Deconectat |
Luna rosie - Sarbatorile Domnului 2014-2015 |
Lica (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
25625. Postat la 04/05/2014 08:01 - 4052z9h34m |
|
|
Multa pace tuturor.
Creez acest nou subiect in cadru topiculuil "Sarbatorile Domnului" deoarece de mult timp il auzim prin youtube pe Mark Blitz vorbind despre acest eveniment, eclipsa la fecare sarbatoare a Domnului, respectiv luna rosie.
Cred ca acest subiect ar trebui discutat in comunitatea doastra deoarece noi suntem cei care tinem aceste sarbatori. Ceilalti au facut observatia doar la stirile tv, radio si apoi au uitat....ce poate insemna acest lucru insa pentru noi?
Daca privim cu doar cativa ani in urma putem observa:
- Rrabinul Yitzhak Kaduri a dezvaluit ca Isus este Mesia
- tot el a spus ca Mesia nu va (re)veni pana cand premierul israelian Ariel Sharon nu va muri (a murit intre timp)
- acum avem anul in care luna este rosie -eveniment rar- (prima luna rosie a fost la Sarbatoarea Pastelui)
Ce ne spun toate acestea? Avem un semnal de alarma in aceste evenimente sau este doar..."teoria conspiratiei".
Daca nu ma intelegi, inainte de a ma contrazice asigura-te ca ma asculti. |
|
Deconectat |
RE: Luna rosie - Sarbatorile Domnului 2014-2015 |
Ionica (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
25627. Postat la 05/05/2014 07:59 - 4051z9h36m |
|
|
Pace, har si binecuvantari,
Am observat in context ca intotdeauna cand se vorbeste de intunecarea soarelui ca un sac de par si de roseata lunii ca sangele, imediat se vorbeste si de caderea de stele.
Scrise in Matei 24 "Stelele vor cadea din cer" v. 29 fenomenul acesta este redat mai pe larg in cartea Apocalipsa 6:13 asa: "cum cad smochinele necoapte din pom, cand este scuturat de un vant puternic". Anumiti comentatori interpreteaza aceasta scena cu caderea masiva de meteoriti, cu ploi uriase de meteoriti care vor aprinde lucrurile inflamabile, copacii si vegetatia pe suprafete uriase de pe glob (Apocalipsa 8:7), iar fumul imens ce se va ridica de pe urma acestei catastrofe va intuneca bolta cereasca, facand ca ziua soarele sa arate negru ca un sac de par si noaptea luna sa arate rosie ca sangele.
Deci in spatele acestui fenomen trebuie sa fie alte fenomene. Numai cand vom vedea "TOATE aceste lucruri" Matei 24:33, prinse intr-un lant succesiv, ne vom putea ridica capetele, stiind ca "rascumpararea" noastra se apropie" Luca 21:28.
Am 44 de ani si citesc Biblia cu luare aminte din 1991. De-a lungul anilor am asistat la scenete diferite de interpretare in care anumiti lideri formatori de opinie au incecat sa fixeze anumite scenarii dand diferiti ani in care ar fi urmat sa se intample ce credeau ei. Am observat ca ce au asteptat pana acum nu s-a intamplat. Si am mai observat un lucru INGRIJORATOR, acestia nu numai ca nu s-au pocait, de greseala facuta, dar au persistat in delirul lor intelectual si au fixat noi date. De catva timp un frate sambatar singuratic (din cartierul Grigorescu, Cluj) care a esuat cu un asemenea calcul, acum si-a facut un nou calcul, asteptand ca Rusia sa cucereasca Europa in anul urmator (2015). A devenit o oaie singuratica de cand adunarea din care a facut parte, nu i-a acceptat profetia esuata. In loc sa fi invatat din greseala, acum s-a avantat din nou in interpretari necugetate.
Profetia pe care el se bazeaza este o profetie DEJA IMPLINITA (Daniel 11) si descrie lupta teritoriala dintre dinastia Ptolemeica, cu sediul in Alexandria, Egipt si cea Seleucida, cu sediul in Antiochia, Siria asa cum se arata in Biblia Cu Comentarii de la Geneva, editata in timpul Reformei. Din pacate unele expresii din Daniel 11 sunt traduse defectuos, ce da apa la moara morarilor ce macina defectuos sfintele scripturi.
Este mai mult ca sigur ca Rusii nu vor cuceri Europa in 2015 si fratele care se incurca singur in ce nu este chemat, va ramane cu buzele umflate si de data aceasta.
Eu am recomandat si recomand si aici sa deschidem un subforum in care sa studiem:
1. profetiile deja implinite
2. profetiile ce trebuie sa se implineasca pana la mileniu
3. profetiile ce trebuie sa se implineasca in mileniu
4. proferiile ce trebuie sa se implineasca dupa mileniu
Si astea frumos, pe carti, in ordine, incepand de la Geneza pana la Apocalipsa.
"Niciunul dintre cei rai nu va intelege" Daniel 12:10 |
|
Deconectat |
Lucia (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
25664. Postat la 10/05/2014 14:41 - 4046z2h54m |
|
|
Pace fratii mei, ce sa spun eu despre LUNA ROSIE din acest an, cand ucenicii nu intelegeau spusele Domnului Isus cu privire la moartea si invierea Lui?!
Actualitatile din Italia au prezentat acest fenomen ca fiind unul extraordinar si cu totul de luat in seama este faptul ca au spus clar ca in acea seara era PASTELE EVREILOR.
Acest lucru mi-a adus bucurie in suflet, acest extraordinar fenomen este legat de o SARBATOARE A DOMNULUI, PASTELE.
Daca si oamenii din lume recunosc ziua de sarbatoare, chiar daca nu o tin, se pare ca ea va ramane de marturie pentru acestia.
Luna rosie imi aduce in minte de ziua maniei lui Dumnezeu care vine sa judece lumea.
Necazul cel mare ne sta in fata, daca anul acesta ar marca vremea aceasta ,inseamna ca venirea lui Hristos este aproape, acest lucru ar trebui sa ne motiveze sa ne pocaim , sa veghem si sa ne rugam mai mult...se spune ca vor fi semne in luna si in soare, insa aceste lucruri vestesc venirea Celui care va calca imparatiile lumii in picioare si va domni pe intreg pamantul.Fecioarele vor intelege ca trebuie sa-si intampine Mirele, ca trebuie sa aiba candelele aprinse si cel mai important , sa aiba untdelemn in vase...
Consider ca cei alesi vor intelege semnele vremii si vor sta in veghere, asa sa ne ajute Dumnezeu!
Dedic clipa acestor lucruri, daca reusesc, voi aduce multumiri Domnului. Daca esuez, voi apela la harul Sau. |
|
Deconectat |
Lavi (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
25665. Postat la 10/05/2014 17:21 - 4046z0h14m |
|
|
Shalom si binecuvantare fratii mei dragi.
Daca lucrul acesta se mediatiaza si oamenii natiunilor de intreaba despre acest fenomen numit''Luna rosie'' si au mai si asociat Luna rosie cu trecerea peste moarte a evreilor adica Pesah-noi ne duce cu gandul la Pesahul de atunci cand in casele egiptenilor era cel putin un mort-adica intaiul nascut dintr-o famile si se auzeau strigate de jale iar in casele evreilor nici macar chelalaitul cainilor nu s-a auzit.Acest lucru pe mine ma face sa veghez.
Zic si eu ca si sora Lucia sa fim fecioare chibzuite-caci noi stim ca adunarea a fost formata din 10 fecioare, cinci dintre ele erau nechibzuite si cinci chibzuite.
|
|
Deconectat |
fullban9 (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
25875. Postat la 23/06/2014 05:34 - 4002z12h1m |
|
|
Lica a scris: Cred ca acest subiect ar trebui discutat in comunitatea noastra deoarece noi suntem cei care tinem aceste sarbatori. Nu stiu care e denominatiunea ta, dar cu siguranta nu esti evreu. Sarbatorile lasate Evreului la Muntele Sinai sunt doar pentru Evreu. De ce crezi ca e datoria ta (si a comunitatii caruia esti membru) sa tii aceste sarbatori? |
|
Deconectat |
Lucia (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
25901. Postat la 27/06/2014 17:46 - 3997z23h49m |
|
|
Draga ISRAEL, si aici gresesti, SARBATORILE DOMNULUI puncteaza planul de mantuire a intregii omeniri, nu numai a evreului, asa ca tot omul trebuie sa tina aceste SARBATORI!
Nu spune si porunca a patra despre Sabat, ca si robul si strainul sa-l pazeasca, de ce nu si SARBATORILE?
Dedic clipa acestor lucruri, daca reusesc, voi aduce multumiri Domnului. Daca esuez, voi apela la harul Sau. |
|
Deconectat |
fullban9 (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
25905. Postat la 27/06/2014 21:26 - 3997z20h9m |
|
|
Lica a scris:Cred ca acest subiect ar trebui discutat in comunitatea doastra deoarece noi suntem cei care tinem aceste sarbatori.
Daca tu nu poti raspunde singur la intrebarile care mi le-ai pus (in " Chat" ) atunci sincer iti spun ca nu cred ca ai suficienta capacitate intelectuala de a argumenta subiectul propriuzis si te poti alatura lui "Lucia", "Ionica" si "emanolake". Nu am sa intru in jocurile voastre pentru suprematie si nici in argumente ca la piata cu voi, pt ca vad ca vreti sa vorbiti cate-n stele si-n luna numai la subiect nu!
Spune ce ai de spus si-ti arat unde gresesti !
PS. Eu nu te-am abordat la absolut nimic. Citeste mai sus cuvintele tale care le-am citat. Eu iti dau ocazia ca sa-l discuti. DE CE crezi ca voi sunteti cei care trebuie sa tineti aceste sarbatori?
PS.2 Nu am intrat aici sa-mi bat joc. Am intrat sa va descopar lucruri care nu le cunoasteti deorece voi priviti Scriptura Ebraica prin prisma Noului Testament, cand ar trebui sa faceti invers. Dar daca voi atat aveti de oferit si nu puteti prezenta decat argumente genului celor lui "Lucia", "Ionica" si "emanolake", atunci imi inchid singur acontul si va las sa va inchinati idolilor in continuare, fiindca la urma urmei problema asta nu este a mea!
Numa' bine. |
|
Deconectat |
Lica (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
25910. Postat la 28/06/2014 21:12 - 3996z20h23m |
|
|
ISRAEL a scris: Nu am sa intru in jocurile voastre pentru suprematie
Si totusi v-ati declarat suprematia din start"
ISRAEL a spus: Daca tu nu poti raspunde singur la intrebarile care mi le-ai pus (in " Chat" ) atunci sincer iti spun ca nu cred ca ai suficienta capacitate intelectuala...
Pe mine cel putin m-ati convins "cat de mult" am nevoie de dvs. sa imi spuneti unde gresesc 
ISRAEL a spus: Spune ce ai de spus si-ti arat unde gresesti !
PS. Atata timp cat nu credeti in Isus ca Mantuitor nu are nici un sens orice alta discutie decat eventual una despre insusi Isus ca Mantuitor. Cam asta imi spune umila mea capacitate intelectuala. 
PS 2: Va rog sa incercati sa nu mai creati off-topicuri si sa nu mai jigniti pe ceilalti utilizatori
Acestea fiind spuse se poate continua subiectul " Luna rosie - Sarbatorile Domnului 2014-2015"
Daca nu ma intelegi, inainte de a ma contrazice asigura-te ca ma asculti. |
|