre
-----Templu, sau Cortul Intalnirii [unde se afla chivotul legamantului, care vedem in unele circumsatante doar prin simplu fapt caci niste oameni au sarit in ajutor sa nu se rastoarne au murit pe loc, din cauza caci l-au atins, iar preotul cind intra in sfanta sfintelor trebuia sa fie legat cu o sfoara cu clopotei , in caz ca murea din cauza caci nu era curat , sau altele sa poata fi scos afara]
si
-----sinagoga, biserica ,adunare, , etc, unde nu ni se cere o anumita sfintenie pentru a ne intalni uni cu alti
Spre exemplu Eu cu sotia care este la perioda de necuratie, inainte de a merge la culcare ne rugam impreuna cu copii, si daca 2 sau 3 se unesc in rugaciune scrie caci Dumnezeu va fi prezent
Gasim in Levetic 15 31

Citat:
Așa să depărtați pe copiii lui Israel de necurățiile lor, ca să nu moară din pricina necurățiilor lor, dacă pângăresc cortul Meu, care este în mijlocul lor.

Aceste legi au fost date pentru ca oameni sa nu moara literar cand se apropiau de Cortul Intalniri, respectiv Templu
Dar vezi bine caci in Adunari nu moare nimeni ,si fi sigur caci multi vin necurati ,
chiar daca femeile nu vin la adunare, barbati lor vin , si ei dupa lege daca dorm in acelasi pat sau stau pe acelesi scaune devin necurati
Faceti dupa cum va indeamna Duhul, dar sa nu ne grabim sa aratam paiul din ochiul lui cineva , sau sa dam cu bota , caci daca ne anlaizam ,vedem caci pana la urma amandoi cadem examenul

BARUCH HABA B'SHEM YHWH Mat.23:39

Binecuvantat este cel ce vine in numele lui YHWH
Pedro V
1226. Postat la 30/10/2009 21:47 - 5698z13h57m
Nu stiti ca trupul vostru este Templul Duhului Sfant, care locuieste in voi, si pe care L-ati primit de la Dumnezeu? (1Cor.6:19)

Cum poti veni tu in biserica cand acolo ii cortul intalniri cu Dumnezeu? Cum poti veni cum vrei? Pai prezenta noastra sfinteste biserica! Cum o sa fie sfant cand ii cienva numit clar necurat? Reguli facem la noi acasa nu in biserica lui Dumnezeu! sau nu vrei sa fi biserica lui Dumnezeu? sau in biserica poti face ce vrei acum?

Pe Calea Credintei Sfintilor nu mergi ca repetentii si corigentii ci mergi ca Sfintii ,din har in har si din putere in putere!!!!!!
avodah
1227. Postat la 30/10/2009 21:50 - 5698z13h54m
petrisor a scris:
Nu stiti ca trupul vostru este Templul Duhului Sfant, care locuieste in voi, si pe care L-ati primit de la Dumnezeu? (1Cor.6:19)

Nu gasesti in scriptura caci Duhul Sfint paraseste pe femeie sau barbat in timpul zileleor cand ar fi necurati.
Deci daca esti plin de duhul lui D-zeu si mergi la o mormantare si te faci necurat , nu inseamna ca Duhul lui D-zeu nu mai e cu tine
===sper ca e clar

petrisor a scris:
Cum poti veni tu in biserica cand acolo ii cortul intalniri cu Dumnezeu?

La biserica nu e cortul intalniri frate, sa nu tragem concluzii fara temei
Bisericile sunt adunari de oameni, nu se poate compara cu Cortul Intalnirii sau Templu

petrisor a scris:
Cum poti veni cum vrei?

La adunare da ,(in limita bunului simt si a igienei) daca ar fi Templu nu, ca ar putea fi ultima data , nu de alta
petrisor a scris:
Pai prezenta noastra sfinteste biserica! Cum o sa fie sfant cand ii cienva numit clar necurat? Reguli facem la noi acasa nu in biserica lui Dumnezeu!

-Prezenta noastra lasa de dorit , nu cred ca sfinteste nimic
-Sfant vei fi doar prin sangele lui Yeshua
Evrei 10 :19
Citat:
Astfel dar fratilor, fiindca prin sangele lui Yeshua avem o intrare sloboda in Locul prea Sfant

===sper ca e clar
-Biserica Lui D-zeu o sa fie compusa din oameni de pe tot pamantul, nu o denumire religioasa sau o cladire unde se aduna mai multi oameni

Pedro V
1228. Postat la 30/10/2009 21:52 - 5698z13h52m
Pazeste-ti piciorul, cand intri in Casa lui Dumnezeu, si apropie-te mai bine sa asculti, (Ecl.5:1)

Pai daca tu sau eu imi pun intrebare oare sunt sfant oare nu sunt sfant prin Isus Hristo atunci ii o problema personala! Asta nu ii mantuire daca tu zici ca nu te sfinteste Isus! Atunci degeaba ne zicem ca urmam creditna ce a fost data sfintilor o data pentru totdeauna!

Pai tu ai niste randuielile in Biblie cum sa mergi in biserica nu! Pentru cine sunt alea? Pentru nimeni , deci tu ai luat slobozirea de care vorbeste Pvel ca faci ce vrei, te inchini cum vrei, nu ai porunci , nu ai nimik , Slava Domnului!! stai putin nu faci in bsierica ce vrei! Acsa dam ordine , nu in biserica pentru care sia dat viata Isus Hristos!

Unde scrie vs asta exact asa cumn lai scris tu?

Astfel dar fratilor, fiindca prin sangele lui Yeshua avem o intrare sloboda in Locul prea Sfant

Pe Calea Credintei Sfintilor nu mergi ca repetentii si corigentii ci mergi ca Sfintii ,din har in har si din putere in putere!!!!!!
avodah
1229. Postat la 30/10/2009 21:52 - 5698z13h52m
petrisor a scris:

Unde scrie vs asta exact asa cumn lai scris tu?

De ce, ti se parea ca e prea simplu sau ni se cere prea putin?

Pedro V
1230. Postat la 30/10/2009 21:52 - 5698z13h52m
Pai sangele Domnului ii de ajuns stiu asta! Dar unii au uitat ca Cina impartasirea sau frangerea Domnului iti dau viata vesnica!
Eu team intrebat unde scrie cuvantul Yeshua in Biblie? Esti cumva din Israel?

avodah
1231. Postat la 30/10/2009 21:53 - 5698z13h51m
Nu sunt in Israel, dar in sabat ma duc la o sinagoga de evrei care cred in Yeshua, si acolo am gasit biblia tradusa in engleza de mesianici, si scrie in loc de Jesus -Yeshua

Pedro V
1232. Postat la 30/10/2009 21:53 - 5698z13h51m
Eu credeam ca esti evreu poate! Pai eu ii pot zice lui Isus in orice limba vreau!!! Important ii ca el ma asculta, si din moment ce ma asculta nu conteaza cum ii zici! Eu nu am gasit in Biblia romana cuvantul Yeshua scris asa, doar Isus!

Lica
1233. Postat la 30/10/2009 21:54 - 5698z13h50m
Frate Daniel iti multumesc pentru raspunsul cu privire la duhul sfant! As mai avea o intrebare(nelamurire) in privinta necuratiei. Nu sunt atat de documentat in aceasta tema. Si anume:

Stiam ca in timpul necuratiei femeile erau separate de restul famliei...pentru ca nu cumva necuratia sa fie raspandita prin atingere...ce nu inteleg este faptul ca daca acasa erau separati...cum mergeau impreuna la Sinagoga? Daca ma poti scoate din 'ceata' as fi foarte recunascator. Ai spus ceva de o carte (scrisa de un mesianic)....este in format electronic? Mi-ai putea da niste detalii? Pentru ca as vrea sa caut si eu. Multumesc!

Daca nu ma intelegi, inainte de a ma contrazice asigura-te ca ma asculti.
Aurelc
1234. Postat la 30/10/2009 21:55 - 5698z13h50m
SA MEARGA FEMEILE IN STARE DE NECURATIE IMPREUNA CU SOTII LOR LA SINAGOGA??? ASTA-I O GLUMA BUNA ! ... SPUN ASTA CA SA NU FIU RAUTACIOS.
Interesant este faptul ca pe vremea aceea, de ragula femeile ce erau la soroc erau separate de restul familiei pana dupa acea perioada, si daca era vorba de vre-o exceptie care era nevoita sa iasa in public, sau vre-un barbat, ei erau obligati sa strige: "necurat, necurat !! " ... Cum va inchipuiti ca mergeau la sinagoga ca si cum nu ar fi fost nimic ??
Mie nu mi-au placut niciodata oamenii care au cautat exceptia ca sa schimbe regula. Am auzit de multe ori scuza cu femeia ce s-a atins de Domnul, si in loc sa moara, sau sa fie acuzata, ea a primit vindecarea. Bun, dar de ce nu a lamurit atunci treaba Domnul Iisus cum ca aceasta lege nu mai are nici un sens ?

Stiti care e concluzia mea? Aproape intotdeauna au existat 2 curente de invataturi si acestea se intersecteaza ca un "X" unele care tind sa stramteze calea Domnului ca si fariseii, care obligau spalarea pe maini dupa ce venea cineva din locuri publice, altfel - spuneau ei (!) - chiar si mancarea ce urmau s-o manance devenea necurata ( cu toate ca nu exista garantia vreunei atingeri sigure de cineva necurat, dar ei voiau sa fie mai mult ca prevazatori) iar pe de alta parte sunt cei care spun ca asa cum femeia aceea a avut parte doar de un lucru bun, si ca " Caci orice faptura a lui Dumnezeu este buna: și nimic nu este de lepadat, daca se ia cu multumiri(...)
" dar uita sa citeasca ce scrie in continuare: " pentru ca este sfintit prin rugaciune si prin Cuvantul lui Dumnezeu . Ok, si acum aceeasi intrebare pe care am mai citit-o mai sus: unde scrie in Biblie ca aceste lucruri au fost desfiintate, si atunci putem analiza mult mai sigur lucrurile astea?

Si eu sunt foarte deacord ca este deosebit de dificil sa tii legea asta, si in multe situatii chiar imposibil... dar prin asta nu imi caut dovezi sa desfiintez porunca lui Dumnezeu dragilor... Ce nu pot tine, Domnul sa aiba mila de mine, dar nu mai spun ca alte religii: E foarte greu sa nu mananci mancare necurata, asa ca Dumnezeu nu mai tine cont de asta... sa nu fim ridicoli.

Am învățat că este prea greu să-ți dai seama unde să tragi linie între: a fi amabil, a nu răni oameni și a-ți susține părerile. - O.P.
avodah
1235. Postat la 30/10/2009 21:55 - 5698z13h49m
Aurelc a scris:
SA MEARGA FEMEILE IN STARE DE NECURATIE IMPREUNA CU SOTII LOR LA SINAGOGA??? ASTA-I O GLUMA BUNA ! ... SPUN ASTA CA SA NU FIU RAUTACIOS. ...

SA MEARGA SOTII FEMEILOR CARE SE ATING DE ELE SAU DE LUCRURILE LOR IN TIMPUL NECURATIEI LOR LA BISERICA????
SI ASTA E O GLUMA BUNA
CA DOAR SUNT CONSIDERAT NECURATI

iNTREB SI EU ACUM CA SI VOI :UNDE SCRIE IN BIBLIE CACI ACEASTA LEGE S-A SCHIMBAT

Am explicat si mai inainte:
Una a fost Templu si alta ii biserica sau sinagoga
D-zeu le-a dat legea aceasta Citat:
ca sa nu moara din pricina necuratiilor lor , daca pangaresc cortul Meu
Lev 15vs 31
Biserica ,sinagoga si alte locuri de adunare nu sunt cortul lui D-zeu, si prin urmare nu vor fi pangarite, daca cineva necurat va pasi inauntru
Binenteles restul ramane in picioare , cum ar fi ca barbatul sa nu se apropie de femeie in timpul necuratiei ei , si toate celelate enumerate si prin capitolul 18
Dar ca femeia sa nu vina la biserica sau sinagoga in timpul necuratiei ei nu aveti argument
Daca cititi in deuteronom 12 veti vedea caci le explica atit timp cat nu era inca templu aducea fiecare jerfe cum putea si vedea ca-i bine in ochi lui,si nu erau condamnati dar i-a avertizat caci odata Templul zidit nu vor mai putea face la felCitat:
caci va fi un loc pe care -l va alege Domnul ca sa faca sa locuiasca Numele Lui acolo (Templul) nu bisericile sau sinagogile ,
Acolo sa aduceti tot ce va poruncesc...

Nu putem zice caci sinagoga e Templu caci nu are aceasi insemnatate mai fratilor
Mai jos sper sa se inteleaga diferenta
vs 21
[color=blue]Citat:
Dacă locul pe care-l va alege Domnul, Dumnezeul tău, ca să-Și așeze acolo Numele, este departe de tine, vei putea să tai vite din cireadă și din turmă, cum ți-am poruncit, și vei putea să mănânci din ele în cetățile tale, după dorința ta.

22Să mănânci din ele cum se mănâncă din căprioară și cerb;cel ce va fi necurat și cel ce va fi curat vor mânca și ei amândoi.

Observati diferenta
La Templu era clar caci nu pute-ai merge necurat de aceea nu s-a mentionat starea de necuratie doar cand se mentioneaza'''' in cetatile tale'''', adica in afara Templului puteau merge si daca nu erau curati
La fel si in capit 15 :22
Studiati va rog

Ivri a scris:
Frate Daniel iti multumesc pentru raspunsul cu privire la duhul sfant! As mai avea o intrebare(nelamurire) in privinta necuratiei. Nu sunt atat de documentat in aceasta tema. Si anume:

Stiam ca in timpul necuratiei femeile erau separate de restul famliei...pentru ca nu cumva necuratia sa fie raspandita prin atingere...ce nu inteleg este faptul ca daca acasa erau separati...cum mergeau impreuna la Sinagoga? Daca ma poti scoate din 'ceata' as fi foarte recunascator. Ai spus ceva de o carte (scrisa de un mesianic)....este in format electronic? Mi-ai putea da niste detalii? Pentru ca as vrea sa caut si eu. Multumesc!

Sa vad daca reusesc
Cat timp exista Templu trebuia sa stea separata din 2 motive
(1) Ca sa nu spurce si pe ceilalti membri ai familiei si alte lucruri care unele trebuiau sparte de exemplu, si
(2) Ca nu avea Tampoane
Ca sa fie considerata curata trebuia sa aduca jertfa a 8-a zi

.....................................................................................
Dupa ce Templu nu a mai fost:
Numarul (1) nu mai e valabil ,din cauza caci nu mai aveau ce sa pangareasca daca nu mai exista cortul lui D-zeu si nici nu mai putea sa duca jertfa ca sa fie curatita, daca nu mai era Templu
al (2) -lea motiv a ramas valabil , se intelege de ce
Deci prin urmare Tot nu se putea duce nici la sinagoga , nu din motivul nr (1) ci din motivul nr (2)......................................................................................
Astazi
Motivul nr (1) nu mai e valabil caci nu exista Templu cu prezenta lui D-zeu (chivotul)ca sa il spurcam + pentru cei care cred in Yeshua
Evrei 10 :19 Citat:
Astfel dar fratilor , fiinca prin sangele lui Yeshua avem o intrare sloboda in Locul prea sfant

Daca voi nu vreti sa o lasati sloboda e treaba voastra
nr(2) Nu se mai pune problema
In legatura cu cartea , pot sa iti dau lincul de unde am cumparat-o
este in engleza dar este cea mai buna carte ce am citi-o vreodata.
reda cum primi crestini din cauza caci evreii au inceput sa fie foarte rau persecutati de catre romani , si cum primi crestini aveau radacini foarte strinse in iudaism au inceput si ei sa fie persecutati , si cum incet cu scurgerea anilor a inceput sa se departe de radacinle (invataturile)primare, si pina la urma s-au rupt legaturile de tot, cu tot ce era de origine ebraica din cauza persecutiei. Si asa s-a format o crepatura intre crestini si evrei care s-a marit foarte mare cu scurgerea timpului , pina acolo caci in numele crestinatati s-au comis cele mai mari genocide, etc.impotriva evreilor, e putina istorie dar cel mai mult se axeaza pe intoarcerea la vremea apostolilor si cum au primit ei , ce tineau ei si ce provaduiau ei.Mi-e mi-a recomandat cartea o penticostala care dupa ce a citt-o a inceput sa tina sabatul , sarbatorile si sa fie foarte interesata de radacinile evreisti a Torei .
Este scrisa de D. Thomas Lancaster care a fost un fel de baptist si acum e mesianic inrait
Asi spune mai multe dar....... cred ca ajunge
http://ffoz.com/index.php?target=categories&category_id=9

Pedro V
1236. Postat la 30/10/2009 21:56 - 5698z13h48m
Doresc sa stiu doar un singur lucru: esti botezat cu Duhul Sfant?

Aurelc
1237. Postat la 30/10/2009 21:57 - 5698z13h47m
daniel a scris:
http://ffoz.com/index.php?target=categories&category_id=9
Dane, aici e vorba de cartea "Restoration" ? ...Ca-s cam multe pe acolo...

Am învățat că este prea greu să-ți dai seama unde să tragi linie între: a fi amabil, a nu răni oameni și a-ți susține părerile. - O.P.
avodah
1238. Postat la 30/10/2009 21:58 - 5698z13h46m
Da Cartea se numeste RESTORATION Returnarea Torei a lui D-zeu la discipoli lui Isus , sorry ca nu am specificat

petrisor a scris:
Doresc sa stiu doar un singur lucru: esti botezat cu Duhul Sfant?

Raspunsul meu il gasesti mai jos

1 Corint 12 :3
Citat:
......Si nimeni nu poate zice : Isus este Domnul , decat prin Duhul Sfant

Daca mai ai intrebari in legatura cu acest subiect, poti sa le postezi la rubrica Duhul Sfant , ca sa nu deviem de la subiectul actual

Pedro V
1239. Postat la 30/10/2009 22:00 - 5698z13h45m
Ii normal ca Duhul Sfant te indreapta spre pocainta , dar Duhul Sfant lucreaza prin darurile sale! Ce dar ai tu? Sau tu nu sti cand ia intrebat Pavel pe corinteni daca au primit Duhul Sfant cand sau botezat! Ce au zis ei? Nici nu stiau ca exista asa ceva! Deci Duhul Sfant nu il primesti cand te botezi sau pocaiesti , ci trebuie sa starui dupa el ca si ucenici! Iti spuneam eu ceva legat de necuratia femei in biserica dar tu cum nu crezi in proroci, nu ma chinui!

De ce iti este greu sa intelegi ca nu au voie femeile in biserica in timpul necuratiei?

pentruca Domnul Dumnezeu, Cel Atotputernic, ca si Mielul, sunt Templul . (Apoc.21:22)

Cum poti sta inaintea lui Dumnezeu cum vrei tu sau eu?

avodah
1240. Postat la 30/10/2009 22:00 - 5698z13h44m
petrisor a scris:
Ii normal ca Duhul Sfant te indreapta spre pocainta , dar Duhul Sfant lucreaza prin darurile sale! Ce dar ai tu? Sau tu nu sti cand ia intrebat Pavel pe corinteni daca au primit Duhul Sfant cand sau botezat! Ce au zis ei? Nici nu stiau ca exista asa ceva! Deci Duhul Sfant nu il primesti cand te botezi sau pocaiesti , ci trebuie sa starui dupa el ca si ucenici! Iti spuneam eu ceva legat de necuratia femei in biserica dar tu cum nu crezi in proroci, nu ma chinui!

De ce iti este greu sa intelegi ca nu au voie femeile in biserica in timpul necuratiei?

pentruca Domnul Dumnezeu, Cel Atotputernic, ca si Mielul, sunt Templul . (Apoc.21:22)

Cum poti sta inaintea lui Dumnezeu cum vrei tu sau eu?

Poate am darul Carmuirilor!!
De staruit starui si eu dupa ele.
Cred ca eixsta darul prorociei, dar sunt foarte multi si mincinosi, iar cei de la penti probabil ca toti , din moment ce practica faradelegea,
-Yeshua spune caci nu-i cunoaste,
- atunci eu de ce sa ii recunosc ca si proroci??? cand ei vor sa ma invete caci Yeshua a instaurat faradelegea ,iar acum suntem doar sub har
Si Daca un proroc ti-a spus ca sora cutare e necurata si din cauza cutare nu s-a intamplat nu stiu ce .... intrebarea ce o am eu ,cum de pe frati nu-i descopere ca si ei sunt necurati, caci probabil sotul sorei era si el prezent , dar de el nu se leaga nimeni dah???
E doar o anticipare ce am scris , dar se poate aplica la general
petrisor a scris:
Citat:

Imi este greu sa inteleg de ce barbati au voie atunci?

Pedro V
1241. Postat la 30/10/2009 22:00 - 5698z13h44m
Nu numai sa crezi , exista 100% darul prorciei, vedeniei, vindecari, vorbirea in limbi, cunostintei , exista toate darurile!!!Da sunt f multi prorocii mincinosi , dar nu ai voie sa judeci persoana! Poti pune intrebari doar in legatura cu ce spune el si vezi se implineste sau nu ce a spus el! Cum poti afirma ca penti sunt toti mincinosi?Nu ai voie sa zici asa ceva ! Judecat ii a Domnului! El judeca omul , nu tu sau eu!La mine la biserica au venit 2 prorocite caci lea spus Dhul Sfant sa iei sabatul mancarea , sarbatorile, etc Ce Duh ia spus asta? Exista si lucrare de ratacire lasata de Dumnezeu sa creada ca sunt bine asa cum tin ei asa si scrie in 2 tes 2:10-12,din contra ca nu accepta adevarul , dar nu poti face o asemnea afirmatie! Cine ii spre mantuire accepta adevarul adica poruncile si legea Domnului!Pai tu sau e nu facem fardelege?
Femeia nu are voie sa meraa in biserica in timpul necuratiei, ii oprita clar de Biblie!!! Ea stie cand se afla in timpul acela si nu are voie!!!Pai eu pot merge in metrou si ma ating de o femeie in timpul necuratiei! Ce vina am eu? Caci eu nu am stiut asa ceva? Deaceea ea fiindca stie nu are voie in biserica!
Tati cadn a fost botezat cu Duhul Sfant a fost si o femeie in timpul necuratiei si a fost lucrare clara sa iese afara din Bibserica!!!! Dumnezeu nu se prezinta oricum, el nu se prezinta unde ii pacat, si alte lucruri! Avem clar ce trebuie tinut , de ce mai suntem cartitori?

avodah
1242. Postat la 30/10/2009 22:01 - 5698z13h43m
petrisor a scris:
Nu numai sa crezi , exista 100% darul prorciei, vedeniei, vindecari, vorbirea in limbi, cunostintei , exista toate darurile!!!Da sunt f multi prorocii mincinosi , dar nu ai voie sa judeci persoana! Poti pune intrebari doar in legatura cu ce spune el si vezi se implineste sau nu ce a spus el! Cum poti afirma ca penti sunt toti mincinosi?Nu ai voie sa zici asa ceva ! Judecat ii a Domnului! El judeca omul , nu tu sau eu!La mine la biserica au venit 2 prorocite caci lea spus Dhul Sfant sa iei sabatul mancarea , sarbatorile, etc Ce Duh ia spus asta? Exista si lucrare de ratacire lasata de Dumnezeu sa creada ca sunt bine asa cum tin ei asa si scrie in 2 tes 2:10-12,din contra ca nu accepta adevarul , dar nu poti face o asemnea afirmatie! Cine ii spre mantuire accepta adevarul adica poruncile si legea Domnului!Pai tu sau e nu facem fardelege?
Femeia nu are voie sa meraa in biserica in timpul necuratiei, ii oprita clar de Biblie!!! Ea stie cand se afla in timpul acela si nu are voie!!!Pai eu pot merge in metrou si ma ating de o femeie in timpul necuratiei! Ce vina am eu? Caci eu nu am stiut asa ceva? Deaceea ea fiindca stie nu are voie in biserica!
Tati cadn a fost botezat cu Duhul Sfant a fost si o femeie in timpul necuratiei si a fost lucrare clara sa iese afara din Bibserica!!!! Dumnezeu nu se prezinta oricum, el nu se prezinta unde ii pacat, si alte lucruri! Avem clar ce trebuie tinut , de ce mai suntem cartitori?

Nu putem judeca dar putem mustra.
Toti prorocii lui D-zeu nu pot decat sa scota adevarul la iveala , cei ce neaga adevarul cu siguranta sunt mincinosi.
I-a dute tu la oricare din proroci de la penti si puneti inaintea D-lui , sabatul , sarbatorile, mancarurile,etc ,,, vezi iti vor proroci adevarul deslusit?? Ma indoiesc......
Si atunci sunt adevarati sau mincinosi?
Si eu si tu facem faradelege, dar nu o consideram anulata, ci ne cerem iertare si suntem spalti,
pe cand ei ii gasesc buni pe cei ce invata sa le calci.
SA NU NE FIE FRICA A SPUNE LUCRURILOR PE FATA
Citat:
Cine zice: "Îl cunosc", și nu păzește poruncile Lui, este un mincinos, și adevărul nu este în el.
Căci dragostea de Dumnezeu stă în păzirea poruncilor Lui. Și poruncile Lui nu sunt grele;

..........................................................................................................
Nu ma refeream cand te atingi de o femeie care este la nec. si nu stii,binenteles caci n-ai nici o vina , dar cand stii???
- ma refeream la frati nostii care cand sotiile lor sunt la necuratiei , ei vin la biserica.
Cum poti spune caci femeia sa nu vina dar barbatul ei da, cand amandoi sunt considerati necurati?

Pedro V
1243. Postat la 30/10/2009 22:03 - 5698z13h41m
Hai sa iti zic recent o prorocie !
A venit un penti de la Arad si sa dus la o fosta sora care tinea ca mine adica sabat, sarbatori, Duhul Sfant in biserica, animale curate , adica cum iii scris in Biblie si cum a fost biserica ucenicilor si ea acum a trecut la adventisti si a avut prorocie caci a lasat apa curata si sa bagat in noroi! El nu a stiut-o pe femeia asta! Si iti mai zic ceva: cand bunicul meu sa facut sambatar a fost lucrare in biserica penti ca sa ieie hrana in sabat! Deci nu vorbeste Domnul si prin ei?

Frate tu cand te atingi de un porc esti necurat sau cand il mananci? Poti fi necurat daca nu esti tu in necuratie?

avodah
1244. Postat la 30/10/2009 22:03 - 5698z13h41m
petrisor a scris:
Hai sa iti zic recent o prorocie !
A venit un penti de la Arad si sa dus la o fosta sora care tinea ca mine adica sabat, sarbatori, Duhul Sfant in biserica, animale curate , adica cum iii scris in Biblie si cum a fost biserica ucenicilor si ea acum a trecut la adventisti si a avut prorocie caci a lasat apa curata si sa bagat in noroi! El nu a stiuto pe femeia asta! Si iti mai zic ceva: cand bunicul meu sa facut sambatar a fost lucrare in biserica penti ca sa ieie hrana in sabat! Deci nu vorbeste Domnul si prin ei?

Nu frate
Caci nici nu le pasa de adevar, ei au o forma de evlavie doar.

Nu intelegi caci Yeshua ne-a avertizat de oameni ca ei, si nu numai prororci,...
vor venii altii care for scoate draci, , face minuni, etc, poi ce te vei face atunci mai frate , ii vei urma probabil , fiind coplesit de semnele lor. Nu ii crede nici o ioata. Atat timp cat neaga legile lui Dz-eu si imbratiseaza legile unei din fiare care s-a incumetat si a schimbat vremea sarbatorilor , si sabatul, ce sa -i mai crezi mai frate. Ma uimesti cum poti sa cazi in cursa lor.
Poi de ce ape a avertizat-o pe sora, ??? El in ce ape se scalda , pe ai lui si pe el isusi nu se indeamna sa umble in ape curate??

Yeshua spune clar ca nu ii cunoaste ,si noi sa le ascultam povestile??

Citat:
22Mulți Îmi vor zice în ziua aceea: "Doamne, Doamne! N-am prorocit noi în Numele Tău? N-am scos noi draci în Numele Tău? Și n-am făcut noi multe minuni în Numele Tău?"

23Atunci le voi spune curat: "Niciodată nu v-am cunoscut; depărtați-vă de la Mine, voi toți care lucrați fărădelege."

Te intreb in a cui nume faceau ei minuni, prorocii etc????
La fell ca cei care vrei sa ma faci pe mine sa cred in
Nu stiu ce te vei face cand vor venii acei care vor face minuni , in Numele D-lui , ii vei imbratisa si pe ei , chiar daca vezi deslusit caci neaga adevarul si nu vor sa auda de el?????

petrisor a scris:
Frate tu cand te atingi de un porc esti necurat sau cand il mananci? Poti fi necurat daca nu esti tu in necuratie?

Frate inseamana ca esti partinitor.
Impui femeilor sa implineasca ce li se cere lor dar ce ti se cere tie ca barbat vrei sa te scapi,
Te tii tare si mare de randuiala aceasta , si acum realizez caci probabil nu ai citit acolo demult timp.
Tot ce ti-am raspuns ti-am raspuns din scriptura nu din amintiri din copilarie, si ti-asi recomanda pe viitor daca tot te argumentezi cu cineva , macar citeste textul de care te legi asa tare si ai vrea ca altii sa inteleaga ca tine, ca sa nu mai dai cu bota in balta ca de data aceasta.
raspunsul la intrebarea ta este DA
Si daca ai fi citit textul de care vorbim si ne chinuim de ceva vreme sa vedem parerile si opiniile fiecaruia, nu ai mai fi intrebat intrebarea de mai sus.

Pagina 4 din 10 < 1 2 3 4 5 6 7 > >>
Salt la forumul:

Copyright © 2009-2025 / 5769-5785 melhisedec.ro
19405303 vizite unice Powered by PHP-Fusion