Deconectat |
Sancțiuni |
Aurelc (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
3119. Postat la 03/05/2010 22:52 - 5513z18h41m |
|
|
Aici... sper să rămână pagina doar cu acest mesaj . Penrtu că administrația nu e bucuroasă să pedepsească pe cineva...
Totuși dacă va fi nevoită să o facă, atunci cei sancționați vor putea fi cunoscuți și tot aici se va scrie durata sancționării.
Am învățat că este prea greu să-ți dai seama unde să tragi linie între: a fi amabil, a nu răni oameni și a-ți susține părerile. - O.P. |
|
Deconectat |
RE: Sancțiuni |
Moderator1 (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
7809. Postat la 01/02/2011 21:34 - 5239z18h59m |
|
|
Se pare că a fost nevoie să ajungem și la acest subiect.
sword of god- sancționat cu banare pentru 30 de zile. Între 01.02.11 - 03.03.11
Motivul? Sunt mai multe... am putea aminti încălcarea frecventă a regulamentului, secțiunea " B, b, 4." sau "A, b, 1."
Moderator |
|
Deconectat |
Moderator2 (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
9533. Postat la 19/03/2011 20:09 - 5193z20h24m |
|
|
Cu părere de rău am ajuns la concluzia căa prima banare nu a ajutat cu nimic și suntem nevoiți sa mai acordăm o sancțiune!
sword of god - sancționat cu banare pentru 14 de zile. Între 17.03.2011 - 31.04.11
Motiv - Încălcarea repetată a regulamentului, sectiunile " B, b, 4." sau "A, b, 1.2" "A, a, 3"
Atenție! Cel de-al treilea BAN este FULL-BAN adică permanent!
Moderator |
|
Deconectat |
Moderator6 (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
10458. Postat la 22/04/2011 15:57 - 5160z1h35m |
|
|
Datorită încălcării regulamentului suntem nevoiți să aplicăm sancțiunea de 3 zile BAN utilizatorului Michael Roman
Motiv: Secțiune regulament - "A, a, 1" și "A, a, 8"
Geana, nu numai ca nu ai habar de Biblie, dar esti si fudul si dispretuitor. Si da-mi voie sa-ti spun ca, din cate stiu, tu te inchini argintilor, ca Iuda.
Sword, nu ma mira faptul ca o iei ca pe o gluma buna. Nici n-ai fi putut sa interpretezi corect un mesaj scris, asta am vazut de mai multe ori... Te rog sa faci niste eforturi intelectuale considerabile (stiu ca nu ele te caracterizeaza...) si sa observi ca, in primul rand, nu tie ti-am scris si, in al doilea rand, ca eu am proprietatea afirmatiilor mele.
Cat despre faptul ca tu ai vazut ca o femeie cu bun simt este dispretuita si batjocorita pe forum si tu te hlizesti, asta-mi confirma lipsa ta de maniere. Este caracteristica, si ea, cutumelor unei anumite paturi sociale.
Moderator |
|
Deconectat |
10461. Postat la 22/04/2011 16:21 - 5160z1h11m |
|
|
Datorită încălcării regulamentului suntem nevoiți să aplicăm sancțiunea de 4 zile BAN utilizatorului vasile_geana2000
Motiv: Secțiune regulament - "A, a, 1" și "A, a, 8"
Frate Dani nu mai da margaritarele in gura porcilor daca se inchina la fiara si i-o invatat sa calce legea Domnului si sint orbi de unde sa vada.
Proverbele capitolulu 9:1- 1. Înțelepciunea și-a zidit casa, și-a tăiat cei șapte stâlpi.
2. Și-a junghiat vitele, și-a amestecat vinul, și-a pus masa.
3. Și-a trimis slujnicele, și strigă, de pe... vârful înălțimilor cetății:
4. "Cine este prost, să vină încoace!" Celor lipsiți de pricepere le zice:
5. "Veniți de mâncați din pâinea mea, și beți din vinul pe care l-am amestecat!
6. Lăsați prostia, și veți trăi, și umblați pe calea priceperii!"
Hai sa vedem cine a amestecat vinul.
Apocalipsa capitolul14:9 9. Apoi a urmat un alt înger, al treilea, și a zis cu glas tare: "Dacă se închină cineva fiarei și icoanei ei, și primește semnul ei pe frunte sau pe mână,
10. va bea și el din vinul mâniei lui Dumnezeu, turnat neamestecat în paharul mâniei Lui; și va fi chinuit în foc și în pucioasă, înaintea sfinților îngeri și înaintea Mielului.
11. Și fumul chinului lor se suie în sus în vecii vecilor. Și nici ziua, nici noaptea n-au odihnă cei ce se închină fiarei și icoanei ei, și oricine primește semnul numelui ei!
12. Aici este răbdarea sfinților, care păzesc poruncile lui Dumnezeu și credința lui Isus.
Frate aici este secretul ca nimeni nu vrea, au taiat cei sapte stălpi nu mai vreau sa respecte sarbatorile Domnului, ci sarbatorile fiarei MESIA sa aiba mila de ei.
Moderator |
|
Deconectat |
10479. Postat la 23/04/2011 19:42 - 5158z21h51m |
|
|
Datorită încălcării repetate a regulamentului (deși a mai primit numeroase avertismente și două sancționări cu BAN) utilizatorul sword of god primește FULL BAN deci restricția pe perioadă nedeterminată pe acest forum!
Postez doar câteva din postările lui:
spuneti voi care va uitati pe rubrica FOTO ;
A-ti vazut voi ceva afisat inafara grupului SIMBATARILOR???
A-ti vazut voi ceva despre mesianicii???
ceva despre adventisti ??
O ! da am uitat este portalul Simbatarilor ei sint stapinii ei fac ce vor
Poate vrei sa spui ;Oh ! dar na-u trimis nimic cum sa postam
doar scuze
Daca vreti sa pareti neprihaniti ;da ;pareti ;dar pina la Adevarata neprihanire e drum lung
Nu va dau sfaturi ;ca oricum voi sinteti prea intelepti ca sa mai ascultati pe cineva ..si toba de biblie dar fara Dumnezeu
sword of god a scris la Bine ați venit în postarea nr 8928 următoarele: Dupa ce fariseii m-au pus la colt; pentru ca nu puteau suporta adevarul; vor doar laudati si ridicati in slavi, ceia ce eu nu fac;EI ! punetima din nou la colt ori mai bine scapati de mine si continuati in faradelege cum de altfel va place
Cei ce vor sa ma provoace ; nu le voi satisface placerea
Si acum sa-mi urez singur Welcom back Sword of God !!!!
Către Moderator7
LA PUMCTUL 1 S-AR PUTEA SA AI DREPTETE
LA AL DOILEA ??? REBEL;CE O FI AIA REBEL??
DACA VREI SA MA PUI LA COLT CA TI-AM SPUS ADEVARUL ,PUNEMA
ASTA E EXPRESIA CARACTERULUI TAU -RAZBUNAREA
ATAC LA PERSOANA??/ CU CE TE-AM ATACAT ,CU ADEVARUL OK!
PUNEMA LA COLT - VEI FI FELICITAT DE TOI CARE SINT CA TINE ; NU LE PLACE ADEVARUL
CUM ASI PUTEA SA TAC CIND SI AICI TREBUE STRIGAT SILNICIE SI APASARE
VRAJMASI NEPRIHANIRI INBRACATI IN PEII DE OAIE AI AFISEZI IN PRIN PLAN
SI PE ALTI PENTRU CA AU IDEI PUTIN DIFERITE DE VOI AI PERSECUTATI
VREI SA DOVEDESTI CA ESTI CU DREPTATE SI NU CAUTI LA FATA OMULUI ???
POSTEAZA PE PRIMA PAGINA PE VRAJMASI TAI ; DOVEDESTE CA IUBESTI VRAJMASI SI-MI VOI CERE SCUZE PUBLIC
DAR NU POTI ESTI PREA AROGANT SA-TI IUBESTI VRAJMASUL
SI ACUM PUNEMA LA COLT -DOAR ATIT POTI FACE
DOVEDESTE CA NU AM DREPTATE
Postări: 119
10223. Postat la 10/04/2011 08:24 - 12h31m
avodah tu chiar crezi ca modelatorul sa luat de tine ; ca off topic?
eu nu cred, el nu are nimic cu tine ..are el alta sare in ochii care-i face usturime
fi pe pace ...persoana respectiva care-l supara pe modelator cu ...off topic o sa-l vezi la colt in curind..acum a devenit regula ..ei nu sint obisnuiti cu cuvintul despre neprihanire ..prunci ;cu pretenti de invatatori ...pe curind la colt pentru
multa vreme sau definitiv ....alege (ma refer la mine)
asta e chiar off topik
De la sword of god către Moderator1
Data 22/04/2011
Subiect ????
TOTUSI CREZI CA AI UN MOTIV TEMEINIC ;NU DOAR URA PE CARE O PORTI IN SUFLET; TE VA BATE DUMNEZEU PERETE VARUIT ...SI NU IMI CER SCUZE CA ASA ESTI ; INTELEG CU MINE AI O PROBLEMA DIN CAUZA CA AM ATACAT PAGINISMUL PE CARE -L PRACTICATI IN NUMELE DOMNULUI .. DAR CE AI AVUT CU GEAN SI ROMAN .. MI-AM ADUS AMINRE ROMAN E MESIANIC SI GEANA IUDEO-CRESTIN
SI TU SIMBATAR ...DACA MAI AI FRICA DE DUMNEZEU INDREAPTA NEDREPTATEA CA AI FACUTO CELOR CE CU NEOBRAZARE II NUMESTI FRATI ..SI NU UITA CA EXISTA O DREPTATE ..DACA MAI AI FRICA DE DUMNEZEU ...TE TI PE URMELE MELE CA SAAUL DUPA DAVID..NU VEI AVEA IZBINDA CU FATARNICIA TA
Sword of god
pedro i-mi placi ca mi-a duc aminte de mine cind eram tinar
parca ma vad pe mine insumi
iti inteleg nemultumirea dar .. traim vremurile din urma
fara de lege-a sa inmultit (in popor)
may Yahweh bless you
Frati cu credinta si Duh Sfint o sa gasesti putini; filozofi o droae
forma de evlavie e in floare -- Putere(duh sfint ) ioc
nu mai astepta alti sa ia initiativa -apuca taurul de coarne
cu cine vrei tu sa te razboesti .. cu niste invechiti in rele si fardelege
cu niste povatuitori orbi care strecoara tintaru si ingit camila
care pretind ca au Duh Sfint dar sint total lipsiti de putere...oameni care doar
blabara nonsens si sint arama sunatoare
Batrini prezi. sint vina ca au fost prost exemplu si si-au vindut sufletul satanei ca sa iea zeciueli si sa le mearga bine lor
chiar daca spui tu ca nu toti dar toti sint minjiti ca toti au mincat din aceiasi troaca si s-au intinat
citi prezi. plini de DUH SFINT cunosti ? foarte putini nu.?
dAR CITI prezi; cete de prezi(derbedei) fumctioneaza in ro si nu numai
care se pasc pe ei insasi si nu nenorocitele acelea de oi
cunosc in ro din info precise intr-un loc trei pastori simbatari din care uni in ceata celor 7 (demoni) si nu se pot uita uni la alti ; daramite sa se roage inpreuna .. si toti trei au zic ei;
duhul(care duh?)
se pretind apostolici si sint oameni cu greutate ; sefi;
se uita de sus si trebue sa ti faci apointment sa vorbesti cu ei
pot avea acesti derbedei Duhul Sfint??
ce vrei tu Petrica e frumos ; dar crede-ma nu vei gasi multi amatori
ca sa urmeze idealurile care tu ti-leai propus
Lupta Petrica ca numai luptatori au sansa de biruinta ; mai ales cei ce lupta dupa rindueli
Dragostea celor mai multi sa racit
Sancțiunea, îl asigurăm pe utilizator, nu este pentru ceea ce susține ci pentru cum își susține punctul de vedere! - Menționez aceasta deoarece a mai acuzat moderatorii că ne deranjează ceea ce susține. Practic fiecare utilizator susține la un moment dat ceva diferit și nimeni nu a primit BAN pentru așa ceva!
Moderator |
|
Deconectat |
Moderator3 (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
11540. Postat la 29/05/2011 15:48 - 5123z1h45m |
|
|
Utilizatorul valentina, în urma numeroaselor încălcări ale regulamentului, a primit sancțiunea BAN pe o perioadă de 2 săptămâni!
Punctele încălcate din regulament sunt: A. a. 3, A.a.8, A.a.9, A.a.10, A.b.1, A.b.2,
Moderator |
|
Deconectat |
Moderator3 (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
11541. Postat la 29/05/2011 15:54 - 5123z1h39m |
|
|
Utilizatorul vasile_geana2000 în urma încălcărilor repetate ale regulamentului a fost sancționat cu BAN pe o prioadă de 2 săptămâni!
Punctele încălcate din regulament sunt: A.a.1, A.a.2, A.a.3, A.a.4, A.b.1, A.b.2
Moderator |
|
Deconectat |
Moderator7 (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
11899. Postat la 12/06/2011 22:50 - 5108z18h43m |
|
|
Utilizatorul valentina,deoarece în urma ultimei sancțiuni nu a dat dovată de îndreptare în raport cu regulamentul și față de ceilalți utilizatori primește o sancțiune de încă 2 săptămâni
Velentina a scris în MP către Moderator:
dacă 11457 ți s-a părut un comentariu care m-a trimis pe tușă, n-ai nimerit-o. Era un comentariu explicativ.
În ceea ce privește celelalte, ai dreptate, de mult comentariile mele strigau : VREAU SĂ FIU BANAT.
Să nu te aștepți că voi tăcea, dar voi alege cuvintele.
După cum știți scopul forumului nu este de a ne certa și nici de a striga dupa BAN" de aceea dacă utilizatorul nu dorește să își îndreptățească purtarea prezenta lui pe forum își pierde orice justificare logică și mai mult aduce daune în buna desfășurare a forumului.
Punctele încălcate din regulament sunt: A. a. 3, A.a.8, A.a.9, A.a.10, A.b.1, A.b.2,
Perioadă BAN: 13-27 Iunie
Moderator |
|
Deconectat |
Moderator4 (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
13900. Postat la 15/09/2011 13:08 - 5014z4h24m |
|
|
Utilizatorul creanga adrian este sancționat pentru încălcări repetate ale regulamentului ca de exemplu:
A, a, 1
A, a, 8
A, a, 10
A, b, 1
A, b, 2
și ignorarea avertismentelor moderatorilor.
Durata sancțiunii este de o săptămână: 15-21 Sept. 2011
Moderator |
|
Deconectat |
Moderator5 (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
13995. Postat la 17/09/2011 21:43 - 5011z19h49m |
|
|
Utilizatorul sebesan stefan este sancționat pentru încălcarea repetată a regulamentului:
A, a, 1
A, a, 8
A, b, 2
Durata sancțiunii este 17-30 Septembrie 2011
Moderator |
|
Deconectat |
14494. Postat la 03/10/2011 12:33 - 4996z5h0m |
|
|
Datorită încălcării repetate a regulamentului și numeroase avertismente utilizatorul sebesan stefan primește FULL BAN deci restricția pe perioadă nedeterminată pe acest forum!
Punctele încălcate din regulament sunt:
A. c.1
A.c.4
Moderator |
|
Deconectat |
14496. Postat la 03/10/2011 12:36 - 4996z4h56m |
|
|
Datorită încălcării repetate a regulamentului și numeroase avertismente utilizatorul creanga adrian primește FULL BAN deci restricția pe perioadă nedeterminată pe acest forum!
Punctele încălcate din regulament sunt:
A.b.1
A. c.1
A.c.4
Moderator |
|
Deconectat |
15142. Postat la 20/11/2011 13:00 - 4948z3h33m |
|
|
Datorită încălcării repetate a regulamentului și după numeroase avertismente utilizatorul valentina a primit sancțiunea BAN pentru perioada de o săptămână.
Punctele încălcate din regulament sunt:A. a. 3, A.a.8, A.a.9, A.b.1, A.b.2.
Durata sancțiunii este 20.11.2011-26.11.2011
Atenție! Cel de-al patrulea BAN este FULL-BAN adică permanent!
Moderator |
|
Deconectat |
17798. Postat la 05/04/2012 21:27 - 4810z20h6m |
|
|
Datorită încălcării repetate a regulamentului și refuzului de a se îndrepta utilizatorul nosmas a fost sancționat cu o săptămână BAN
Punctele încălcate din regulament sunt: A b 1, A b 2,
Perioada sancțiunii este: 05.04.2012 - 11.04.2012
Moderator |
|
Deconectat |
17799. Postat la 05/04/2012 21:33 - 4810z20h0m |
|
|
Utilizatorul ELIAHU777 a fost sancționat cu BAN pe o săptămână.
Punctele încălcate din regulament: încălcarea repetată a punctului A.a.3 ,
Perioada: 05.04.2012 - 11.04.2012
Moderator |
|
Deconectat |
18101. Postat la 22/04/2012 17:37 - 4793z23h56m |
|
|
Datorită încălcării repetatea regulamentului suntem nevoiți să aplicăm sancțiunea de o săptămănă, BAN utilizatorului vasile_geana2000
Perioada:22.04.2012-28.04.2012
Motiv: Secțiune regulament - "A.a.1, A.a.8, a.9, A b.1"
Moderator |
|
Deconectat |
18107. Postat la 22/04/2012 19:32 - 4793z22h0m |
|
|
Utilizatorul Crestinul a fost sancționat cu BAN pe o săptămână.
Punctele încălcate din regulament sunt:,,A.a.1, A .b.1, A.a.8.,,
Durata sanctiuni: 22.04.2012-28.04.2012
Moderator |
|
Deconectat |
18276. Postat la 02/05/2012 10:58 - 4784z6h35m |
|
|
Datorită numeroaselor încălcări ale regulamentului utilizatorul vasile_geana2000 este sancționat cu BAN. Perioada sancțiunii este în discuție intre Moderatori.
Moderator |
|
Deconectat |
18277. Postat la 02/05/2012 10:59 - 4784z6h34m |
|
|
Utilizatorul valentina, în urma numeroaselor încălcări ale regulamentului, a primit sancțiunea BAN pe o perioadă de 30 zile.
Durata sanctiuni:22.04.2012-21.05.2012
Punctele încălcate din regulament sunt: A.a.8, A.a.9, A.a.10, A.b.1, A.b.2,
Moderator |
|