Portal melhisedec.ro

Pagina principală · Biblia online · Articole · Cântări · Poezii · Descărcări · Forum de discuţii · Calendar
Conectare
Utilizator

Parolă

Încă nu eşti membru?
Apasă aici pentru înregistrare.

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă aici.

Navigare
Pagina principală
Biblia online
Sărbători
Luni noi
Articole
Cântări
Poezii
Descărcări
Întrebări frecvente
Forum de discuţii
Calendar
Legături pe internet
Categorii știri
Contactaţi-ne
Galerie foto
Căutare

Versetul zilei
"Căci în șase zile a făcut Domnul cerurile, pământul și marea, și tot ce este în ele, iar în ziua a șaptea S-a odihnit: de aceea a binecuvântat Domnul ziua de odihnă și a sfințit-o"
Exodul 20:11

Cugetarea zilei
"Încă de la început, Sabatul a fost conceput pentru a face posibilă comunicarea sfântă dintre Dumnezeu și om."

Dr. Hans LaRondelle

Noi articole
Sarbatoarea Pesah / ...
Nu-i altă dragoste..
Religie launtrica..
Pâine vie...
Străpuns..

Statistici utilizare
Vizitatori online: 3
> Membri conectaţi: 0
Membri înregistraţi: 693
Cel mai nou membru: Ioana Cristina
> Membri banați: 0

Ajutor utilizare
Aici puteti vedea un tutorial al portalului. Daca nu aveti PowerPoint instalat va sugeram PowerPoint Viewer 97.

Vezi discuţia
Portal melhisedec.ro - index forum | Diverse | Muzică
Pagina 5 din 6 << < 2 3 4 5 6 >
Deconectat RE: Acordeoane și acordeoniști cu discuțiile lor.
ady
(detalii numai pentru membrii conectaţi)
8382. Postat la 13/02/2011 08:40 - 5227z20h50m
pacea Domnului fratilor este un lucru....foarte bine venit printre noi....pt ca ajutat de imformati poti propasi mai mult......D-l sa il binecuvinteze pe fr abdon pt ca sa gandit la noi........pt ca nime nu iti arata......numa daca reusesti sa furi asa din mers...
abdon
8421. Postat la 13/02/2011 18:19 - 5227z11h12m
Va invit la a citi aceasta meditatie, si Domnul sa lucreze!

http://www.melhisedec.ro/readarticle.php?article_id=481

Multumesc!

Domnul este tăria mea și temeiul cântărilor mele de laudă: El m-a scăpat. El este Dumnezeul meu, pe El Îl voi lăuda; El este Dumnezeul tatălui meu, pe El Îl voi preamări. Exodul 15:2

Aurelc
8437. Postat la 14/02/2011 05:50 - 5226z23h41m
Da, frumos scrisă frate sambatare, Domnul să te binecuvânteze! smiley

Am învățat că este prea greu să-ți dai seama unde să tragi linie între: a fi amabil, a nu răni oameni și a-ți susține părerile. - O.P.
lnedelea
8445. Postat la 14/02/2011 15:58 - 5226z13h33m
Oare mai are loc INTALNIREA ACORDIONISTILOR SAMBATARI 27 Feb 2011 la Barna?

"Dacă crede cineva că știe ceva, încă n-a cunoscut cum trebuie să cunoască" - 1 Cor 8:2
CorneliuS
8448. Postat la 14/02/2011 16:47 - 5226z12h44m
Eu nu am auzit sa se fi schimbat ceva, intalnirea ramane valabila.
Liviu vrei sa te bagi si tu in trupa acordionistilor?smiley

"Răsplata smereniei, a fricii de Domnul, este bogăția, slava și viața"
lnedelea
8450. Postat la 14/02/2011 17:17 - 5226z12h14m
Mă mai gândesc ... că nu vreau să-l supăr pe ... cineva.

"Dacă crede cineva că știe ceva, încă n-a cunoscut cum trebuie să cunoască" - 1 Cor 8:2
Aurelc
8453. Postat la 14/02/2011 17:53 - 5226z11h38m
Liviu, dacă ai merge, cred că ai fi cea mai plăcută surpriză a întâlnirii (dintre participanții umani mă refer)! smiley
Așa de mult mi-aș dori să te aud cântând la acordeon.. oare când o să am ocazia asta ?

De schimbat, nu s-a schimbat nimic doar că fratele sambataru s-a suparat acum într-o seară și a zis că nu mai intră pe forum (sper să-i treacă și să înceteze să se autopedepsească el fără măsură, că noi avem măsură la pedepsesmiley ). Deci întrunirea va avea loc, și dacă e nevoie de comunicare, cred că știți să dați de el, iar dacă nu, scrieți aici și o să-i transmit eu.

Am învățat că este prea greu să-ți dai seama unde să tragi linie între: a fi amabil, a nu răni oameni și a-ți susține părerile. - O.P.
nosmas
8778. Postat la 27/02/2011 18:43 - 5213z10h48m
Domnul Pacii sa ne faca parte de vesnicie,am citit multe din parerile celor care au postat aici privitor la acest instrument(acordeon)imi dau seama cu usurinta ca suntem din mai multe "biserici,partide"si fiecare are in spate o incarcatura theulogica si va privi si se va exprima intr-un mod subiectiv.Desi eu cred ca nu exista echidistanta obsolut cu privire la nimic ar trebui sa adoptam un subiectivism scripturistic,intodeauna vorbim din ce auzim,din ce citim,ascultam etc..ca vrem sau nu suntem influientati,sa fim influientati de scriptura si nu de dogmele stabilite de concilii ecumenice.Acordeonul poate fi un instrument minunat daca degetele care-i ating clapele vin de la rasfoitul cartii sacre.Eu personal am chinuit un acordeon pe cand eram copil,astazi desi sunt un membru azs iubesc si ascult muzica religioasa cantata pe negativul inimii.

Lucia
8779. Postat la 27/02/2011 18:54 - 5213z10h37m
Oare ce fac fratii nostrii...ACORDEONISTI?!
Asteptam nautati!Sau ei inca sunt in dezbateri, studii si interpretari?

Dedic clipa acestor lucruri, daca reusesc, voi aduce multumiri Domnului. Daca esuez, voi apela la harul Sau.
CorneliuS
8783. Postat la 27/02/2011 19:29 - 5213z10h2m
Dumnezeu sa rasplateasca osteneala fratilor organizatori, care au facut posibila aceasta intrunire a acordionistilor, si in special fratelui Abdon care si-a aratat dragostea si rabdarea fata de noi incepatorii, pentru a invata si noi mai multe din arta aceasta a muzicii.

Ne-am simtit foarte bine, si am invatat foarte multe, acum urmeaza practica. Stiti proverbul "teoria ca teoria, dar practica te omoara"smiley dar dupa multa munca trebuie sa apara si rezultatele.
Prin tot ce am invatat, si vom invata, vom lauda pe Dumnezeu din toata inima.

"Răsplata smereniei, a fricii de Domnul, este bogăția, slava și viața"
costy
8793. Postat la 27/02/2011 20:39 - 5213z8h51m
Da intradevar au fost niste momente placute petrecute impreuna , multumim Domnului ca sa putut sa ne intalnim sa se mai cunoasca cate ceva in plus spre cresterea fiecaruia in vitor pe drumul muziciismiley, sa multumim si fratelui abdon Domnul sa-l binecuvinteze pentru toata osteneala pe care a depuso si nu in ultimul rand multumim din suflet si pentru primirea pe care am primit-o din partea gazdelor de la Barna . Domnul ISUS sa va binecuvinteze . AMIN

Psalmul 84.11. Căci Domnul Dumnezeu este un soare și un scut, Domnul dă îndurare și slavă, și nu lipsește de nici un bine pe cei ce duc o viață fără prihană.
Doamne al oștirilor, ferice de omul care se încrede în Tine!
Aurelc
8800. Postat la 27/02/2011 23:11 - 5213z6h20m
Da, și pentru că bucuria de a fi împreună și de a lăuda pe Domnul a fost așa de mare, nu m-am răbdat până ce nu l-am tras pe fratele Abdon de limbă să-mi dea ceva care să pot arăta tuturor. M-am ales cu ceva poze pe care o să le vedeți la albumele de poze, și acest link, o filmare cu ceva probleme audio pentru că a fost realizată cu o cameră foto digitală, dar care e mult mai mult decât nimic smiley. Deci, aici e link-ul:

http://www.youtube.com/watch?v=gwtUoQZjf-E

lnedelea
8803. Postat la 28/02/2011 00:25 - 5213z5h6m
Câteva fotografii de la ÎNTRUNIREA ACORDEONIȘTILOR găsiți la adresa de mai jos:

http://www.melhisedec.ro/photogallery.php?album_id=41

Dinu
8831. Postat la 01/03/2011 13:04 - 5211z16h27m
Domnul Dumnezeu sa binecuvinteze cu o inima buna pe toti cantaretii, cei care au fost la aceasta intrunire a acordeonistilor.
Dar eu as zice, sa fim si noi ceilalti binecuvantati de Domnul, cei care am lipsit de la aceasta intrunire. Mi-ar fi facut placere sa-mi cunosc fratii mei, colegi in razboiul sfant. Ne aducem aminte cu placere ca atunci cand David canta, duhurile rele erau alungate.
Ramaneti tari pe baricada! Mi-a placut mult imnul pe care l-ati cantat impreuna: ,,Fratilor credinta noastra s-o pazim..".....,,Suntem gata, ca sa ne jertfim ... Pentru Domnul ca sa si murim ..."

Aleluia!

Fiti binecuvantati de Domnul, Cel care a facut cerurile si pamantul!

,,Ceea ce face farmecul unui om este bunatatea lui" Proverbe 19:22
abdon
10219. Postat la 10/04/2011 00:22 - 5172z6h9m
Pentru acordeonistii care nu au fost prezenti la Barna in luna februarie, ceea ce am dat celor prezenti atunci, am postat pe youtube , pe canalul meu abdonHD, sper sa va fie de folos, desi vad ca deja am primit note - ( minus ) http://www.youtube.com/user/abdonHD?feature=mhum

scuzati reclamele cu cainele de vanatoare , un prieten ma rugat sa il pun ca aunut de vanzare smiley

Domnul este tăria mea și temeiul cântărilor mele de laudă: El m-a scăpat. El este Dumnezeul meu, pe El Îl voi lăuda; El este Dumnezeul tatălui meu, pe El Îl voi preamări. Exodul 15:2

costy
10288. Postat la 13/04/2011 12:25 - 5168z18h5m
Ia uitati-va ce poate o fata sa faca la acordeonsmileysmileysmiley-http://youtu.be/FWFV3ObiduU

http://youtu.be/5neyFA5rM5w

http://youtu.be/oFEG7kuW7XMsmileysmileysmiley

Psalmul 84.11. Căci Domnul Dumnezeu este un soare și un scut, Domnul dă îndurare și slavă, și nu lipsește de nici un bine pe cei ce duc o viață fără prihană.
Doamne al oștirilor, ferice de omul care se încrede în Tine!
Dinu
10296. Postat la 13/04/2011 18:47 - 5168z11h44m
Frumoasa prezentare frate Costy. smiley
Ma gandesc ca si grosimea si elasticitatea degetelor conteaza mult, ca sa poti jongla clapele dorite.
Spoor la treaba tineret, pana nu vin bolile de reomatism.

,,Ceea ce face farmecul unui om este bunatatea lui" Proverbe 19:22
abdon
10306. Postat la 13/04/2011 23:33 - 5168z6h58m
Speram sa vad ca acordeonistii nostrii sunt dornici si de o a doua lectie, dar ..., slab profesor.

cat despre acele videoclipuri sunt bune, numa ca nu e in sfera aceasta, ca asa am vazut femei, care canta la acordeon, de nu am idee ce game prinde, de pilda

http://www.youtube.com/watch?v=8FFmhl6YU_A

sau

http://www.youtube.com/watch?v=OaLbW2YOjxk

dar sunt lumesti, si nu prea le sta lor bine sa fie recomandate de pe acest portal. Speram ca intr-o zi sa putem avea cu surorile noastre, adrese, acordeoniste, sa ne mandrim.

abdon
10586. Postat la 27/04/2011 20:45 - 5154z9h46m
Nustiu ce s-a intamplat fratilor, dar v-ati "inghitit limba"?

Nu vad nici o actiune pe aici, astept intrebarile voastre despre unele nelamuriri, de la prima, si ultima intalnire, sau merita sa mai facem una? Ca mie mi s-au atrofiat degetele, semne de batranete, si atunci, mai bine sa le arat altora ce m-ai stiu, ca sa continuati voi ce nu pot eu.

De pilda, e nevoie de a fi explicat despre acorduri, game, cand trebuie schimbte intr-o cantare, cum caut o gama, cate pot fi prinse ( acorduri ) intr-o cantare ... .

Lucia
10588. Postat la 27/04/2011 20:54 - 5154z9h37m
Frate Abdon, cu siguranta vor aparea si acordeonistii...ma bucur ca va gasesc pe acest Portal, si va urez sa aveti o activitate deosebita.

Dedic clipa acestor lucruri, daca reusesc, voi aduce multumiri Domnului. Daca esuez, voi apela la harul Sau.
Pagina 5 din 6 << < 2 3 4 5 6 >
Salt la forumul:

Copyright © 2009-2025 / 5769-5785 melhisedec.ro
19404785 vizite unice Powered by PHP-Fusion