Portal melhisedec.ro

Pagina principală · Biblia online · Articole · Cântări · Poezii · Descărcări · Forum de discuţii · Calendar
Conectare
Utilizator

Parolă

Încă nu eşti membru?
Apasă aici pentru înregistrare.

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă aici.

Navigare
Pagina principală
Biblia online
Sărbători
Luni noi
Articole
Cântări
Poezii
Descărcări
Întrebări frecvente
Forum de discuţii
Calendar
Legături pe internet
Categorii știri
Contactaţi-ne
Galerie foto
Căutare

Versetul zilei
"Căci în șase zile a făcut Domnul cerurile, pământul și marea, și tot ce este în ele, iar în ziua a șaptea S-a odihnit: de aceea a binecuvântat Domnul ziua de odihnă și a sfințit-o"
Exodul 20:11

Cugetarea zilei
"Încă de la început, Sabatul a fost conceput pentru a face posibilă comunicarea sfântă dintre Dumnezeu și om."

Dr. Hans LaRondelle

Noi articole
Sarbatoarea Pesah / ...
Nu-i altă dragoste..
Religie launtrica..
Pâine vie...
Străpuns..

Statistici utilizare
Vizitatori online: 1
> Membri conectaţi: 0
Membri înregistraţi: 693
Cel mai nou membru: Ioana Cristina
> Membri banați: 0

Ajutor utilizare
Aici puteti vedea un tutorial al portalului. Daca nu aveti PowerPoint instalat va sugeram PowerPoint Viewer 97.

Vezi discuţia
Portal melhisedec.ro - index forum | Diverse | Regulament
Deconectat Propuneri de la utilizatori și soluții pentru îmbunătățirea activităților pe portal
Lica
(detalii numai pentru membrii conectaţi)
11451. Postat la 26/05/2011 19:21 - 5125z17h14m
1. Timpul în care o postare mai poate fi editată este de 24 de ore de la momentrul postării. Informații referitoare la scurgerea timpului din momentul postării puteți găsi deasupra postării în dreptul numărului de postare (în formatul: data ora - timp scurs).

2. După 24 de ore dacă doriți să completați ideea din postarea dvs. este permisă o nouă postare deci după 24 de ore se poate posta chiar dacă ultima postare de la acel subiect vă aparține deja.

Mulțumim celor care au sesizat eoarea și ne-au atenționat! În cazul în care observați erori de funcționare vă rugăm să contactați administrația prin MP sau să postați la subiectul Propuneri pentru îmbunătățirea regulamentului găsit la http://www.melhisedec.ro/forum/viewthread.php?forum_id=65&thread_id=276

Daca nu ma intelegi, inainte de a ma contrazice asigura-te ca ma asculti.
Deconectat RE: Rezolvări la propunerile utilizatorilor
Moderator5
21844. Postat la 27/02/2013 22:56 - 4482z12h40m
Nica Schirod a scris: Scumpii moșului, propun ceva ce mi se pare de bun augur, ce am găsit pe un site mesianic și anume; dacă se scrie ceva comentarii, trimiți comentariu, sau ce ai scris, ca răspuns primești; comentariu tău va fi publicat după ce va fi analizat.
Și după 6-10 ore se publică la vedere pe portal ce ai postat, până la analiză nu se vede postarea.

Eu cred că mai bine ar fi așa, decât să ștergeți postările care nu respectă disciplina portalului.
Sper că nu am supărat administrația sau moderatorii, este doar o sugestie și gândiți-vă că față de cum se procedează acum, când se postează, se poate citii toate abuzurile și loviturile până un moderator ajunge să citească.

Nu cred că se poate pune problema cenzurării părerilor exprimate, că și așa se cerne totul și se alege, ca să nu fie atacuri la ...... numai că atunci nu s-ar mai putea citi înainte de a fi cernute toate părerile și nu ar mai fi supărări pentru că sau șters unele postări, poate și după câteva zile.

Dacă credeți că sugestia mea este bună, nu trebuie să îmi mulțumiți, dacă credeți că nu este bună, să nu mă ocărâți prea tare, BINE?

Stimate frate Nica Schirod, am recepționat cererea dumneavoastră și am cumpănit împreună cu ceilalți colegi asupra posibilității aplicării ei. Ce vă putem spune este că această metodă se poate aplica doar la site-uri pe care se postează puțin sau altele pe care există moderatori angajați pe bani.
La noi numărul de postări pe forum este foarte variabil și dacă uneori se postează puțin, ne amintim și de zile în care s-au făcut zeci de postări. Moderatorii noștri nu sunt atât de numeroși precum sunt probabil pe unele forumuri mari și nici nu acoperă toate fusurile orare pentru a avea șansa să fie prezenți la orice oră pe portal.

Vă mulțumim pentru sugestie și așteptăm oricând și altele asemănătoare. Ne-am gândit la ea și o vom păstra în memorie dar deocamdată este inaplicabilă în sistemul nostru.

Moderator
Deconectat RE: Propuneri de la utilizatori și soluții pentru îmbunătățirea activităților pe portal
Moderator2
22566. Postat la 03/04/2013 12:38 - 4447z23h57m
beyond a scris:

Moderator6 a scris la postarea 22556 de pe topicul "Isus este Yahushua, sau Yahushua este Isus?":
Am fost nevoit să mut aici niște postări de la alt subiect.
Vă avertizez că dacă veți continua să scrieți offtopic, se va putea trece și la aplicarea de sancțiuni. Atât în dreptul celui ce începe să amestece subiectele sau să scrie cu totul altceva cât și în dreptul celui ce continuă discuția care iese din subiectul discutat. - Regulament, A, a, 9.

(dacă cineva a scris ceva offtopic și altcineva nu se poate răbda ca să nu dezbată acele lucruri offtopic scrise acolo, să le preia cu citat și să le discute acolo unde le este locul, la subiectul potrivit)

Simțindu-mă unul dintre cei vizați de faptul că nu am avut "răbdare" și nu m-am abținut de la dezbaterea pe larg a acelor lucruri offtopic ridicate de altcineva, aș dori să-mi cer scuze față de Moderatorii acestui Portal care se luptă să mențină o ordine exemplară a lui.
Chiar merită toate aprecierile. Nu prea des se poate întâlni așa ceva.

Un singur lucru îi rog: să mențină flexibilitatea de care au dat deja dovadă.
Căci este foarte corect ca lucrurile offtopic să nu fie "dezbătute pe larg".
Dar, pe ici, pe colo, trebuie uneori scrise idei scurte offtopic, din care se pot extrage niște învățături care se pot aplica ontopic.

De exemplu, atunci când se apelează la figuri de stil literar (comparații, metafore etc.), automat se va introduce o idee care pare la prima vedere că nu are legătură cu topicul. Dar numai pare, căci, de fapt, învățătura ontopic se poate desprinde chiar din aceea ilustrație offtopic.
Ca aplicație biblică, se poate vedea că și Domnul Iisus, atunci când vorbea despre Împărăția cerurilor, El nu vorbea fix despre ea, ci vorbea despre gospodina care a pierdut un ban, despre năvodul plin cu pești, despre aluatul pus de o femeie în trei măsuri de făină etc.

În al doilea rând, uneori sufletul uman simte nevoia de a ridica unele probleme care nu sunt chiar ontopic, dar sunt ADIACENTE subiectului ontopic. (Nu prea e cazul meu, dar vor fi cu siguranță alții care vor simți nevoia asta.)
Dacă aceste lucruri nu sunt prea numeroase, și dacă lămurirea lor are loc în 2-3 fraze scurte, strecurate printre rândurile ontopic, sper că nu e absolut necesar de a posta o postare scurtissimă, separată, la un alt topic corespunzător. Căci astfel discuțiile pe forum se vor fragmenta peste măsură de mult și vor căpăta un iz nenatural.

Dar dacă e musai ca nu existe nicio lămurire scurtă a unei idei cam offtopic, atunci trebuie să ne supunem cu toții: nu numai cei ce lămuresc pe scurt acele idei, dar și cei ce le ridică; căci prin însăși aducerea în discuție a unor subiecte offtopic devin ei înșiși offtopic.

Sper totuși că se va menține o flexibilitate pozitivă care să lase o cursivitate plăcută portalului.

Eu, personal, am toată stima față de munca depusă de Moderatori; și sper din toată inima să nu le-o (mai) îngreuiez pe viitor cu abordări pe larg ale unor subiecte offtopic.
Dacă îmi va mai scăpa, și mă voi mai lăsa purtat de valul dialogului, consider binevenită și fără supărare orice sancțiune corectivă pe care dumnealor o vor considera de cuviință.
Îmi cer scuze încă o dată.

Moderator
Deconectat RE: Propuneri de la utilizatori și soluții pentru îmbunătățirea activităților pe portal
Moderator6
22576. Postat la 03/04/2013 21:22 - 4447z15h13m
beyond, problema principală a acelor postări offtopic a fost că în primul rând exista un subiect intens discutat cu acele argumentări, deci se puteau da fie alte exemple, fie să se discute la subiectul deja existent. Altfel s-ar mai fi amestecat și alții și nu mai știam până la urmă ce subiect unde se discută și unde sunt celelalte argumentări. Mai există exemple asemănătoare și la subiectele legate de Paște, care intenționat au fost deschise mai multe pentru a se putea dezbate separat câte un aspect .

Oricum, mă bucur că ai înțeles ideea. Nu toată lumea știe câtă muncă și apăsare de suflet are un Moderator care dorește să fie corect cu toți...

Moderator
Salt la forumul:

Copyright © 2009-2025 / 5769-5785 melhisedec.ro
19405291 vizite unice Powered by PHP-Fusion