Portal melhisedec.ro

Pagina principală · Biblia online · Articole · Cântări · Poezii · Descărcări · Forum de discuţii · Calendar
Conectare
Utilizator

Parolă

Încă nu eşti membru?
Apasă aici pentru înregistrare.

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă aici.

Navigare
Pagina principală
Biblia online
Sărbători
Luni noi
Articole
Cântări
Poezii
Descărcări
Întrebări frecvente
Forum de discuţii
Calendar
Legături pe internet
Categorii știri
Contactaţi-ne
Galerie foto
Căutare

Versetul zilei
"Căci în șase zile a făcut Domnul cerurile, pământul și marea, și tot ce este în ele, iar în ziua a șaptea S-a odihnit: de aceea a binecuvântat Domnul ziua de odihnă și a sfințit-o"
Exodul 20:11

Cugetarea zilei
"Încă de la început, Sabatul a fost conceput pentru a face posibilă comunicarea sfântă dintre Dumnezeu și om."

Dr. Hans LaRondelle

Noi articole
Sarbatoarea Pesah / ...
Nu-i altă dragoste..
Religie launtrica..
Pâine vie...
Străpuns..

Statistici utilizare
Vizitatori online: 3
> Membri conectaţi: 0
Membri înregistraţi: 693
Cel mai nou membru: Ioana Cristina
> Membri banați: 0

Ajutor utilizare
Aici puteti vedea un tutorial al portalului. Daca nu aveti PowerPoint instalat va sugeram PowerPoint Viewer 97.

Vezi discuţia
Portal melhisedec.ro - index forum | Diverse | Jocuri
Pagina 4 din 5 < 1 2 3 4 5 >
Deconectat RE: Ștafeta
cautatorul
(detalii numai pentru membrii conectaţi)
13427. Postat la 29/08/2011 21:31 - 5030z15h30m
Buna seara
Trebuie sa deblochez acest joc . Invit sa preia stafeta Doamna cu denumirea eden-ezer .
Cu respect
eben-ezer
13528. Postat la 03/09/2011 06:10 - 5026z6h52m
Mltumesc pt invitatie!Pacea si harul Celui Prea Inalt sa va fie inmultite in inimile voastre!Voi incerca sa scriu 5 lucruri despre mine:
1.Iubesc natura si.mi place sa stau singura sa cuget la Imparatia care va veni
2.Imi place sa cunosc oameni seriosi in cele duhivnicesti
3.Sunt o"vesnica indragostita "de Mantuitorul meu
4.Imi place sa cunosc lucruri noi dar nelipsite de valoare si care merita cunoscute
5.Iubesc oamenii optimistismiley
Multumesc "cautatorului"de invitatie,si in continuare as vrea sa invit in "ring" pe............miss aly_dalalau

Am învățat ca durează ani să câștigi încredere și că doar în câteva secunde poți s-o pierzi.Am învățat că eroi sunt cei care fac ce trebuie,când trebuie,indiferent de consecințe...(OC.P.)
eben-ezer
13605. Postat la 06/09/2011 12:54 - 5023z0h7m
vad ca miss aly_dalalau nu raspunde.Poate ne raspunde domnul cu numele mihai luca.smiley

Am învățat ca durează ani să câștigi încredere și că doar în câteva secunde poți s-o pierzi.Am învățat că eroi sunt cei care fac ce trebuie,când trebuie,indiferent de consecințe...(OC.P.)
aly_dalalau
13997. Postat la 17/09/2011 21:52 - 5011z15h10m
Sa aveti pace ! Imi cer scuze pentru ca am intrerupt jocul cu amanarea raspunsului meu.....Hai sa incerc sa insirui si eu 5 lucruri despre mine.....

aaaaaaaaa pfuai ce greu ii....

1. Am 21 de ani si studiez Pedagogia Invatamantului Primar si Prescolar , in an terminal
2. Imi place muzica si fotografia , imi place toamna si sa primesc scrisori...
3. Vreau ,la fel cum vrem toti de pe aici , sa urmez cei mai sfinti pasi care au atins pamantul.... pasii Domnului Isus.
4. Mi-e foarte greu sa spun lucruri despre mine .....
si 5. Predau repede stafetele ....... iar de data asta s-o prinda Hadassa smiley

Pax Vobiscum !
Hadassa
14003. Postat la 17/09/2011 23:21 - 5011z13h41m
Multa pace smiley
Mai intai de toate as vrea sa va dau cateva detalii.Sunt Hadassa,locuiesc in Campia Turzii(jud Cluj).M-am nascut in aceasta credinta , iar cei care m-au educat in acest spirit crestin sunt Daniel,Asineta-Iuliana Feurdean.
1.Implinesc 20 de ani ,si studiez informatica.
2.Imi place foarte mult:sa calatoresc ,sa merg in tabere crestine,adunari de tineret.
3.Ascult foate mult muzica(ebraica),si imi place sa si cant.Deseoari imi gasesc refugiul prin muzica si citit(carti).
4.Iubesc: oamenii intelectuali simpli si optimisti;natura ,copiii,florile.
5.Imi place sa gatesc ,si mai ales deserturi , prajituri smiley
As vrea ca Domnul sa ma ajute sa avansez in aceasta credinta..
Si ...acum stafeta o predau .....la ....Amalia Ioana Hatagan .
Amalia Ioana
14016. Postat la 18/09/2011 15:24 - 5010z21h37m
In primul rand trebuie sa mentionez ca nu ma asteptam sa imi fie predata stafeta, dar o sa incerc sa spun cateva lucruri despre mine...:
1) imi place sa ascult muzica;
2) imi place sa inot;
3) imi place sa prind rasaritul sau apusul soarelui;
4) doresc sa devin medic;
5) intrucat suntem 2xAmalia in Hunedoara, care mergem la aceeasi biserica, ne amuza foarte tare faptul ca suntem deseori confundate.
Mai departe predau stafeta.....surorii Amalia Cristea smiley
Amalia Ioana
14042. Postat la 18/09/2011 20:45 - 5010z16h16m
pentru ca Amalia Cristea nu poate sa preia stafeta, o voi da....lui Richard Nasta din Ineu
Richard18
14110. Postat la 21/09/2011 17:02 - 5007z20h0m
Nici eu nu ma asteptam sa imi fie predata stafeta.

1) Ma numesc Nasta Richard si sunt din Ineu, judetul Arad.
2) Am 18 ani, sunt singur la parinti (Nu zic ca nu duc lipsa unui frate).
3) Sunt o persoana cu care te poti distra oricand si la orice ora.
4) Imi place sa ascult muzica, sa joc fotbal, tenis de masa, de camp, sa inot si sa scriu poezii la lumina lunii.
5) Cand sunt calcat pe coada devin irascibil insa intr-un mod placut.

Mai departe predau stefeta lui Nasta Sorina. smiley
Nica Schirod
15173. Postat la 22/11/2011 14:07 - 4945z21h54m
Pace sfântă.

Pentru că fix acum două luni de zile s-a blocat acest neaoș joc, cu permisiunea fraților șefi, încerc să deblochez, prin a plasa ștafeta în ograda sorei Lucia.

Deci merge ștafeta în Italia la sora Lucia Staicu.

Cu multă Pace.

- Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoși. (Nicolaie Steinhardt)

- Dacă nu putem să fim buni, degeaba încercăm să fim politicoși.- Nica Schirod!
Lucia
15213. Postat la 23/11/2011 16:49 - 4944z19h12m
Daca administratia este de acord...voi continua jocul fr.Nica.

Se aprobă! smiley

Dedic clipa acestor lucruri, daca reusesc, voi aduce multumiri Domnului. Daca esuez, voi apela la harul Sau.
Lucia
15225. Postat la 23/11/2011 23:42 - 4944z12h19m
Deci, iata-ma din nou pe acest plai...un joc care ne ajuta sa ne cunoastem mai bine.
1.Imi place sa-mi exprim gandurile prin scris si grai, iar ceea ce exprim sa faca pe cel ce asculta sau citeste sa simta adierea dragostei sfinte;
2.Din cei sapte copii am ramas cu trei fete...patru sunt casatoriti;
3.Imi plac florile si sa privesc marea cand este linistita, dar si agitata.
4.Daruiesc cu toata sinceritatea consilii tinerelor fete si nu numai...interactiunea dintre oameni imi da satisfactii, iar pacea dintre ei imi inspira liniste si bucurie.
5.Nu-mi plac oamenii lingusitori care se prefac pentru as atinge scopurile, ci pe cei care desi gresesc, sunt sinceri in incercarile lor de a creste in credinta.
Doresc sa predau STAFETA surorii noastre -anny

Dedic clipa acestor lucruri, daca reusesc, voi aduce multumiri Domnului. Daca esuez, voi apela la harul Sau.
anny
15232. Postat la 24/11/2011 11:05 - 4944z0h56m
Mulțumesc sora Lucia!

Cinci lucruri despre mine:

1) Sunt fericită pentrucă Domnul m-a chemat să-mi dea mântuire sufletului meu. El m-a luat de mână, m-a păzit și a făcut cu mine un Legământ. Domnul este Lumina mea! (Isaia 42:6).

2) Mă bucur neâncetat în Domnul, mântuirii mele! El imi face picioarele ca ale cerbilor, și mă face să merg din putere în putere (pe înălțimi spirituale). Domnul Dumnezeu este tăria mea! (Habacuc 3:17-19).

3) Sfătuiesc pe cei dimprejurul meu să se împrietenească cu Dumnezeu, și atunci ei vor avea pace. Atunci ei se vor bucura și vor fi fericiți. (Iov 22:21).

4) Înteleg faptul că, omul care urmărește neprihanirea și bunătatea, găsește viață, neprihanire și slavă. Acestea sunt adevărate comori de mare preț! (Prov. 21:20,21).

5) Aș vrea nespus să fiu o floare, pe crengi de pom în zi de mai, dând inimilor desfătare, și-acel parfum cules din rai !

.....................................................................................................................
Predau ștafeta, evident surorii Lavinia 1 (chear dacă a mai primit încă o dată ștafeta).

Ferice de cei impaciuitori,caci ei vor fi chemati fii ai lui Dumnezeu ! Matei 5:9
Lavi
15236. Postat la 24/11/2011 12:22 - 4943z23h39m
Multumesc sora mea Ani pentru ștafetă.

1.Sunt fericită că am multe surori si multi frati,sunt bucuroasă că existati in mijlocul lumii acesteia dar nu faceti parte din ea.

2.Eu mă caracterizez ca un copilas care asteaptă in fiecare zi o bucurie, o veste bună.

3.Imi iubesc copilasii si sotul mai mult decat propria-mi viată si nu vreau sa-i stiu bolnavi pe vreunul din ei.

4.In aceasta credintă a apostolior domnului Yeshua a lui Israel am fost altoita si eu care am fost dintr-un maslin salbatic.

5.Numai in aceasta credinta simt ca sunt cu adevarat un om liber care poate zbura in duhul lui si nu poate fi tinut de nimeni si nimic de pe pamant,cred ca am fost aleasă să fac parte din turma blandului Pastor si anume oile despre care vorbeste mantuitorul nostru:
Ioan 10:16Mai am și alte oi, care nu sunt din staulul acesta; și pe acelea trebuie să le aduc. Ele vor asculta de glasul Meu, și va fi o turmă și un Păstor.

Predau stafeta fratelui .Dany Crestinul

Dani
15298. Postat la 26/11/2011 18:30 - 4941z17h32m
Iar mi-a venit rândulsmiley, ce să zic despre mine, ce am avut de spus mai important am cam cuprins în postarea 4281, dar întotdeauna am avea ceva de spus, pe lângă cele amintite îmi place foarte mult să gătesc în timpul liber bineînțeles, îmi place să citesc, mai nou citesc câteva cărți creștine, cam atât deocamdată fiți binecuvântați!

Predau ștafeta sorei lisha.

Fiți și voi îndelung răbdători, întăriți-vă inimile, căci venirea Domnului este aproape.Iacov 5:7
lisha
16670. Postat la 02/02/2012 14:39 - 4873z21h22m
uf...nu am vazut ca eu urmez...nici nu prea stiu ce sa spun despre mine smiley

1. Imi place sa citesc....daca imi dai o plasa de carti nu ma mai vezi scoasa din casa pana nu termin smiley

2. Nu imi plac oameni inchis...care nu sti ce le coace mintea...cand dau de ei incerc sa-i citesc smiley nu totdeauna imi iese dar....

3. Sunt putin fixista...daca am pus un lucru acolo apai acol sa stea, deci curatenia se face dar se si pastreaza smiley...bietul adi pana s-a invatat cu mine a devenit si el la fel smiley

4. Sunt happy ca la vara termin si masteratul....mi dor de o pauza.

5. Printre multe altele...imi place tare mult sa bucataresc....

predau stafeta la marcella
marcella
16793. Postat la 08/02/2012 15:11 - 4867z20h50m
smiley Nu am intrat de mult in joc...insa am alergat atat de mult ...smiley incat am primit Stafeta, multumesc.
Iata cinci lucruri despre mine:
1. Am o varsta in care imi pun mereu intrebarea: "Cine sunt eu?"smiley
2. Sunt nascuta in Constanta intr- o familie de sambatari, suntem 7 frati, 4 fete si trei baieti, cresc in Italia, viitorul il stie Domnul!smiley
3. Imi place sa laud prin cantare pe Dumnezeu.smiley
4. Imi place natura, sa radsmiley, sa vorbesc (mult), imi plac oamenii sinceri si cu inima mare...smiley
5. Mananc cu multa placere carnea de vita si portocalele.smiley
Rachel, unde esti? Lasa copii si treci la microfon!

Cine sunt eu !?
rachel
16861. Postat la 10/02/2012 22:10 - 4865z13h51m
vezi tu marcela k si daca nu alergi primesti stafeta smiley ... eu am mai fost invitata odata sa postez aici..uite postarea 6533
rachel a scris:

1..... in primul rand... pot sa spun faptul ca la fel ca cei mai multi de pe aici de pe forum si eu am avut aceasta binecuvantare de a ma naste intr-o familie de aceasta credinta...

2. nu sunt singura la parinti. mai am 3 surori ... deci suntem 4 fete din care eu sunt cea mai mare... smiley

3. nu imi place nuca de cocos si nuca in prajitura...nu pot sa o mananc, in schimb cicoloata e preferata mea..smileysmiley

4.imi place sa cant, sa Il laud pe Dumnezeu cum pot... cu vocea si cu chitara smileysmiley...

5. imi plac foarte mult drumetiile, si excursiile, imi place foarte mult sa calatoresc..smiley

smiley

.multumesc pentru provocare sa vad ce alte 5 lucruri as putea sa zic depre mine

1imi place sa citesc
2imi plac copii
3imi place curatenia
4imi plac oamenii sinceri care se tin de cuvantul dat
5 .. si nu mai stiu ce sa zic ...

predau stafera surori Debora Denut

Cu Dumnezeu greutatea unui munte nu inseamna nimic; fara El, si un fulg te zdrobeste. smileysmiley
Deborah
16906. Postat la 13/02/2012 15:37 - 4862z20h25m
...Deci...iarăși eu,merci Rachel, dar nu era "musai". Ce să vă mai zic despre mine?
1. Îmi place mult culoarea mov;
2. Îmi place anotimpul iarna(cand e zăpadă...cum e acumsmiley ), dar îmi place la fel de mult și vara;
3. Nu-mi place să mi se umble prin lucruri fără să mi se ceară voie smiley ;
4. Îmi place sa joc volei și handball;
și în sfârșit 5. ufff....ador plimbările prin natură smiley.
Gataaa.
Acum tuși Aurelia treci la interogatoriu.
Aurelia
16955. Postat la 17/02/2012 17:54 - 4858z18h7m
Ufff ,ufff mai nepoata ....smiley deci tu zici interogatoriu

Deci 5 lucruri despre mine :
1. Sunt casatorita cu un om minunat pe care il cheama Sofroni Viorel si avem patru fete la fel de minunate Rahela ,Bianca ,Naomi si mezina Casandra (binenteles toti parinti isi lauda copii smiley )
2. Imi place sa laud pe Domnul cu cantari si poezii si sa citesc foarte mult
3. Imi place sa gatesc si sa fac prajituri ,torturi si sa incerc retete noi ....smiley
si sunt intodeauna incantata cand fetele poarta rochiile cusute si crosetate de mine
4.Ma bucur foarte mult in vacantele pe care le facem intotdeauna in famile la mare si la munte
5. îmi place cand am casa plina de tineret la fel cum a fost la strangerea de la Giulvaz
Asta-i partea cea mai grea pe cine sa trec la intregatoriu ,am vazut ca cel mai nou membru este Costinel deci iti predau stafeta
Aurelia
17106. Postat la 25/02/2012 18:26 - 4850z17h35m
rog moderatorul sa-mi spuna daca pot sa numesc pe altcineva la stafeta ,am trimis mp la costinel ca sa stie ca e invitat la stafeta smiley
Pagina 4 din 5 < 1 2 3 4 5 >
Salt la forumul:

Copyright © 2009-2025 / 5769-5785 melhisedec.ro
19405333 vizite unice Powered by PHP-Fusion